Back to Question Center
0

Το Semalt μοιράζεται πειστικές ιδέες για την αντιμετώπιση των επιθέσεων κατά της πειρατείας

1 answers:

Κάθε προσέγγιση ηλεκτρονικού εμπορίου χρειάζεται κάποιο αξιόπιστο επίπεδο ασφάλειας. Για έναν ιδιοκτήτη ιστότοπου,η απομάκρυνση από τους χάκερ μπορεί να είναι μία από τις πιο σημαντικές πτυχές της καριέρας σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι hackers στοχεύουν τοποθεσίες για να ξεφύγουνκαθώς και τα σχετικά δεδομένα από τους ιστότοπους της εταιρείας - html tela cadastro. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να περιλαμβάνουν πολύτιμες πληροφορίες για τους πελάτες, καθώς καιπιστωτικών καρτών.

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στον ιστότοπό σας μπορεί να είναι καλό πράγμα. Μπορείτε πάντα να επιστρέψετεσε περίπτωση που ολόκληρη η διαδικασία έρχεται σε πτώση. Η ασφάλεια των πληροφοριών των πελατών σας βρίσκεται στα χέρια σας ως δικτυακός τόπος της εταιρείαςδιαχειριστής. Ως αποτέλεσμα, αφήνετε ολόκληρη την εργασία και τις διεργασίες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης να έρθουν σε κατάσταση ανατροπής.

Jack Miller, Διευθύνων Σύμβουλος Επιτυχημένων Πελατών του ημιτάλ ,περιγράφει ορισμένους από τους τρόπους προστασίας του ιστοτόπου σας από τους χάκερς:

Χρησιμοποιήστε ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης

.

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να εξασφαλίσετε την ασφάλεια του ιστότοπού σας είναι μέσω της χρήσης τουασφαλείς κωδικούς πρόσβασης. Κάθε χάκερ ξεκινά με ένα έργο να προσπαθεί να μαντέψει τον κωδικό πρόσβασης. Οι συνήθεις κωδικοί πρόσβασης όπως το 12345 είναι ανασφαλείς και μπορεί να είναι κάποιοςεύκολη εικασία. Είναι επίσης σοφό να μην χρησιμοποιείτε λέξεις που μπορεί να μαντέψει κάποιος. Οποιοδήποτε άτομο έχει πρόσβαση στον ιστότοπό σας πρέπει να έχει έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης. ΕΝΑο ασθενής κωδικός πρόσβασης αυξάνει την ευπάθεια του ιστότοπού σας στους χάκερς.

Κωδικοποίηση..

Ορισμένοι κωδικοποιημένοι ιστότοποι είναι ευάλωτοι σε ορισμένα φθηνά εκμεταλλεύματα. Κατά το σχεδιασμόστον ιστότοπό σας, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε τη δομή κωδικοποίησης που δεν επιτρέπει την διείσδυση από διαφορετικούς άκρους. Ένα καλό παράδειγμα είναι κάποιες ιστοσελίδες PHP.Αυτοί οι ιστότοποι είναι τόσο ανασφαλείς ώστε σχεδόν οποιοσδήποτε με μια συσκευή Linux μπορεί να φτάσει σίγουρα στη βάση δεδομένων. Επιπλέον, απλά εργαλεία όπως Havij ήΤο Πλαίσιο εκτέλεσης του προγράμματος περιήγησης (BeeF) μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στην βάση δεδομένων εξ αποστάσεως χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσει τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή.

Χρησιμοποιήστε το HTTPS.

Η χρήση μιας προστασίας επιφανειακού στρώματος για τις διευθύνσεις URL μπορεί να εξασφαλίσει τους χρήστες σας ενάντια σε κάποιες από αυτέςτις πιο απλές απόπειρες hack. Το HTTPS μπορεί να βοηθήσει ένα άτομο να έχει ασφάλεια και ασφάλεια κατά την παροχή εμπιστευτικών προσωπικών πληροφοριών σε έναν ιστότοπο. Αυτότο είδος της ασφάλειας δεν είναι δυνατό με άλλα πρωτόκολλα φιλοξενίας στο διαδίκτυο. Είναι επίσης σημαντικό να ευαισθητοποιηθούν οι επισκέπτες σχετικά με αυτό το είδος ασφάλειας.

Χρησιμοποιήστε πρόσθετα ασφαλείας.

Όταν φιλοξενούν μια ιστοσελίδα και αυτοματοποιούν SEO, υπάρχουν μερικά plugins που μπορούνεξασφαλίστε τη λειτουργία της ιστοσελίδας σας. Για παράδειγμα, μερικοί άνθρωποι μπορεί να χρησιμοποιούν το εργαλείο ασφαλείας BulletProof ή ακόμα και το iThemes Security. Αυτά τα εργαλεία μπορούνταξινομήσετε τυχόν ευπάθεια που υπάρχει σε οποιαδήποτε πλατφόρμα ή διεπαφή προγραμματισμού εφαρμογών.

Συμπέρασμα

Η ασφάλεια ενός δικτυακού τόπου και των πελατών του βασίζεται στην ικανότητά του να παραμένει μακριάχάκερ. Οι χάκερ μπορούν να στοχεύουν τοποθεσίες για διάφορους παράγοντες. Πρώτα απ 'όλα, μπορεί να ανήκουν σε εταιρεία ανταγωνιστή που προσπαθεί να φέρει τον ιστότοπό σαςκάτω. Σε άλλες περιπτώσεις, μπορεί να είναι πρόσωπα των οποίων οι προθέσεις είναι ασαφείς, αλλά είναι σίγουροι ότι θα μπουν στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η εταιρεία σας.Ως αποτέλεσμα, μπορεί να είναι μια ουσιαστική πτυχή για να κρατήσει μακριά από τους χάκερ, ειδικά από την άποψη του ιστοχώρου. Αυτός ο οδηγός μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετεκαθώς κάνετε την ασφάλεια του ιστότοπού σας ισχυρή. Επιπλέον, οι πελάτες σας μπορούν να παραμείνουν ασφαλείς.

November 28, 2017