Back to Question Center
0

Semalt Expert: Θέματα ασφαλείας WordPress που όλοι πρέπει να ξέρουν

1 answers:

Πολλές εμπορικές και θεσμικές πρακτικές διατίθενται στο Διαδίκτυο. Ως αποτέλεσμα, η σύνδεσηο τομέας γίνεται ο καλύτερος στόχος για τους εγκληματίες του κυβερνοχώρου να εκτελέσουν τις επιθέσεις τους. Πολλοί επιχειρηματίες και ιδιοκτήτης ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου δεν το κάνουννα διαθέτουν επαρκείς γνώσεις και δεξιότητες για την κατασκευή και φιλοξενία των ιστοτόπων τους. Ως αποτέλεσμα, επιλέγουν μεθόδους όπως εργαλεία DIY και πλατφόρμες φιλοξενίαςόπως το HostGator. Τα περισσότερα από τα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου, στα οποία βασίζονται, περιλαμβάνουν την πλατφόρμα WordPress. Το WordPress φιλοξενεί έως και το 24% όλωντις ιστοσελίδες παγκοσμίως. Αυτή η κατάσταση σημαίνει ότι οι χάκερ έχουν ένα μεγάλο πεδίο για να συναντήσουν τους αντιπάλους τους. Βρίσκοντας ένα σύστημα που προστατεύει από ατυχήματαείναι συχνά ένα όνειρο.

Frank Abagnale, διευθυντής επιτυχίας πελατών της Σμαλτ Ψηφιακές υπηρεσίες, εξηγεί γιατί οι άνθρωποι προτιμούν το WordPress. Πρώτα απ 'όλα, έχουν μια πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα καθώς και πολλά πρόσθετα, τα οποίαμπορεί να εκτελέσει σημαντικά καθήκοντα. Ως αποτέλεσμα, το WordPress είναι ένα τυπικό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, το οποίο χρησιμεύει για να επιτρέπει στους ανθρώπους να φιλοξενούν πολλές ιστοσελίδες.Ωστόσο, το WordPress έχει ένα μειονέκτημα. Όσο υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δημιουργούν ιστότοπους στο WordPress, μια πλειοψηφία του στόχου του χάκερWordPress τοποθεσίες πάρα πολύ. Για παράδειγμα, εάν ένας χάκερ βρει μια τρύπα στο σύστημα ασφαλείας του WordPress ή σε ένα plugin που είναι διαθέσιμο για το WordPress,μπορούν να αυτοματοποιήσουν γρήγορα έναν τεράστιο αριθμό επιθέσεων, οι οποίες μπορούν να στέλνουν πληροφορίες χρήστη ή άλλες πολύτιμες πληροφορίες σε μυστικές τοποθεσίες.

Προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα

Οι spammers είναι άνθρωποι που προσπαθούν να δολωματοποιούν τα θύματα να εκτελούν ορισμένα καθήκοντα,αλλά η πρόθεση πίσω από την απόκρυψη δεν είναι εντάξει. Για παράδειγμα, μερικοί αποστολείς ανεπιθύμητων μηνυμάτων ενδέχεται να προσπαθήσουν να εξαπατήσουν τους ανθρώπους να κάνουν κλικ σε μολυσματικούς συνδέσμους Σε άλλοφορές, μπορεί να έχουν σελίδες ηλεκτρονικού "ψαρέματος", οι οποίες τους δίνουν πολλά πολύτιμα δεδομένα. Στη σύγχρονη εποχή, οι spammers χρησιμοποιούν συνημμένα που περιέχουνκακόβουλο λογισμικό όπως οι Trojans. Θα πρέπει να ευαισθητοποιήσετε τους πελάτες σας ενάντια σε τέτοιου είδους επιθέσεις. Οι χάκερ βρίσκονται πίσω από όλες τις επιθέσεις spam. Αυτοί μπορείχρειάζονται διαπιστευτήρια χρήστη, πληροφορίες πιστωτικών καρτών, έλεγχος ιστότοπου ή άλλα βρώμικα κίνητρα πίσω από τις επιθέσεις τους. Χρησιμοποιώντας μέτρα ασφαλείαςγια τον ιστότοπό σας μπορείτε να το αποθηκεύσετε σε πολλές επιθέσεις.

Ανθρώπινοι επιτιθέμενοι, bots και botnets

Όταν καταπολεμάτε τις επιθέσεις hack, είναι σημαντικό να υπολογίσετε ποιος ή τι είναιπίσω από την επίθεση. Οι ανθρώπινοι επιτιθέμενοι είναι πραγματικοί άνθρωποι που εκτελούν τα καθήκοντα με το στόχο τους κατά νου. Τα bots είναι απλά λογισμικά όπως τα ρομπότ,που αντιπροσωπεύουν ένα άτομο στην εκτέλεση μιας εργασίας. Από την άλλη πλευρά, ένα botnet είναι ένα δίκτυο πολλών bots, όπως τα εκατομμύρια, τα οποία μπορούν να σταλούννα χτυπήσουν διάφορες εκμεταλλεύσεις και να δώσουν τα αποτελέσματα στον χάκερ σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία.

Συμπέρασμα

Η ασφάλεια της ιστοσελίδας σας καθώς και η ασφάλεια των πελατών σας εξαρτάταισε μεγάλο βαθμό σε σας ως διαχειριστής. Κατά τη δημιουργία ιστότοπων, αγνοούμε τα πιθανά εγκλήματα στον κυβερνοχώρο, τα οποία μπορούν να καταστήσουν τον ολόκληρο ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου πεσμένοκάτω. Πολλές προσπάθειες SEO χάνονται στα χέρια των χάκερ που βοηθούν τους ανταγωνιστές εισάγοντας αθέμιτο ανταγωνισμό. Η κατάσταση χειροτερεύειμε ιστοσελίδες του WordPress, κυρίως επειδή τα συστήματα ασφαλείας τους είναι γνωστά. Επιπλέον, το WordPress έχει τον μεγαλύτερο αριθμό τοποθεσιών. Μερικοίτεχνικές, οι οποίες μπορούν να προστατεύσουν τον εαυτό σας στο WordPress είναι σε αυτή την κατευθυντήρια γραμμή. Μπορείτε επίσης να διασφαλίσετε την ασφάλεια της επισκεψιμότητας και των επισκεπτών σαςκαθώς ενισχύει SEO στο Google μέσω ελέγχων ασφαλείας.

November 28, 2017
Semalt Expert: Θέματα ασφαλείας WordPress που όλοι πρέπει να ξέρουν
Reply