Back to Question Center
0

Το Semalt εξηγεί πώς να αντιμετωπίσει τους παραπομπείς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας

1 answers:

Να πάρει αρκετή κίνηση μπορεί να είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για κάθε σε απευθείας σύνδεση έμπορος. Σαν άποτέλεσμα,οι άνθρωποι χρησιμοποιούν διαφορετικές μεθόδους για να κάνουν online την κυκλοφορία. Το Διαδίκτυο είναι ένας τεράστιος πόρος που μπορεί να κάνει έναν ιστοχώρο να λαμβάνει πολλούς επισκέπτεςαπό διάφορες γωνιές του πλανήτη. Πολλοί επιτυχημένοι ιστότοποι γνωρίζουν τη δύναμη του online marketing - αντιηλιακη κρεμα προσωπου με χρωμα για λιπαρες επιδερμιδες. Μισθώνουν υπηρεσίες SEO για να εκτελούν μερικούςτεχνικές ψηφιακού μάρκετινγκ όπως το μάρκετινγκ περιεχομένου Άλλοι έχουν μεγάλη επιτυχία στο να πάρουν backlinks χρησιμοποιώντας το Social Media Marketing(SMM). Κατά συνέπεια, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούνται κατάλληλες τεχνικές ψηφιακού μάρκετινγκ σε τέτοιες θέσεις και να επιτυγχάνεται το καλύτερο. Ψάξιμοη βελτιστοποίηση μηχανών (SEO) συνδυάζει μια ποικιλία μεθόδων για να δημιουργήσει μια αποτελεσματική στρατηγική online μάρκετινγκ. Μπορεί να ενισχύσει όλα ταάλλες μεθόδους όπως η επανασύνδεση και η λήψη παραπομπών.

Ωστόσο, ο Michael Brown, ο Σμαλτ Διευθυντής επιτυχίας πελατών, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι μερικοί αποστολείς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας χρησιμοποιούν επίσης πολλές μεθόδους για να πάρουν μεταξύ των εργασιών του ψηφιακούτον έμπορο και τους στόχους τους. Πολλοί παραπομπές ανεπιθύμητων μηνυμάτων χρησιμοποιούν τεχνικές όπως φαινομενικές επισκέψεις σελίδας για να προσελκύσουν το κοινό να κάνει κλικ σε συνδέσμους σε δυνητικάεπιβλαβείς ιστότοπους. Σε άλλες περιπτώσεις, το spam περιέχει trojans και κακόβουλα προγράμματα που εμφανίζονται σε έναν ιό ή κώδικα μέσα στις εκτελέσεις παρότρυνσης για δράση ήμερικά συνημμένα που ενθαρρύνουν το θύμα να κάνει κλικ. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορείτε να αντιμετωπίσετε πολλή επισκεψιμότητα στο Google Analytics.Ωστόσο, αυτό το εμπόριο μπορεί να μην αντικατοπτρίζει τον πίνακα ελέγχου ή άλλα εργαλεία που αναλύουν την απόδοση των ιστοσελίδων σας. Ένα καλό παράδειγμα είναιεκείνες τις συνδέσεις παραπομπής, οι οποίες προέρχονται από το Darodar.Com. Μπορείτε να αποφύγετε την οργή αυτών των επιθέσεων και πολύ περισσότερο να χρησιμοποιήσετε μερικές τεχνικές σε αυτό το άρθρο..

Πώς μπορώ να αποκλείσω τους παραπομπείς spam;

Υπάρχει μεγάλη ανάγκη να αποφευχθούν ορισμένες από τις παραπομπές spam που προσπαθούν να επικοινωνήσουντο ιστολόγιό σας. Αυτό το μέτρο μπορεί να διασφαλίσει την ασφάλεια της ιστοσελίδας σας καθώς και να κρατήσει τους hackers μακριά από το ακροατήριό σας. Οι περισσότεροι ιστοχώροι βοδινού επάνωδράση στον πίνακα διαχείρισης. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια κρυπτογράφηση στον πίνακα διαχείρισης καθώς και στο Google Analytics. Υπάρχουν επίσηςπολλά φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που είναι παρόντα για τους χρήστες στο διαδίκτυο και άλλα άτομα που ενδιαφέρονται να κάνουν ασφαλείς τις online επιχειρήσεις. Στα φίλτρα αυτά,είναι σημαντικό να αφήσετε ένα φίλτρο όπου μπορείτε να δείτε μερικά σημαντικά μηνύματα. Τα φίλτρα μπορούν να δουν μερικά αξιόπιστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως ανεπιθύμητα. Τελικά,η ευαισθητοποίηση του κοινού σας μπορεί να είναι ένα καλό μέτρο. Αυτό το τέχνασμα μπορεί να μειώσει κάποιες επιθέσεις spam. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν αυτάΟι χάκερ που στοχεύουν διεύθυνση email ενός πελάτη για να κλέψουν τους κωδικούς πρόσβασης.

Συμπέρασμα

Κάθε ηλεκτρονικό ιστολόγιο ή ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου χρειάζεται κυκλοφορία. Ως αποτέλεσμα, υπάρχουνπολλές τεχνικές μάρκετινγκ στο διαδίκτυο, οι οποίες μπορούν να φέρουν κυκλοφορία στον ιστότοπό σας. Ορισμένες από αυτές τις μεθόδους χρησιμοποιούν κακές τακτικές καπέλων ενώ άλλες χρησιμοποιούνμαύρη τακτική καπέλο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι εταιρείες χρησιμοποιούν μεθόδους λευκών καπέλων όπως το μάρκετινγκ περιεχομένου, το SEO καθώς και το μάρκετινγκ των κοινωνικών μέσων. Παραπομπήη κυκλοφορία αποτελεί σημαντικό μέρος των πελατών μετατροπής. Ωστόσο, όταν προέρχεται από spam παραπομπές, μπορεί να σας κοστίσει προσπάθειες SEO ωςκαθώς και πολλά θέματα όπως οι απειλές στον κυβερνοχώρο. Μπορείτε να αποφύγετε spam παραπομπές όπως forums darodar.com και πολύ περισσότερο να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον οδηγό. Εξάλλου,αυτός ο οδηγός μπορεί να σας βοηθήσει να προστατεύσετε την ασφάλεια των επισκεπτών της κυκλοφορίας και των ηλεκτρονικών αγοραστών σας.

November 28, 2017