Back to Question Center
0

Semalt: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις ασφαλείας εφαρμογών ιστού και τρόπους για να τους αποφύγετε

1 answers:

Αύξηση των γραπτών μηνυμάτων κακόβουλου λογισμικού παρά στο Mac που λειτουργούνσύστημα στο παρελθόν άφησε πολλούς τεχνολογικούς γκουρού αναρωτιούνται για τους λόγους της τάσης. Πολλοί ισχυρίστηκαν ότι αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στη δύναμη τουMac, ενώ άλλοι το είδαν ως αποτέλεσμα ενός μεγάλου αριθμού χρηστών των Windows, καθιστώντας έτσι μια ανταμείβοντας επιχείρηση για τους hackers της ιστοσελίδας.Δυστυχώς, η δημοτικότητα του Mac έχει έρθει με την αύξηση του αριθμού των Trojans και των σχετικών malware με τη δυνατότητα να το βλάψει.

Ο Igor Gamanenko, ο Διευθυντής Επιλογής Πελατών του ημιτάλ ,επικεντρώνεται στην ανάγκη προστασίας όχι μόνο των προγραμμάτων περιήγησης αλλά και εφαρμογών ιστού - umzuege ins ausland.

Πηγές της κινητήριας δύναμης για τους χάκερ ιστού

Όταν οι χρήστες σας δίνουν πληροφορίες για αποθήκευση στη βάση δεδομένων σας, έχουν προσδοκίεςότι θα παραμείνει εμπιστευτικό. Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι ένας ιστότοπος χάκερ κάπου σκάει γύρω από τον ιστότοπό σας αναζητώντας αδύναμοδείχνει να εκμεταλλευτεί. Κάθε από τα παρακάτω μπορεί να εμπνεύσει τις προθέσεις τους.

  • Αποδείξτε τη δική τους ανδρεία στην κοινότητα
  • Αιτία απώλειας της εταιρείας σας μέσω καταστροφής δεδομένων
  • Δεδομένα χρηστών Pilfer
  • Λήψη κρίσιμων πληροφοριών προς πώληση στη μαύρη αγορά. Σε αυτήν την περίπτωση,δεν αφήνουν ίχνη και συνεχίζουν να βλάπτουν για μεγάλο χρονικό διάστημα .

Λόγοι για τους οποίους οι χάρες της ιστοσελίδας στοχεύουν σε μια αίτηση

1. Η δημοτικότητα είναι ο κύριος λόγος. Όταν έχετε δημιουργήσει ένα επιτυχημένο διαδίκτυοsite, πρέπει να υπάρχουν ανταγωνιστές που αισθάνονται ξεπερασμένοι και πρέπει να κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να παραμείνουν σχετικοί.

2. Πολιτικοί λόγοι..Αυτό αποδεικνύεται από ομάδες όπως η Ανώνυμη Ορχήστρατων οποίων τα κίνητρα για επίθεση εναντίον κυβερνήσεων και θρησκευτικών οργανώσεων είναι να κάνουν δηλώσεις.

3. Οι θυμωμένοι εργαζόμενοι επίσης μερικές φορές συνεργάζονται με τους ξένους ως αποτέλεσμα της δυσαρέσκειας.

Οι πιο επαναλαμβανόμενες επιθέσεις χάκερ

1. SQL Attacks Injection

Στην περίπτωση αυτή, ο σκοπός μιας επίθεσης στη βάση δεδομένων είναι να κλαπεί, να καταστραφεί ή να τροποποιηθείΠληροφορίες χρήστη. Για παράδειγμα, ο hacker του ιστότοπου μπορεί να προσαρμόσει τα οικονομικά αποτελέσματα μιας επιχείρησης και να κλέψει επίσης κρίσιμες πληροφορίες για τους πελάτεςόπως οι αριθμοί πιστωτικών καρτών.

2. Επιθέσεις διαδικτυακής συζήτησης

Αυτό περιλαμβάνει την εισαγωγή κακόβουλου κώδικα που εκτελείται από την πλευρά του θύματος.

3. Επιθέσεις κατανεμημένης άρνησης παροχής υπηρεσίας

Αυτό συνεπάγεται τη δημιουργία χιλιάδων διευθύνσεων IP που αποσκοπούν στην πλημμύρα ενός τόπου με κίνηση.Αυτό καθιστά έναν ιστότοπο αργό ή μη διαθέσιμο για μια συγκεκριμένη περίοδο.

4. Διασταυρούμενες επιθέσεις Αίτια πλαστογράφησης

Ένας χρήστης έχει εξαπατηθεί για να κατεβάσει έναν σύνδεσμο ή μια εικόνα κατά τη διάρκεια μιας επικυρωμένης περιόδου λειτουργίας που βοηθάειστην εκτέλεση κακόβουλων επιθέσεων.

Τρόποι προστασίας των περιουσιακών στοιχείων και των χρηστών σας

Με τις εφαρμογές ιστού να περιβάλλεται από όλες τις παραπάνω ευπάθειες, κανένας προγραμματιστήςθέλει να διακινδυνεύσει τις προσπάθειές του. Αυτό καθιστά αναγκαία την ενσωμάτωση μέτρων πρόληψης από τα αρχικά στάδια στα τελευταία. Μερικοίοι λύσεις προσαρμόζονται σε συγκεκριμένες εργασίες ενώ άλλες γίνονται σε συνεχή βάση. Ανασκόπηση των κωδικών, των προγραμμάτων σάρωσης τους και των προγραμμάτων κυνηγιού σφαλμάτωνπρέπει να εκτελούνται καθ 'όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής της εφαρμογής. Αν ψάχνετε για λύσεις συγκεκριμένης επίθεσης, μπορείτε να επιλέξετε από την εφαρμογή της χρήσηςτου CAPTCHAS, τη χρήση αποθηκευμένων διαδικασιών με αυτόματες παραμέτρους ή τη χρήση ενός Τείχους προστασίας εφαρμογών Web που παρακολουθεί και αποκλείει τις δυνατότητεςεπιθέσεις.

November 28, 2017