Back to Question Center
0

Semalt Εμπειρογνώμονας για την επίθεση Hacking - ? Πως γιατί?

1 answers:

Δεδομένου ότι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο, έχει προκύψει μια κοινή απειλή - hacking.Αρχικά, ο όρος αναφέρεται στη διαδικασία εκμάθησης συστημάτων πληροφορικής και γλωσσών προγραμματισμού. Με τον καιρό, ο όρος πήρε ένα απειλητικόπράγμα που υποδηλώνει την ικανότητα παράκαμψης ενός δικτύου υπολογιστών ή ασφάλειας του συστήματος.

Igor Gamanenko, ένας από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες της ημιμαλίνη ,ρίχνει μια βαθιά ματιά στους λόγους και τους σκοπούς των επιθέσεων χάκερ - auto tulede poleerimine.

Γενικά, οι hackers ιστού επιπέδου 5 τύποι επιθέσεων κατά δικτύων και υπολογιστών. Αυτά περιλαμβάνουν:

1. Οι επιθέσεις Distributed Denial of Service (DDoS)

Αυτά έχουν σχεδιαστεί για να θέσουν σε κίνδυνο τα συστήματα που δεν διαθέτουν επαρκή χαρακτηριστικά ασφάλειας καιεστιάστε σε ανοιχτές θύρες καθώς και σε συνδέσεις στο δίκτυο. Κανονικά, οι επιθέσεις DDoS επιδιώκουν να υπονομεύσουν το σύστημα στέλνοντας πολλαπλά αιτήματαοι οποίες προκαλούν διακοπή ή απενεργοποίηση του δικτύου ή του συστήματος. Παρόλα αυτά, τα περισσότερα συστήματα αντέχουν τις επιθέσεις και ανακτούν εύκολα.

2. Δούρειος ίππος

Πρόκειται για ένα λογισμικό που μεταμφιέζεται ως ένα σημαντικό δωρεάν λογισμικό ή λογισμικό ανταλλαγής χρηστών. Το μεταμφιεσμένο λογισμικόσυχνά εγκαθίσταται συνειδητά από έναν webmaster που δεν γνωρίζει τι πραγματικά περιέχει το λογισμικό.

Κανονικά, το λογισμικό περιέχει λειτουργίες που ανοίγουν την πίσω πόρτα του συστήματός σας για να επιτρέπουνμη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο σύστημά σας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το λογισμικό. Εναλλακτικά, το λογισμικό έχει μια σκανδάλη που ξεκινάει από ορισμένεςπεριστατικά ή με ημερομηνία. Αφού ενεργοποιηθεί, το λογισμικό κλείνει το σύστημα ή το δίκτυό σας. Το spyware είναι ένα λιγότερο επιβλαβές λογισμικό που είναιχρησιμοποιούνται συνήθως για τη συλλογή δεδομένων τα οποία αργότερα πωλούνται σε εταιρείες μάρκετινγκ.

3. Ιός

Αυτή είναι η πιο κοινή συνάντηση webmasters απειλή. Στο πιο βασικό επίπεδο, είναι ακακόβουλο πρόγραμμα που μπορεί να αναπαραχθεί. Η κύρια εστίαση ενός ιού είναι να επιτεθεί και να καταστραφεί το σύστημα του ξενιστή..Κοινόςπαραδείγματα κακόβουλων προγραμμάτων περιλαμβάνουν τα Frodo, Cascade και Tequila.

4. Ιστοσελίδες

Πρόκειται για σκιώδεις τοποθεσίες που εκμεταλλεύονται αδυναμίες ασφαλείας σε ορισμένες τεχνολογίες ιστού στο Διαδίκτυοπροκειμένου να παρακινήσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας να πραγματοποιήσει μη εξουσιοδοτημένες δραστηριότητες.

5. Σκουλήκι

Πρόκειται για ένα κακόβουλο λογισμικό που αντιγράφει τον υπολογιστή σας, το οποίο συγκρατεί πολύτιμους πόρους στο σύστημά σας μέχρις ότου αυτό γίνειυπερφορτώνεται και σταματά να λειτουργεί. Τα σκουλήκια είναι σχεδιασμένα για συγκεκριμένους τύπους υπολογιστών που τα καθιστούν αναποτελεσματικά ενάντια σε ορισμένα συστήματα.

Γιατί λοιπόν οι hackers της ιστοσελίδας συμμετέχουν σε αυτές τις κακόβουλες δραστηριότητες;

1. Για να αποκτήσετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε το σύστημά σας ως Chat Relay Chat για παράνομες δραστηριότητες - από τότεοι χάκερ συχνά εμπλέκονται σε παράνομες δραστηριότητες, πρέπει να κρύψουν τις δραστηριότητές τους. Για να γίνει αυτό, αναλαμβάνουν διακομιστές για την αποθήκευση παράνομου περιεχομένουή για σκοπούς επικοινωνίας.

2. Για να κλέψουν πληροφορίες.

3. Για διασκέδαση και διασκέδαση.

4. Για την εκδίκηση-tech καταλαβαίνω προσωπικό που απολύθηκε από μια επιχείρηση ή απίστευτη επιχείρηση, οι αντίπαλοι είναιείναι πολύ πιθανό να σπάσει το σύστημά σας σε μια επίθεση εκδίκησης.

5. Για τη δημοσιότητα - ορισμένοι χάκερ αγαπούν τη δημοσιότητα και θα κάνουν τίποτα για να παρατηρήσουν.

6. Για να πειραματιστείτε ή να δοκιμάσετε το σύστημα - σε ορισμένες περιπτώσεις, οι webmasters ζητούν εμπειρογνώμονες ΤΠΕνα διερευνήσουν τα συστήματά τους προκειμένου να εντοπίσουν τις αδυναμίες τους σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν στην ενίσχυση της ασφάλειας.

7. Λόγω διαταραχής γνωστής ως σύνδρομο Asperger. Οι άνθρωποι που υποφέρουν από αυτή την κατάστασηείναι αντικοινωνικές, αλλά έχουν την ικανότητα να εστιάζουν σε ένα πρόβλημα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

8. Από περιέργεια..

9. Για να ελέγξετε ποιες είναι οι συνάδελφοι, οι σύζυγοι, οι επιχειρηματικοί αντίπαλοι ή τα μέλη της οικογένειάς σας.

10. Για να αποκτήσετε δικαιώματα καυχησιολογίας.

11. Ως πνευματική πρόκληση.

12. Για οικονομικό κέρδος-αν και οι περισσότεροι χάκερ ιστότοπων δεν το κάνουν για χρήματα, κάποιοι κυβερνοχώροιοι εγκληματίες ζουν με την απάτη με πιστωτικές κάρτες.

Άτομα που κινδυνεύουν από κακόβουλες επιθέσεις

  • Εταιρείες ασφάλειας στο Διαδίκτυο - αυτές οι επιχειρήσεις έχουν την καλύτερη ασφάλεια που τους καθιστάένας ελκυστικός στόχος για τους χάκερς
  • Εταιρείες υψηλού προφίλ - ιστοχώροι πολιτικών κομμάτων και πολυεθνικές εταιρείες είναισυνήθως ένας ακαταμάχητος στόχος για τους χάκερ που επιδιώκουν να κερδίσουν δικαιώματα.
  • Οποιοσδήποτε με ιστότοπους, αν και τοποθεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου απευθύνονται κυρίως σε εγκληματίες στον κυβερνοχώρο,οι χάκερ δεν θέλουν να κλείσουν οποιοδήποτε ευάλωτο σύστημα.

Πώς διακυβεύεται η ασφάλεια του ιστότοπου

Οι ιστότοποι hacking μπορούν να είναι πολύ συναρπαστικοί. Είναι προφανές ότι οι συμβιβασμένες επιχειρήσειςείχε μια ένδειξη hacking, αλλά δεν πίστευε ότι η λοίμωξη θα επεκταθεί στις ιστοσελίδες τους. Έχετε πρόσβαση στον έλεγχο της επιχείρησής σαςπολύ. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στον έλεγχο, ένας χάκερ κάνει μια σειρά προσπαθειών με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Τα διαπιστευτήριά σας ενδέχεται να μεταφερθούναπό το ένα πεδίο στο άλλο μέσω της κατάλληλης παρακολούθησης από έναν χάκερ.

Ένας άλλος τρόπος να γίνει hacked είναι μέσω των ευπαθειών του λογισμικού. Δεν ειναιπρέπει να είναι το εγκατεστημένο λογισμικό, αλλά και τα προγράμματα περιήγησης. Ένας χάκερ μπορεί να έχει πρόσβαση στα διαπιστευτήριά σας παίρνοντας τον έλεγχο του προγράμματος περιήγησης.

Ως ιδιοκτήτης ιστότοπου, πρέπει να εργαστείτε σχετικά με τον τρόπο προστασίας του ιστοτόπου σας από το να είστεhacked. Η έμφαση στο πώς οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα της επιχείρησής σας είναι μια πτυχή που μπορεί να σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον ιστότοπό σας. Βεβαιωθείτε ότι όχιεμφανίζονται τα διαπιστευτήρια. Κάντε το site σας φιλικό προς το χρήστη, παρατηρώντας την ασφάλεια του ιστοτόπου σας.

November 28, 2017