Back to Question Center
0

Semalt Expert: Πώς να σταματήσετε την εμφάνιση spam στο Referral στο Google Analytics

1 answers:

Η διασφάλιση ότι ένα έχει ένα βελτιστοποιημένο Google Analytics είναι ο μόνος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι τοη εκστρατεία μάρκετινγκ που χρησιμοποιείται από μια επιχείρηση ή ένα άτομο είναι αποτελεσματική και ότι ο ιστότοπος λειτουργεί όπως αναμένεται. Ωστόσο, κατά τη διαδικασίαγια τη βελτιστοποίηση του Google Analytics, υπάρχουν ορισμένες πτυχές που σίγουρα θα επηρεάσουν τη λειτουργία των αναλυτικών στοιχείων. Οι παραπομπές ανεπιθύμητης αλληλογραφίας είναι ενοχλητικές για τους περισσότερουςεμπόρους.

Ο Igor Gamanenko, ο Σμαλτ Διευθυντής επιτυχίας πελατών, θα ήθελα να επικεντρώσω την προσοχή σας στην τεχνική παραπομπή spamπαρουσιάζεται σε δύο μορφές: ανιχνευτές ιστού ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και επισκεψιμότητα παραπομπής φάντασμα:

  • Ανιχνευτές ιστού ανεπιθύμητων μηνυμάτων Οι περισσότεροι είναι αυτοματοποιημένες διεργασίες που ευρετηρίζουν έναν ιστότοπο με τον ίδιο τρόποπου κάνει η Google - nikon d3200 tutorial en espaol. Μερικοί όπως το Googlebot κάνουν γνωστή την παρουσία τους και έτσι αποκλείονται από τις αναλυτικές αναλύσεις. Άλλοι που δεν έχουν αποτέλεσμαποσοστό αναπήδησης 100%
  • Παραπομπές φάντασμα Αυτές στέλνουν ψεύτικες αιτήσεις HTTP που έχουν τη δυνατότητα ναδημιουργήστε παραπομπές ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Συνδυάζονται με τη νόμιμη κυκλοφορία, αλλά δεν επισκέπτονται τον ιστότοπο αλλά περιλαμβάνονται στην τελική έκθεση.

Λόγοι για τη δημιουργία παραπομπών ανεπιθύμητων μηνυμάτων

Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν παραπομπές σε ιστό για ανεπιθύμητους ιστό για διάφορους λόγους. Μπορεί να είναι σκόπιμοή ακούσια. Ένας από τους λόγους για τους οποίους οι παραπομπές spam εμφανίζονται σε έναν ιστότοπο οφείλεται σε τεμπέληδες προγραμματισμό. Ορισμένοι προγραμματιστές αποτυγχάνουν να ολοκληρώσουντον κώδικα για το bot, έως ότου αποτύχουν να αναγνωριστούν σωστά. Άλλοι προγραμματιστές δεν επιθυμούν να έχουν τα αυτοματοποιημένα bots τουςπου έχουν αποκλειστεί από τα πρωτόκολλα που ορίζει η Google..Ως εκ τούτου, αποκρύπτοντας τον εαυτό τους ως νόμιμη κυκλοφορία ιστού, φτάνουν στην περιοχή χωρίςπαρέμβαση. Άλλοι επιθετικοί προγραμματιστές επιλέγουν να χρησιμοποιούν παραπομπές spam για να φτάσουν στην περιέργεια των χρηστών και να εγκαταστήσουν κακόβουλο λογισμικό στους υπολογιστές τους.Δεδομένου ότι οι σύνδεσμοι αυτοί φαίνονται γνήσιοι για τους χρήστες, δεν βρίσκουν λόγο να τους αμφισβητήσουν.

Γιατί είναι κακό;

Ως επί το πλείστον, οι παραπομπές ανεπιθύμητων μηνυμάτων παρεμβαίνουν στα δεδομένα που χρησιμοποιεί το Google Analytics,παρουσιάζοντας έτσι λοξές αναφορές. Η παρουσία τους σημαίνει να κατευθύνει το χρόνο για να φιλτράρει τις συνεδρίες ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, τις οποίες οι έμποροι θα μπορούσαν διαφορετικά να ξοδέψουνκάνοντας άλλους παραγωγικούς σκοπούς στην περιοχή. Χωρίς να γνωρίζουμε ότι ένας ιστότοπος φιλοξενεί παραπομπές ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, μπορεί κανείς να καταλήξει να φτωχόςεπιλογές που μπορεί να επηρεάσουν τη βελτιστοποίηση SEO και την κατάταξη.

Προστασία από παραπομπές ανεπιθύμητων μηνυμάτων

Όταν εντοπιστεί ένα πιθανό πρόβλημα που προέρχεται από τον τρόπο που παράγει το Google Analyticsμπορεί να προσπαθήσει να το φιλτράρει από τα στατιστικά στοιχεία. Ωστόσο, αυτό δεν αποτελεί διαβεβαίωση ότι αυτοί οι τομείς δεν θα επαναληφθούν.

Είναι εκπληκτικά εύκολο να το κάνετε αυτό εάν εστιάζουν στην αφαίρεση των ανεπιθύμητωναυτοματοποιημένη κίνηση. Τα προβλήματα που επηρεάζουν τον ιστότοπο, όταν πρόκειται για παραπομπές ανεπιθύμητων μηνυμάτων, βρίσκονται στο αρχείο ".htaccess". Πολλοί bloggers προτείνουνότι τα άτομα μπορούν να χειριστούν το ίδιο το αρχείο για να απαλλαγούν από ανεπιθύμητη κίνηση. Ωστόσο, πρόκειται για ένα πολύ τεχνικό φάκελο και περιέχει πολύπολλές ρυθμίσεις τομέα και ανακατευθύνσεις. Επομένως, κάνοντας ένα απλό λάθος χωρίς να υπάρχει σαφήνεια για το τι πρέπει να κάνει κάποιος, μπορεί να έχει επιζήμιες συνέπειεςεπιπτώσεις σε έναν ιστότοπο. Είναι συνετό να έχουμε έμπειρους προγραμματιστές να διαχειρίζονται τον φάκελο με ασφάλεια.

Το αρχείο .htaccess μπορεί να αποκλείσει όλα τα προγράμματα ανίχνευσης και να διαγράψει το ιστορικό τους από τον ιστότοπο.Παρ 'όλα αυτά, οι παραπομπές φαντασμάτων μπορεί να απαιτούν περισσότερη προσπάθεια. Το προηγμένο τμήμα του Google Analytics είναι χρήσιμο εδώ, όταν προσπαθείτε να εξαλείψετετο πολύ χειρότερο από αυτές τις παραπομπές.

November 28, 2017