Back to Question Center
0

Semalt Συμβουλές: Πώς να αφαιρέσετε μόνιμα το Δούρειος Ίππος Patched_c.lyt με εγχειρίδιο Μέσα

1 answers:

Το Trojan Horse Patched_c.lyt είναι σχεδόν το ίδιο με αυτό του Trojan Horse Patched_c.lxt - sensore di presenza bticino catalog. Μπορούμε καν να πούμε ότι είναι της ίδιας φύσης. Ο λόγος είναι ότι ανήκουν στον ίδιο τύπο ιού Trojan που ονομάζεται rootkit, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να απομακρύνει τα τρωτά σημεία σε ένα σύστημα υπολογιστών και κατά συνέπεια να αναλάβει. Αυτοί οι τύποι ιών ελέγχουν τον υπολογιστή και μπορεί να κλειδώσουν έναν χρήστη, ακόμη και από τις πιο βασικές λειτουργίες. Το πιο σημαντικό, το κάνουν χωρίς την άδεια του χρήστη.

Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι κοινά με τους περισσότερους Trojans, καθώς ακόμη και το "Trojan.Win64 / Sirefef.W" απεικονίζει τα ίδια χαρακτηριστικά. Θα έχουν την παραμικρή ευκαιρία να επιτεθούν σε ένα σύστημα. Το Trojan Horse Patched_c.lyt δεν διαφέρει, καθώς είναι καταστρεπτικό. Δεν στοχεύει ακριβείς πληροφορίες στον υπολογιστή. Καταστρέφει οτιδήποτε στο μονοπάτι της, που οδηγεί στην ανώμαλη λειτουργία. Σε ακραίες περιπτώσεις, μπορεί να καταναλώσει ένα αρχείο στο σύνολό του μέχρι το σημείο που εξαφανίζεται στον κατάλογο των φακέλων και των διαδικασιών εκτέλεσης.

Οι δούρειοι ίπποι δεν διστάζουν να εισβάλουν σε ένα σύστημα υπολογιστή. Μέχρι τη στιγμή που ο χρήστης διαπιστώσει ότι υπάρχει κακόβουλο λογισμικό που επηρεάζει το σύστημα, ο ιός συνήθως έχει ήδη ενσωματωθεί και εγκατασταθεί με επιτυχία στο σύστημα. Καταφέρνει να εξαπατήσει τον χρήστη να πιστέψει ότι δημοσιεύει νόμιμες διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα. Το Trojan Horse Patched_c.lyt μπορεί μερικές φορές να προσφέρει ακόμη και να βοηθήσει να απαλλαγούμε από δυνητικά επικίνδυνο malware.

Αυτές οι σταθερά ενοχλητικές διαφημίσεις και ειδοποιήσεις από ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα Trojan που τρέχει στο σύστημα μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικό μερικές φορές. Αυτό που οι χρήστες πρέπει να κάνουν είναι να σταματήσουν να εστιάζουν στη συχνότητα των ειδοποιήσεων και να αρχίσουν να τις αντιμετωπίζουν ως ένα σημαντικό σημείο ανησυχίας. Όσο περισσότερο οι ειδοποιήσεις, τόσο περισσότερο υπάρχει ο κίνδυνος που δημιουργεί στο σύστημα του υπολογιστή.

Το άρθρο συνεχίζει να εξηγεί πώς αυτό το είδος του ιού βλάπτει τις συσκευές σας και ποιοι είναι οι τρόποι εξάλειψής του. Η εμπειρογνωμοσύνη παρασχέθηκε από τον κορυφαίο εμπειρογνώμονα της Semalt Ψηφιακές Υπηρεσίες - Ivan Konovalov.

Ένα αρχείο Troched Horse Patched_c.lyt μπορεί να χειριστεί το πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή για να κατεβάσει και να εγκαταστήσει άλλο επιβλαβές λογισμικό. Ως εκ τούτου, ενεργεί ως πύλη σε δυνητικά πιο επικίνδυνα αρχεία. Αμέσως ο χρήστης διαπιστώνει ότι ένας υπολογιστής λειτουργεί με τον τρόπο που περιγράφεται, θα πρέπει να σταματήσει κάθε δραστηριότητα και να το ανιχνεύσει για σφάλματα. Είναι πιθανό πολλοί άνθρωποι να μην κατανοούν τον τρόπο με τον οποίο το σύστημα έχει μολυνθεί. Τα αρχεία Patched_c.lyt του Trojan Horse είναι σιωπηλοί δολοφόνοι καθώς κρύβονται σε ορισμένες τοποθεσίες που θεωρούνται ανασφαλείς και χρησιμοποιούν τους για να διοχετεύονται στον υπολογιστή.

Τα συμπτώματα μιας Trojan Patched μόλυνσης

  • Ο ιός αναδιατάσσει τις συνδέσεις στο διαδίκτυο στους επιθυμητούς ιστότοπους και κατευθύνει το χρήστη σε έναν ιστότοπο ισχυριζόμενο ότι έχει βρει προβλήματα με τον υπολογιστή.
  • Οι ρυθμίσεις φόντου εικόνας και αρχικής σελίδας του προγράμματος περιήγησης αλλάζουν.
  • Διάφορα διαφημιστικά αναδυόμενα παράθυρα.
  • Τερματισμός προγραμμάτων προστασίας από κακόβουλο λογισμικό και προγραμμάτων προστασίας από ιούς.
  • Απενεργοποίηση ορισμένων προγραμμάτων.
  • Ο ιός οδηγεί στην αποκάλυψη προσωπικών πληροφοριών.

Αφαίρεση ενός Trojan Horse Patched_c.lyt

Τα παρακάτω είναι τρόποι για το πώς κάποιος μπορεί να απαλλαγεί από τον Trojan μόνιμα

1. Ανοίξτε τον διαχειριστή εργασιών, κάντε κλικ σε όλες τις διαδικασίες, επιλέξτε την απαιτούμενη διαδικασία και επιλέξτε να τερματίσετε.

2. Διαγράψτε τις καταχωρήσεις κακόβουλου μητρώου από τα αρχεία μητρώου των Windows.

συμπέρασμα

Εάν κάποιος καταλάβει το κείμενο και ακολουθεί τα παρεχόμενα μέτρα, θα πρέπει να είναι ασφαλής από τον ιό Patched_c.lyt του Trojan Horse. Εάν κάποιος αποτύχει να αφαιρέσει τον ιό με επιτυχία, υπάρχουν πιστοποιημένοι επαγγελματίες που μπορούν να βοηθήσουν με αυτό.

->
November 28, 2017