Back to Question Center
0

Semalt Expert: 10 ευαίσθητες πραγματικότητες της Cyber ​​Security

1 answers:

Ο τομέας της κυβερνοεπικοινωνίας προχωρά ασταμάτητα με την προσχώρηση περισσότερων εμπειρογνωμόνων στη βιομηχανία.Κατά συνέπεια, όλο και περισσότερο το κακόβουλο λογισμικό έχει σχεδιαστεί και σχεδόν 230.000 νέα κακόβουλα προγράμματα που εκκινούν σε καθημερινή βάση.Εκτιμάται ότι 100 δισεκατομμύρια δολάρια επενδύονται ετησίως για την αντιμετώπιση του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο.

Όσο χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο, είστε επιρρεπείς σε επιθέσεις στον κυβερνοχώρο. Το ακόλουθοιδέες του Nik Chaykovskiy, του Σμαλτ Διευθυντής Senior Customer Success, απεικονίζουν πόσο επικίνδυνο είναι να λειτουργεί ο περιηγητής χωρίς αποτελεσματική προστασία.

1. Οι πιο επικίνδυνοι επιδρομείς στον κυβερνοχώρο παγκοσμίως

Το FBI διαθέτει κατάλογο των πιο διάσημων 19 εγκληματιών του Διαδικτύου για τους οποίους είναι υπεύθυνοιαπώλειες χρηστών του διαδικτύου από 350.000 έως 100 εκατομμύρια δολάρια. Αυτή τη στιγμή, τα θέματα JABBERZEUS είναι τα πιο περιζήτητα από το FBI.

2. Ο πιο δαπανηρός ιός υπολογιστών στην ιστορία

Το MyDoom θεωρείται ως το πιο δαπανηρό παγκοσμίως στην ιστορία του κυβερνοχώρουασφάλεια. Είναι κατά προσέγγιση ότι ο ιός έχει μέχρι στιγμής οδηγήσει σε ζημία ύψους 38,5 δισ. Δολαρίων.

3. Ο προτιμώμενος στόχος των επιτιθέμενων των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης

Μέχρι σήμερα, υπάρχουν περισσότεροι από 1,6 δισεκατομμύρια χρήστες κοινωνικών μέσων παγκοσμίωςο προτιμώμενος στόχος ενός χάκερ. Οι χρήστες που περνούν σημαντικό χρόνο σε κοινωνικά δίκτυα είναι πιθανό να πέσουν θύματα αυτών των επιθέσεων.

4. Το 99% των ηλεκτρονικών υπολογιστών κινδυνεύουν να εκμεταλλευτούν κιτ

Πάνω από το 99% των υπολογιστών έχουν προγράμματα όπως το Adobe Reader, το Oracle Java και το AdobeΤο Flash είναι εγκατεστημένο στα λειτουργικά τους συστήματα. Η παρουσία αυτών των λογισμικών αποτελεί ένα κανάλι στο οποίο οι επιτιθέμενοι μπορούν να βελτιστοποιήσουν την πρόσβασητο gadget σας..

5. Οι εγκληματίες του Διαδικτύου προτιμούσαν την προσέγγιση των θυμάτων

Τα θύματα της επιδρομής στον κυβερνοχώρο χειρίζονται εύκολα, δεδομένου ότι οι άνθρωποι αποτελούν τον πιο αδύναμο κρίκοόσον αφορά την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Ως εκ τούτου, η κοινωνική μηχανική αναφέρεται στην προσέγγιση που εξασφαλίζει ότι τα άτομα αποκαλύπτουν εμπιστευτικά χειραγωγώνταςψυχολογικά.

6. Προσοχή ασφάλειας: εσωτερικές εργασίες

Στις περισσότερες περιπτώσεις, περίπου το 59 τοις εκατό των εργαζομένων κλέβουν δεδομένα οργανισμού όταν αυτοίαπολύονται ή όταν παραιτούνται. Άλλα συνήθη μέσα για να προστατευτούν περιλαμβάνουν κακόβουλους εμπιστευτές, απρόσεκτους εσωτερικούς συνεργάτες και εκμετάλλευση εμπιστευτικών πληροφοριών.

7. Η κυβέρνησή σας αυξάνει την ευπάθεια σας

Είναι γεγονός ότι οι κυβερνήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο σχεδιάζουν το κακόβουλο λογισμικό με την πρόθεσητης χρήσης του ως ψηφιακού όπλου. Το κακόβουλο λογισμικό βρίσκει το δρόμο του προς την ιδιωτική οργάνωση και τους προσωπικούς υπολογιστές που οδηγούν σε βελτιωμένη εξέλιξητου εγκληματικού κακόβουλου λογισμικού.

8. Υπάρχει ένας άμεσος χάρτης που απεικονίζει τους επιτιθέμενους σε δράση

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ο προτιμώμενος στόχος για τους εγκληματίες στον κυβερνοχώρο. Για παράδειγμα, τοΤο υπουργείο του Υπουργείου Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου υπέστη ζημιά άνω των 100 εκατομμυρίων δολαρίων ως συνέπεια μιας επίθεσης που εκτέθηκε από έναν κινεζικό εγκληματία.

9. Το έγκλημα στον κυβερνοχώρο αποτελεί σοβαρή πρόκληση για τον κόσμο

Το 68% των χρημάτων που χάθηκαν ως συνέπεια των επιθέσεων στο Internet θεωρήθηκε ανεπανόρθωτη.Το έγκλημα στον κυβερνοχώρο δεν είναι μόνο δαπανηρό, αλλά έχει και άλλες προκλήσεις για τις επιχειρήσεις παγκοσμίως.

10. Ο hacktivism είναι η κύρια πηγή έμπνευσης που καταλύει τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο

Hacktivism ανέρχεται σε πάνω από 50 τοις εκατό όλων των επιθέσεων στον κυβερνοχώρο παγκοσμίως. Ο όρος είναιμια αντιπροσώπευση των διαφωνούντων εφαρμογών ηλεκτρονικών υπολογιστών με σκοπό την ενίσχυση μιας πολιτικής ατζέντας.

Συμπέρασμα

Να θυμάστε πάντα ότι δεν πρέπει να υποτιμάτε τους εγκληματίες του Διαδικτύου. Έτσι δεν υπάρχει καμία εγγύησηείναι αποτελεσματική, καμία απειλή δεν είναι πολύ ελάχιστη. Ανεξάρτητα από το μέγεθος της απειλής για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, θα πρέπει να ληφθούν τα κατάλληλα μέτραγια να αποτρέψετε οποιαδήποτε επίθεση μπορεί να αντιμετωπίσετε.

November 28, 2017
Semalt Expert: 10 ευαίσθητες πραγματικότητες της Cyber ​​Security
Reply