Back to Question Center
0

Semalt Expert Ορίζει πώς να ελευθερώσετε το Mac σας από τους ιούς

1 answers:

Εάν κάποιος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με το δικό του Mac ή ανησυχεί μήπως έχει κακόβουλο λογισμικό,αυτή η ανάρτηση βοηθά τα άτομα να την απομακρύνουν δωρεάν ή φτηνά. Το πιο σημαντικό, υπάρχουν τα μέτρα για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα συμβεί ξανά.Είναι πολύ απίθανο ότι κάποιος έχει μολυσμένο Mac. Ωστόσο, οι πιθανότητες μετάδοσης σε υπολογιστή είναι αρκετά υψηλές. Δεν λέειότι δεν υπάρχουν προγράμματα κακόβουλου λογισμικού σχεδιασμένα για Mac - com uzantılı domain alma. Μόνο οι πιο στοχοθετημένοι χρήστες είναι αυτοί που χρησιμοποιούν υπολογιστή εξαιτίας της αφθονίας τους.

Η δημοτικότητα του Mac τα τελευταία χρόνια έχει μετατοπίσει το επίκεντρο των κακόβουλων ανθρώπωνμε τους στόχους στην πλάτη τους να αυξάνονται κάθε μέρα. Σε αυτό το άρθρο, Julia Vashneva, ο κορυφαίος εμπειρογνώμονας από ημιμαλίνη ,επικεντρώνεται σε κακόβουλα προγράμματα και ιούς που επηρεάζουν Mac.

Τι είναι το κακόβουλο πρόγραμμα;

Το κακόβουλο λογισμικό διαφέρει από το κακόβουλο λογισμικό, όπως ο ιός. Ο λόγος είναιότι δεν μπαίνει στον υπολογιστή χωρίς τη γνώση του χρήστη. Στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι συγκαλυμμένο ως νόμιμο λογισμικό που εξαπατάο χρήστης. Μπορεί να είναι με τη μορφή μιας αγγελίας ή ενός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που μπορεί να πείσει τον χρήστη να εγκαταστήσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Από τότε, συγκεντρώνεταιιδιωτικές πληροφορίες από τον υπολογιστή.

Το πρόβλημα με το malware Mac είναι ότι παίρνει την ίδια τη μορφή των πραγμάτωνκάποιος επιθυμεί να χρησιμοποιήσει κατά του προβλήματος όπως ένα λογισμικό κατά του κακόβουλου λογισμικού. Οι χάκερ αναλαμβάνουν νόμιμους ιστότοπους και ανακατευθύνουν τον επισκέπτημια διαφορετική τοποθεσία όπου προσποιούνται ότι ανιχνεύουν και βρίσκουν κακόβουλα προγράμματα στο Mac. Εκτός από αυτό, κάνει μια πρόταση λογισμικού, η οποία είναι aκακόβουλο λογισμικό από μόνο του. Προτιμώντας τη σάρωση και επίλυση προβλημάτων, μπορεί να σας ζητήσει να χρεώσετε ένα τέλος.

Αφαίρεση του κακόβουλου λογισμικού Mac δωρεάν

Η αφαίρεση λογισμικού Mac ή κακόβουλου λογισμικού δεν απαιτεί από τον ιδιοκτήτη να δαπανήσει ποτέδεκάρα. Κατά συνέπεια, οι χρήστες πρέπει να μην εισάγουν τις πληροφορίες της πιστωτικής τους κάρτας σε κανένα πρόγραμμα ή ιστότοπο που ισχυρίζεται ότι έχει τη λύσηστο πρόβλημα του υπολογιστή.

Ενώ κάνετε κάτι τέτοιο, εάν μια κλήση από ένα άτομο ισχυρίζεται ότι έχει βρει κακόβουλοτο λογισμικό στον υπολογιστή έρχεται μέσω, είναι μια παραλλαγή στο θέμα και θα ήταν καλύτερο να τερματίσετε την κλήση με τη μία..

Εδώ είναι πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν ένας συγκεκριμένος ιστότοπος εμφανίζει μια ειδοποίηση που ισχυρίζεται ότι έχει βρει κακόβουλο λογισμικό:

1. Κλείστε το πρόγραμμα περιήγησης.

2. Προχωρήστε στο φάκελο "Λήψεις" και σύρετε όλα τα ανεπιθύμητα αρχεία εγκατάστασης στον Κάδο.

3. Αδειος κάδος.

Αν κάποιος έχει ήδη εγκαταστήσει κακόβουλο λογισμικό κατά λάθος, τα παρακάτω βήματα πρέπει να βοηθήσουν:

1. Πατήστε "Command + Shift + U", για να ανοίξετε το φάκελο Utility.

2. Ανοίξτε το Monitor δραστηριότητας και επιλέξτε όλες τις διεργασίες που εκτελούνται.

3. Εντοπίστε το όνομα της εφαρμογής στη λίστα και κάντε κλικ στο "Quit Process".

4. Στο φάκελο "Εφαρμογές", βρείτε τις λεπτομέρειες της εφαρμογής και σύρετέ το στον Κάδο απορριμάτων και τον αδειάστε.

Προστασία του Mac από κακόβουλο λογισμικό

Μέχρι στιγμής, το Mac είναι απαλλαγμένο από όλα τα κακόβουλα προγράμματα και είναι λογικό να το θέλουμεγια να αποφευχθεί αυτό να συμβεί ξανά. Οι παρακάτω συμβουλές θα κρατήσουν το Mac ασφαλές από μελλοντικά κακόβουλα προγράμματα.

  • Κρατήστε το Mac ενημερωμένο ανά πάσα στιγμή.
  • Ενεργοποιήστε τις αυτόματες ενημερώσεις
  • Χρησιμοποιήστε μόνο εφαρμογές από αξιόπιστους προγραμματιστές
  • Εγκαταστήστε ένα λογισμικό προστασίας από ιούς Mac
November 28, 2017