Back to Question Center
0

Semalt: Βασικοί τύποι επιθέσεων χάκερ και τρόπος αντιμετώπισης μιας ιστοσελίδας

1 answers:

Η επίτευξη των στοχοθετημένων στόχων SEO μπορεί να διακυβευτεί από διάφορους παράγοντες, τον ιστότοπό σαςη ασφάλεια είναι ένας από αυτούς. Οι αναδυόμενες τάσεις και τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο τεχνολογικός τομέας απαιτούν υψηλό επίπεδο μέτρων ελέγχου ασφαλείας.Οι στατιστικές δείχνουν ότι πάνω από το 10% των ιστοτόπων μειώνεται εξαιτίας των χάκερ και των επιθέσεων - ottoman bean bag.

Όντας έμπορος περιεχομένου, η ηλεκτρονική σας ασφάλεια έχει μεγάλη σημασία. Πρόσληψη επαγγελματίακαι ολοκληρωμένη εταιρεία SEO για να χειριστεί την ασφάλεια ιστοσελίδας σας λειτουργεί ως επί το πλείστον για έναν μεγάλο αριθμό εταιρειών που λειτουργούν στο διαδίκτυο. Εργασία με SEOη εταιρεία διαβεβαιώνει τους εμπόρους κορυφαίας ασφάλειας, εντοπίζουν κορυφαίους ανταγωνιστές και δημιουργούν backlinks σε πραγματικό χρόνο. Μακροπρόθεσμα, περιεχόμενοοι έμποροι ενδιαφέρονται να επιτύχουν τους στόχους τους και να αντιμετωπίσουν τεράστιες αποδόσεις.

Nik Chaykovskiy, Διευθυντής Διεύθυνσης Επιτυχημένων Πελατών του Σιάλτ Ψηφιακές Υπηρεσίες, επεξεργάζεται επιθέσεις στον κυβερνοχώρο που πρέπει να εργαστείτε.

Η επίθεση βίαιης δύναμης

Συνήθως αναφέρεται ως επίθεση τυφλής πλευράς, η επίθεση βίαιης δύναμης χρησιμοποιεί τους σύγχρονους πωλητές επίθεσηςγια να σπάσετε το σύστημα του υπολογιστή σας. Αυτό το είδος επίθεσης ισχύει σε σπάνιες περιπτώσεις. Οι χάκερ που χρησιμοποιούν τυφλή επίθεση για πρόσβαση στον ιστότοπό σαςλεπτομέρειες χρησιμοποιεί όλες τις διαθέσιμες τεχνικές στον κόσμο. Αφού έχετε πρόσβαση στον υπολογιστή σας, οι χάκερ έχουν πρόσβαση σε όλους τους λογαριασμούς και στους κωδικούς πρόσβασής σαςδιασχίζοντας και ελέγχοντας την αξιοπιστία. Ωστόσο, είναι απλό να ανιχνεύσουμε βίαιη επίθεση δύναμης καθώς το σύστημα υπολογιστή εκτελεί πολλάτων δραστηριοτήτων δεδομένων ταυτόχρονα.

Μέτρα πρόληψης

Η επίθεση της βίαιης δύναμης είναι τόσο εύκολη στην ανίχνευση. Όντας ένα βήμα μπροστά από τους χάκερ πληρώνει πολλά.Για να αποφύγετε να κάνετε hacking χρησιμοποιώντας επίθεση blind, μπορείτε να περιορίσετε τις προσπάθειες σύνδεσης και να κλειδώσετε τους λογαριασμούς σε περίπτωση ανεπιτυχών προσπαθειών.

Επίθεση στον άνθρωπο στη μέση

Οι επικοινωνίες μεταξύ ενός τελικού χρήστη του ιστότοπου και του αναπτυγμένου μέρους οδηγούν σε επίθεση MITM..Οι χάκερ αναλαμβάνουν τον έλεγχο της ασφάλειας του ιστότοπού σας παρακολουθώντας φόρουμ επικοινωνίας. Σε αυτή τη μέθοδο επιθέσεων, οι χάκερ παίρνουν τον έλεγχοτα πάντα χωρίς τη γνώση του τελικού χρήστη.

Μέτρα πρόληψης της επίθεσης MITM

Για να αποτρέψετε τους επιτιθέμενους από τον έλεγχο της ασφάλειας του ιστότοπού σας, σκεφτείτε τη χρήση τουςτείχη προστασίας, πύλες ιστοτόπου, προγράμματα προστασίας από ιούς και VPN. Η χρήση αξιόπιστης κρυπτογράφησης μεταξύ του διακομιστή και του πελάτη βοηθάει στην παρεμπόδιση των χάκερ.

Επίθεση κοινωνικής πλατφόρμας

Κοινώς γνωστή ως κοινωνική μηχανική, η κοινωνική επίθεση θεωρείται ως η ευκολότερητρόπο να χαράξει μια καλά εδραιωμένη επιχείρηση. Οι χάκερ που χρησιμοποιούν αυτή την τεχνική χειραγωγούν τους χρήστες για να εμφανίσουν τους κωδικούς πρόσβασης και τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας.

Τα μέτρα καταπολέμησης

Οι χάκερ έχουν έναν τρόπο χειρισμού των κορυφαίων στόχων τους σχηματίζοντας μια ζεστή σχέσημε αυτούς. Η επίθεση κοινωνικής μηχανικής μπορεί να προληφθεί με την ευαισθητοποίηση των ανθρώπων σχετικά με την ανάγκη διατήρησης των ευαίσθητων πληροφοριών τους διακριτά.

Επίθεση βάσει πελάτη

Σε αυτόν τον τύπο επίθεσης, οι χάκερ συμβιβάζουν την ασφάλεια του ιστότοπού σας με το χειρισμόμπορείτε να κάνετε κλικ στα ανοιχτά έγγραφα και κλικ. Με αυτόν τον τρόπο, οι χάκερ σας οδηγούν σε έναν κακόβουλο ιστότοπο που σας κάνει να είστε ευάλωτοι σε hacked.

Μέτρα πρόληψης

Δημιουργία ευαισθητοποίησης στους υπαλλήλους σας σχετικά με την ανάγκη να είστε προσεκτικοί κατά τη χρήση τουδημόσιο διαδίκτυο είναι σημαντικό. Οι χάκερ παραμένουν σε επαγρύπνηση περιμένοντας έναν υπάλληλο να κατεβάσει δωρεάν λογισμικό από έναν κακόβουλο ιστότοπο, στη συνέχεια να χάσειολόκληρη την οργάνωση. Να είστε σε εγρήγορση και προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε το δημόσιο WIFI για να αποφύγετε να κάνετε hacking.

Η επίθεση εκμεταλλεύσεως

Η απομακρυσμένη επίθεση χρησιμοποιείται κυρίως για την εξάπλωση κακόβουλων ιών, την πρόσβαση σε ευαίσθηταπληροφοριών και δημιουργήστε μια καταστολή σε στοχευμένους υπολογιστές.

Μείνετε προσεκτικοί

Να είστε σε εγρήγορση μπλοκάροντας όλες τις ευπάθειες του site σας θα σας κρατήσει ασφαλείς απόχάκερ. Εξετάστε το ενδεχόμενο να εφαρμόσετε τόσο την εσωτερική όσο και την εξωτερική παροχή συμβουλών για την ασφάλεια πληροφορικής για να είστε ασφαλείς

Συμπέρασμα

Η ασφάλεια της ιστοσελίδας σας έχει μεγάλη σημασία όταν πρόκειται για ψηφιακό περιεχόμενο και μάρκετινγκ περιεχομένου.Ένας καλός αριθμός επιχειρηματικών χώρων μειώνεται κάθε μήνα λόγω επιθέσεων από κακόβουλο χάκερ. Μίσθωση επαγγελματιών πληροφορικής για να σας κρατήσει ενημερωμένο καιαποτρέψτε τον ιστότοπό σας από το να πέσει κάτω από το hacking.

November 28, 2017