Back to Question Center
0

Semalt: Μικρές Επιχειρήσεις ως Αγαπημένος Στόχος των εγκληματιών στον κυβερνοχώρο

1 answers:

Τα πράγματα ήταν συνηθισμένα στην MNH Platinum, εταιρεία που ασχολείται με την ενοικίαση οχημάτων. Λίγογνωρίζοντας ότι μόνο ένα κλικ ενός συνδέσμου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ήταν πιθανό να θέσει την επιχείρηση σε κίνδυνο.

Στις αρχές του περασμένου έτους, μια εταιρεία που εδρεύει στο Blackburn πήρε τα 12, 0000 αρχεία που βρίσκονται στην εταιρίακρυπτογραφημένο δίκτυο. Στη συνέχεια, οι εγκληματίες ζήτησαν λύτρα ύψους £ 3.000 για να αποκρυπτογραφήσουν τα αρχεία.

Με όλες τις προσπάθειες απομάκρυνσης του ιού χωρίς να χάνονται σημαντικά δεδομένα που αποδεικνύονται αδύνατα,η οργάνωση δεν είχε άλλη επιλογή παρά να πληρώσει. Ο διευθυντής της εταιρείας Mark Hindle δήλωσε ότι ήταν εντελώς απροετοίμαστοςγια την επιθέσεις στον κυβερνοχώρο λόγω της παραμέλησης των επιπτώσεων που θα μπορούσε να έχει μια τέτοια επίθεση στην εταιρεία.

Η υπόθεση αυτή δεν είναι απομονωμένη και οι επαγγελματίες προειδοποιούν ότι είναι μικρές επιχειρήσειςπιο επιρρεπείς στην απειλή της επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις είναι απροετοίμαστοι.

Andrew Dyhan, ο Διευθυντής Επιτυχίας Πελατών του Σμαλτ Ψηφιακές Υπηρεσίες, εξετάζει τους τρόπους με τους οποίους οι εγκληματίες στον κυβερνοχώρο επιτίθενται στις μικρές επιχειρήσεις.

Ιστορικά, οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) δεν αποτελούν κοινό στόχο του εγκλήματος στον κυβερνοχώροαλλά το 2015, ο Toni Allen, υποστηρίζει ότι τα πράγματα άλλαξαν δραστικά. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η κυβέρνηση για τις παραβιάσεις της ασφάλειας,Το 75 τοις εκατό των μικρών επιχειρήσεων ανέφερε τη δυνατότητα επίθεσης το 2012 και οι τάσεις αυξήθηκαν το 2013 και το 2014..

Στατιστικά στοιχεία από τη Symantec, μια εταιρεία που ασχολείται με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, δείχνουν ότι πάνω από το ήμισυοι επιθέσεις ηλεκτρονικού "phishing" που διεξήχθησαν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το 2012 ήταν κατά των μικρών επιχειρήσεων.

Ο νέος ευρωπαϊκός κανονισμός καθιστά το ζήτημα της ασφάλειας του κυβερνοχώρου για τις ΜΜΕ πιο κρίσιμοδεδομένου ότι έχουν ως στόχο τη διασφάλιση των δεδομένων των πελατών. Ο πρόσφατα ανεπτυγμένος κανονισμός θα αρχίσει να παίζει το 2018 και θα μπορούσε να οδηγήσειενώ ο οργανισμός επιβάλλεται πρόστιμο 4 τοις εκατό των ετήσιων εσόδων τους ή € 20 εκ., όποιο είναι μεγαλύτερο για να επιτρέψει την παραβίαση της ασφάλειαςμε τα δεδομένα του πελάτη.

Οι εγκληματίες αντιλαμβάνονται τις ΜΜΕ, καθώς οι πιο μαλακοί στόχοι στις περισσότερες περιπτώσεις είναι κανάλια για ένα τεράστιο βραβείο.

Η εκστρατεία Cyber ​​Streetwise, μια πρωτοβουλία που διαχειρίζεται το Home Office, αναδεικνύει τα ακόλουθαως τις κυριότερες απειλές στον κυβερνοχώρο για τις ΜΜΕ:

Επίθεση κατά του χάκετ

Η επίθεση συμβαίνει όταν οι εγκληματίες έχουν πρόσβαση στο δίκτυο ενός οργανισμού βελτιστοποιώνταςμια ανεπιθύμητη ευαισθησία μέσα στην εφαρμογή, διευκολύνοντας την πρόσβαση στα δεδομένα της εταιρείας.

Κονσόλες

Συμβαίνει όταν ένα κομμάτι κακόβουλης εφαρμογής στις περισσότερες περιπτώσεις λαμβάνεται μέσω phishingΤο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κλειδώνει τις πληροφορίες στο δίκτυο του οργανισμού. Στη συνέχεια, οι εγκληματίες ζήτησαν λύτρα στο εύρος των £ 500- £ 1,000 έωςχρησιμοποιήστε το κλειδί αποκρυπτογράφησης.

Ανθρώπινο σφάλμα

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι άνθρωποι είναι ο πιό επιρρεπής σύνδεσμος σε μια δεδομένη αλυσίδα ασφαλείας και ένας σημαντικόςμέρος των παραβιάσεων των πληροφοριών οφείλονται σε απώλεια ή διάδοση δεδομένων σε λάθος άτομο. Ακόμη και οι απλές επιθέσειςμπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις σε καταστάσεις όπου εμπλέκεται κρίσιμο ΠΙΠ.

Επίθεση άρνησης εξυπηρέτησης

Όταν ένας οργανισμός έχει έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών στους διακομιστές του, τον ώθησε μέσω ενόςκακόβουλο κανάλι. Αυτού του είδους οι επιθέσεις μπορούν εύκολα να εκτελεστούν με ελάχιστες επενδύσεις.

Η απάτη του Διευθύνοντος Συμβούλου

Εμφανίζεται όταν ένας εισβολέας μιμείται ένα ανώτερο άτομο με την εταιρεία είτε απόπλαστογράφηση ή hacking του λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους και αναγκάζει ένα πρόσωπο με οικονομική αρχή για να εκτελέσει μια πληρωμή Source .

November 28, 2017