Back to Question Center
0

Semalt: Βασικοί λόγοι για τους οποίους οι χάκερ επιτίθενται σε αυτόν τον ιστοτόπο

1 answers:

Είναι η προσευχή κάθε προσώπου που κατέχει έναν ιστότοπο να μην πέσει στα χέρια του κυβερνοχώρουεγκληματίες όπως οι χάκερ. Ολόκληρος ο παγκόσμιος ιστός είναι γεμάτος από πολλούς χαρακτήρες, ορισμένοι από τους οποίους είναι νόμιμοι ενώ έχουν ασαφή κίνητρα.Κάθε σε απευθείας σύνδεση επιχείρηση είναι όλα σχετικά με SEO και πώς να ευημερεί online - cheapest vps ever. Η ασφάλεια ενός δικτυακού τόπου δεν αποτελεί ποτέ πρωταρχικό μέλημα κατά την πραγματοποίηση ιστοσελίδων.Οι άνθρωποι συνήθως προσπαθούν να δημιουργήσουν ιστότοπους με τον τελικό χρήστη ή τον τελικό στόχο του ιστότοπου. Αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι οι χάκερ ξοδεύουνάγρυπνες νύχτες που προσπαθούν να αναπτύξουν εκμεταλλεύσεις και μηχανισμούς, οι οποίοι μπορούν να ενισχύσουν τη δουλειά τους. Μερικές από τις επιθέσεις hack, οι οποίες οι χάκερ χρησιμοποιούν στο δικό τουςολόκληρη η περίοδος περιήγησης εξαρτάται από τα νέα και επερχόμενα εργαλεία, τα οποία δημιουργούν όλο τον επιχειρηματικό κίνδυνο σε απευθείας σύνδεση.

Για να παραμείνετε μακριά από τους χάκερ, ίσως χρειαστεί να μάθετε πρώτα γιατί οι χάκερ αυτοί χαστουκίζουνιστοσελίδες. Ακολουθεί ο κατάλογος του Max Bell, του Σμαλτ Διευθυντής επιτυχίας πελατών, που ρίχνει φως στη λογική πίσω από κάθε επίθεση χάκερ:

1. SEO spam.

Ο αθέμιτος ανταγωνισμός σε έναν τομέα ηλεκτρονικού εμπορίου είναι εξοικειωμένος, ιδίως όταν παίζονται χάκερένας ρόλος. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να κλέψουν μια λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον ιστότοπο ενός ανταγωνιστή και να το χρησιμοποιήσουν για να πάρουν τους πελάτες. Σε άλλοπεριπτώσεις, μπορούν να κατεβάσουν έναν ιστότοπο όπως στο DDoS hacks, όπου μεγάλα botnets επιτίθενται σε ένα διακομιστή με εκατομμύρια αιτήματα κάθε φορά. Αυτά ταοι χάκερ μπορούν στη συνέχεια να απαιτήσουν μια αμοιβή για την άρση των εκμεταλλεύσεών τους προκαλώντας τεράστιες απώλειες.

2. Κερδίστε χρήματα.

Η απάτη στον κυβερνοχώρο παίρνει καύσιμα από την πειρατεία.το διαδίκτυο προέρχεται από τραπεζικούς λογαριασμούς και άλλα συστήματα πληρωμών όπως το PayPal. Σε άλλες περιπτώσεις, οι χάκερ μπορούν να χρησιμοποιήσουν το SQL Injection για να μπει σε ανθρώπουςσυνδέονται και πραγματοποιούν νομισματικές μεταβιβάσεις σαν να ήταν οι πραγματικοί χαρακτήρες. Άλλοι χάκερ μπορούν να δανειστούν δάνεια χρησιμοποιώντας κλεμμένες προσωπικές πληροφορίες.

3. Κλέψτε πληροφορίες επικοινωνίας.

Οι χάκερ παίρνουν πολλές πληροφορίες ενός ατόμου. Οι cyber bullies μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις πληροφορίεςνα κάνει απειλές για το θύμα. Άλλα άτομα μπορούν να διαπράττουν αδικήματα χρησιμοποιώντας hacked λογαριασμούς, μόνο για να μεταφέρετε το πρόβλημα σε ανυποψίαστοπρόσωπο. Σε άλλες περιπτώσεις, προσωπικές πληροφορίες, όπως η ταυτότητα, το SSN και η άδεια οδήγησης, μπορεί να είναι αντικείμενο πωλήσεων στο σκοτεινό δίχτυ. Κλοπή ταυτότηταςκαι άλλες κοινές απάτες εξαρτώνται από αυτούς τους λογαριασμούς. Οι χρήστες πρέπει να προσέχουν αυτούς τους τύπους χάκερ.

4. Διαταραχή της ειρήνης.

Ορισμένοι χάκερς μπορεί να μην θέλουν κατ 'ανάγκη να κλέψουν να απειλήσουν το θύμα. Ωστόσο,θέτουν σε κίνδυνο την κατάσταση της σε απευθείας σύνδεση ασφάλειας και μπορούν να κάνουν την ιστοσελίδα σας να πάρει μια σημαία hack Google. Τέτοιες ιστοσελίδες έχουν πρόβλημα με την κατάταξη,και η όλη διαδικασία μπορεί να κάνει τις προσπάθειές σας SEO αποτύχει.

Συμπέρασμα

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ένας χάκερ θα κερδίσει το ενδιαφέρον να σπάσει τον ιστότοπό σας.Το σύνολο του Διαδικτύου είναι γεμάτο από εγκληματίες του κυβερνοχώρου που αναλαμβάνουν μια ποικιλία πόρων του διαδικτύου καθώς και την ασφάλεια των χρηστών. Η όλη εμπειρία του Διαδικτύουαπό πολλούς ανθρώπους που είχαν μια συνάντηση με τους χάκερ είναι πολύ φρικτή. Για παράδειγμα, οι χάκερ μπορούν να εκθέσουν την προσωπική ζωή ενός διάσημου ατόμουμέσω κάποιων εικόνων, τις οποίες μπορούν να τραβήξουν από το Διαδίκτυο. Ορισμένοι λόγοι για τους οποίους οι χάκερ μπορεί να χάσουν τον ιστότοπό σας βρίσκονται σε αυτή την κατευθυντήρια γραμμή. Μπορείςμάθετε μερικά από αυτά και ενισχύστε την ασφάλεια του ιστότοπού σας ηλεκτρονικού εμπορίου από τους χάκερ.

November 28, 2017