Back to Question Center
0

Semalt Expert: Πώς να σχεδιάσετε αποτελεσματικά την ψηφιακή σας επιχείρηση

1 answers:

Σύμφωνα με έρευνα της MIT Sloan Management Review και του Πανεπιστημίου DeloitteΤύπος, πολλές επιχειρήσεις είναι έτοιμες να συνδεθούν στο διαδίκτυο. Στη μελέτη αυτή, περίπου το 44% των ερωτηθέντων (3700 αναλυτές, στελέχη και διευθυντικά στελέχη),κατέστησε σαφές ότι οι επιχειρήσεις τους ήταν έτοιμες για διακοπή λειτουργίας μετά την εισαγωγή νέων ψηφιακών τρόπων. Ωστόσο, το 56% τουοι ερωτηθέντες δεν αισθάνονται έτοιμοι για την ψηφιακή μετάβαση και αντιτίθενται σε νέους τρόπους.

Η υιοθέτηση μιας ψηφιακής πλατφόρμας μπορεί να σημαίνει πολλά για τις επιχειρήσεις. Για παράδειγμα, κάποια αναζήτησηΟι διαδικασίες βελτιστοποίησης μηχανών (SEO) αυξάνουν τη βάση πελατείας σας. Η ψηφιοποίηση της επιχείρησής σας μπορεί να είναι καλό για το μακροπρόθεσμο σχέδιο της.Εάν ή όχι αυτή η μετάβαση θα συμβεί στην επιχείρησή σας, χρειάζεστε ένα σχέδιο ή ένα είδος εικόνας για το μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα. Πολλά θέματαείναι πιθανό να προκύψουν, κάτι που είναι φυσιολογικό όταν κάποιος οργανισμός μετασχηματίζεται. Ως αποτέλεσμα, θέτοντας σαφείς στρατηγικές για την αντιμετώπιση τέτοιωνοι επιτυχίες μπορεί να είναι ένα επιπλέον καθήκον, το οποίο αξίζει τις προσπάθειες.

Max Bell, ο Διευθυντής Επιλογής Πελατών του ημιτάλ ,εξηγεί τις πτυχές του σχεδιασμού επιτυχημένης ψηφιακής επιχείρησης.

Η σκέψη του σχεδιασμού ενθαρρύνει τη συνεργασία και την καινοτομία

Όταν κάνετε μοντέλο σχεδιασμού, η διαδικασία περιλαμβάνει την αναζήτηση λύσης χρησιμοποιώντας ένα δεδομένο σεττων παραμέτρων που επιθυμεί ο πελάτης. Η απάντηση δεν είναι ξεκάθαρη, η επίτευξη του μπορεί να είναι δυνατή χρησιμοποιώντας κάποιες αρχές της δημιουργίας ενός εννοιολογικούσυνεργασία μεταξύ των μερών που επηρεάζονται από την αλλαγή. Για παράδειγμα, όταν κάνουν ψηφιακό μάρκετινγκ, οι οργανώσεις ενδέχεταιπρέπει να προσλάβουν SEO εμπειρογνώμονες, καθώς και τη διδασκαλία του προσωπικού τους σε λίγες τεχνικές ψηφιακού μάρκετινγκ για να προσελκύσουν πελάτες..Στη σύγχρονη εποχή,οι περισσότεροι πελάτες προέρχονται από το Διαδίκτυο. Αυτό το φαινόμενο σημαίνει ότι οι ιστότοποι αντικαθιστούν αργά τα φυσικά καταστήματα.

Σχεδιασμός σκέψης

Η σκέψη σχεδιασμού περιλαμβάνει την ενσωμάτωση όλων των πτυχών μιας οργάνωσης για να συνεργαστείνα κάνουμε μια λύση για κάτι. Περιλαμβάνει την αφοσίωση διαφορετικών μυαλών για να εξετάσει ένα συγκεκριμένο ζήτημα σχετικά με τις μελλοντικές λύσεις. Σε έναοι ιδέες διαφορετικών απόψεων διασταυρώνονται δίνοντας στην επιχείρηση μια ζωτική εικόνα για τις μελλοντικές επιχειρήσεις. Για παράδειγμα, τοσυνεργατών της MU / DAI και της SalesForce στην καταπολέμηση της ναυτιλιακής πειρατείας.

Από την άποψη αυτή, η πρόσκληση σε μια ομάδα τεχνολογίας μπορεί να είναι μια αξιόλογη επιχείρηση. Πολλές απόψειςτου σχεδιασμού καθώς και η προσαρμογή σε μια ψηφιακή πλατφόρμα απαιτούν από μερικούς ταλαντούχους και καλά ενημερωμένους ειδικούς να ασχοληθούν με θέματα. Για παράδειγμα,η ομαδική εργασία μεταξύ των στελεχών της εταιρείας και των ομάδων SEO μπορεί να οδηγήσει στο σχεδιασμό ενός καλού ανταποκριτικού ιστότοπου, ο οποίος όχι μόνο συμπληρώνει, αλλά καιμπορεί να αντικαταστήσει το φυσικό κατάστημα. Σε αυτή τη ρύθμιση, η σκέψη είναι απαραίτητη αφού η μετάβαση μπορεί να συνεπάγεται αλλαγήτο προσωπικό, το απόθεμα και πολλές άλλες πτυχές.

Συμπέρασμα

Το Design Thinking είναι μια καθολική έννοια που μπορεί να βοηθήσει τις περισσότερες οργανώσεις να σχεδιάσουντο μέλλον τους. Δίνει τη δυνατότητα σε διαφορετικά άτομα να φέρνουν διαφορετικές προοπτικές και λύσεις. Η σκέψη σχεδίασης μπορεί να εφαρμοστεί για πολλούςεπιχειρήσεις και είναι πολύ πιθανό διαφορετικά άτομα να το υιοθετήσουν διαφορετικά. Η σχεδιαστική σκέψη βοηθά την επιχείρησή σας να λύσει κάποια μακροπρόθεσμαθέματα, καθώς και τη μετάβαση από ορισμένες από τις υπάρχουσες δυσκολίες. Η αλλαγή των ανθρώπων είναι δύσκολη, αλλά μπορεί να είναι μια αξιοσημείωτη επιχείρηση σε μερικούςπεριπτώσεις. Η σκέψη σχεδίασης βοηθά τους ανθρώπους να αποκτήσουν ένα διαφοροποιημένο φάσμα δημιουργικών καινοτομιών, καθώς και να αποκτήσουν κάποιο βαθύτερο επίπεδο συνεργασίας.Μέσα από τις συμβουλές σε αυτό το άρθρο, είναι δυνατόν να υιοθετήσετε μια σωστή διαδικασία σκέψης σχεδιασμού. Μπορεί να είναι εξαιρετική κατά τη μετάβαση σεψηφιακές μεθόδους Source .

November 27, 2017