Back to Question Center
0

Semalt: Πώς να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι ασφαλής από επιθέσεις χάκερ

1 answers:

Η διαρροή προσωπικών πληροφοριών αποτελεί μια αυξανόμενη πρόκληση για τους χρήστες του Διαδικτύου. οοι πληροφορίες περιλαμβάνουν εικόνες γυμνής διασημότητας, πληροφορίες πιστωτικών καρτών, κυβερνητικά δεδομένα, αναγνωριστικά ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κωδικούς πρόσβασης. Αυτό συνεπάγεται τοο κόσμος των χάκερ έχει κυριαρχήσει στο διαδίκτυο σε όλα τα επίπεδα. Οι Newbies ενδέχεται να μην καταλάβουν πώς μπορούν να σπάσουν τα blogs ή οι ιστοτόποι τους χωρίςτις πληροφορίες της πιστωτικής κάρτας - wohnungsreinigung zuerich. Ωστόσο, οι χάκερ, είναι πρόθυμοι να μετατρέψουν τους μη εξουσιοδοτημένους ιστότοπους σε κακόβουλα κατασκοπευτικά bots,χωρίς να το γνωρίζετε. Επιπλέον, μπορούν να εισέλθουν σε βάσεις δεδομένων ενός site newbie και να χειραγωγήσουν ή να καταστρέψουν σημαντικά δεδομένα καιεισάγετε κακόβουλους συνδέσμους ή εξυπηρετήστε διακομιστή φιλοξενίας.

Εδώ είναι απλά βήματα που προσφέρει ο Michael Brown, ο διευθυντής επιτυχίας πελατών της Σμαλτ Ψηφιακές υπηρεσίες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κρατήσετε τους hackers στο κόλπο:

  • Πρώτα, ενημερώστε όλο το λογισμικό σας. Ένας κάτοχος ενός ιστότοπου πρέπει να εξασφαλίσει οποιοδήποτε κομμάτιτο λογισμικό που χρησιμοποιούν είναι ενημερωμένο ανεξάρτητα από το αν οι ιστότοποί τους δημιουργήθηκαν από το μηδέν ή δημιουργώντας έναν ιστότοπο DIY σε τρίτο μέροςκλειστή πλατφόρμα. Οι πάροχοι υπηρεσιών CMS, όπως το Joomla και το WordPress, εργάζονται πάντα για να απελευθερώνουν τακτικές ενημερώσεις και ενημερώσεις, οι οποίες καθιστούν το λογισμικό λιγότεροευάλωτοι σε αμυχές. Έτσι, φροντίστε να εγκαταστήσετε τις ενημερώσεις και να τρέξετε την τελευταία έκδοση που υποστηρίζει τον ιστότοπό σας όλη την ώρα.
  • Δεύτερον, δημιουργήστε στρώματα ασφάλειας γύρω από τους ιστοτόπους σας..Ακριβώς όπως τρέχετεπριν από την περιήγηση στον ιστό στον υπολογιστή σας, πρέπει να έχετε ένα σύστημα ασφαλείας, το οποίο χρησιμεύει ως πρώτη αμυντική τακτική του ιστότοπού σαςενάντια στις επιθέσεις. Για παράδειγμα, το Web Firewall είναι ένα σημαντικό αμυντικό εργαλείο. Προορίζεται να επιθεωρήσει την κυκλοφορία και να εξαλείψει οποιαδήποτεκακόβουλο αίτημα και κατά συνέπεια παρέχοντας προστασία κατά των επιθέσεων βίας (SPAM), των ενέσεων SQL και της Scripting Cross Site
  • .
  • Τρίτον, μεταβείτε στο Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTP). HTTP είναιτο ασφαλές πρωτόκολλο επικοινωνιών που χρησιμοποιείται για τη μεταφορά ευαίσθητου περιεχομένου μεταξύ ενός διακομιστή ιστού και ενός ιστότοπου. Το πρωτόκολλο προσθέτει SSL(Secure Sockets Layer) και TLS (Security Layer Security) σε HTTP ενός ιστότοπου, εξασφαλίζοντας έτσι τα δικά του δεδομένα και τους χρήστες από επιθέσεις με hacking.
  • Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης και τις αλλάζετε τακτικά. Υπάρχει μια αύξησηαπό βίαιους επιτιθέμενους βίας που μαντεύουν σωστά τους συνδυασμούς χρηστών και κωδικών πρόσβασης. Η χρήση ισχυρών κωδικών πρόσβασης είναι επομένως ένας αποτελεσματικός τρόποςτου περιορισμού των λεξικών επιθέσεων και της βίαιης βίας. Επιπλέον, ισχυροί κωδικοί πρόσβασης είναι επιτακτικοί για το διαχειριστή, τη βάση δεδομένων και τον ιστότοπο.
  • Τέλος, καθιστούν δύσκολο να εντοπιστούν οι κατάλογοι του διαχειριστή. Οι χάκερ αποκτούν πρόσβασητις πληροφορίες ενός ιστότοπου χρησιμοποιώντας τους καταλόγους προέλευσης και εισβολής των διαχειριστών. Μπορούν να χρησιμοποιούν δέσμες ενεργειών, τα οποία ανιχνεύουν όλους τους καταλόγους στον ιστόserver για όρους όπως "login" ή "admin", και να θέσετε σε κίνδυνο την ασφάλεια του ιστοτόπου σας εισάγοντας τους φακέλους αυτούς. Έτσι, φροντίστε ναεπιλέξτε αβλαβή ονόματα φακέλων admin, τα οποία είναι γνωστά στην ομάδα προγραμματιστών μόνο για να μειώσετε πιθανή παραβίαση.

Συμπερασματικά, στον κόσμο της online ασφάλειας, οποιοσδήποτε ιστότοπος μπορεί να χαραχτεί. Επιτυχήςοι επιθέσεις είναι επιζήμιες για τα δεδομένα του κατόχου, εκτός από την υπονόμευση των πληροφοριών του χρήστη. Επιπλέον, οι επιθέσεις μπορεί να προκαλέσουν την Google και άλλεςτις μηχανές αναζήτησης για να απαγορεύσετε τη διάδοση κακόβουλων πληροφοριών σε ολόκληρο τον ιστό. Να παραμένετε πάντοτε με προσοχή.Εκτελέστε τουλάχιστον τρία βασικά βήματα που παρέχονται σε αυτό το άρθρο για να αποφύγετε το στόχο για χάκερ.

November 28, 2017