Back to Question Center
0

Το Semalt παρέχει συμβουλές σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης του ανεπιθύμητου ανεπιθύμητου παραθύρου του Google Analytics

1 answers:

Γενικά, το ανεπιθύμητο spam των αναλυτικών στοιχείων του Google είναι ανεπιθύμητη αλληλογραφία που εμφανίζεται όταν προσπαθούν να στείλουν οι χάκερδεδομένων στο λογαριασμό σας στο Google Analytics χρησιμοποιώντας το API συλλογής δεδομένων Google Analytics που συνήθως αναφέρεται ως πρωτόκολλο μέτρησης.Με την πραγματική έννοια, αυτό δεν είναι πραγματική κυκλοφορία στον ιστότοπό σας. Ωστόσο, είναι ψεύτικα αιτήματα κυκλοφορίας που αποστέλλονται στον ιστότοπό σας από ένα bot κάποιωνείδος και όπως ή όχι, θα εμφανιστούν στις παραπομπές σας.

Μιχάλης Μπράουν, ο Διευθυντής Επιτυχίας Πελατών του ημιμαλίνη ,δηλώνει ότι δεν είναι ο λόγος της απελπισίας. Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να ξέρετε ότι ο ιστότοπός σας δεν στοχεύει στοχευμένα. Οι χάκερδημιουργούν απλώς ψεύτικα αναγνωριστικά και σας στέλνουν πλαστά αιτήματα κυκλοφορίας - pointage horaire. Δεν είναι τίποτα προσωπικό, αλλά μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικό.

Η Google έχει ξεκινήσει μια πρωτοβουλία για να βοηθήσει με το θέμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναιμεταβείτε στις ρυθμίσεις προβολής στη διεπαφή διαχειριστή, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο Φίλτρο αναζήτησης και ελέγξτε την επιλογή, 'Εξαίρεση όλων των επισκέψεων από γνωστά botsκαι αράχνες. " Αυτό δεν είναι μια μακροπρόθεσμη λύση, ωστόσο, δεδομένου ότι ψεύτικες παραπομπές θα εμφανιστούν κάθε μέρα.

Μια άλλη λύση που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι τα φίλτρα με πρόθεση να αποκλείσετεπαραπομπές..Αυτό σημαίνει ότι πηγαίνετε στο τμήμα διαχείρισης και στη συνέχεια πηγαίνετε στα Φίλτρα. Εδώ μπορείτε να ρυθμίσετε ένα φίλτρο που αναφέρεται ως παραπομπήβάσει φίλτρου αποκλεισμού. Αυτό επιτυγχάνεται κάνοντας κλικ στην επιλογή Προσθήκη φίλτρου, επιλέγοντας τον Προσαρμοσμένο τύπο και, στη συνέχεια, πληκτρολογώντας τα ονόματα τομέα αναφοράςτο τμήμα μοτίβου φίλτρου.

Ωστόσο, ακόμη και αν μπορείτε να φορτώσετε πλήρως τον ιστότοπό σας με φίλτρα αποκλεισμού, τη στιγμήένα νέο τομέα παραπομπής εμφανίζεται, θα πρέπει να δημιουργήσετε νέες εξαιρέσεις και να διαγράψετε τα παλαιά τους. Επίσης, μπορεί να είστε συγκλονισμένοι με τοαριθμός φίλτρων που πρέπει να διαχειριστείτε.

Αυτό προκαλεί την ερώτηση, μπορώ να αυτοματοποιήσω τα φίλτρα; Η απάντηση είναι ναι, μπορείτε να πάτεαυτή τη διαδρομή. Ένα καλό παράδειγμα μιας τέτοιας υπηρεσίας είναι ο Αναστολέας ανεπιθύμητων μηνυμάτων Referrer. Είναι μια εξαιρετική υπηρεσία καθώς συνδέει την πλατφόρμα τους με την δική σαςΛογαριασμός Google Analytics και στη συνέχεια επιλέγει την προβολή που θέλετε να προστατεύεται από τον ιστότοπό σας. Προσθέτουν συνεπώς φίλτρα αποκλεισμούτις απόψεις σας.

Όσο αυτή είναι μια ελκυστική λύση, δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τις περισσότερες επιχειρήσειςκαθώς έχουν αυστηρούς κανόνες σχετικά με τον τρόπο πρόσβασης των υπηρεσιών SaaS από τρίτους. Αυτή τη στιγμή, αυτή είναι μια δωρεάν υπηρεσία,αλλά τελικά, αναγκάζονται να πέσουν θύματα της επιτυχίας τους και να εφαρμόσουν ένα πρότυπο τιμολόγησης, το οποίο μπορεί να μην είναι προς το συμφέρον τουπελάτης.

Παρ 'όλα αυτά, το φιλτράρισμα θα επιτευχθεί μόνο μέχρι τώρα, και οι αυτοματοποιημένες υπηρεσίες δεν τείνουννα είναι αξιόπιστα μακροπρόθεσμα. Αυτό αφήνει κλειδιά συλλογής δεδομένων. Με αυτήν την επιλογή, τα δεδομένα σας φιλτράρονται και μόνο τα αναλυτικά στοιχεία της Googleνα διατηρείτε κυκλοφορίες που ικανοποιούν τις προσαρμοσμένες σας ιδιότητες. Είναι μια μοναδική μέθοδος που δεν θα επηρεαστεί από spammers. Επίσης, είναι ασφαλές καιαξιόπιστη, χωρίς να απαιτούνται τεχνικές γνώσεις για την τοποθέτησή της. Αυτό το καθιστά την καλύτερη επιλογή για το λογαριασμό σας στο Google Analytics.

November 28, 2017