Back to Question Center
0

Semalt: Awesome Συμβουλές και τεχνάσματα για την προστασία από επιθέσεις ιστοχώρου

1 answers:

Hacking είναι ένας τεράστιος κίνδυνος που οι περισσότερες εταιρείες ή ακόμη και οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν στην καθημερινή τους ζωήδραστηριότητες. Ένας χάκερ έχει τη γνώση της πρόσβασης σε προσωπικές πληροφορίες δημιουργώντας έναν προσωρινό διακομιστή ιστού ο οποίος δεν είναι νόμιμοςκαι χρησιμοποιώντας έναν διακομιστή ως πομπό ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Οι χάκερ απευθύνονται κυρίως σε ιστότοπους που έχουν μόνο βασική ασφάλεια.

Nik Chaykovskiy, Διευθυντής Διεύθυνσης Επιτυχημένων Πελατών του ημιμαλίνη ,ξέρει πώς να αποτρέψει τους εγκληματίες στον κυβερνοχώρο από την πειρατεία:

Ενημέρωση λογισμικού

Είναι απαραίτητο να ενημερώσετε όσο το δυνατόν συχνότερα όλο το λογισμικό της ιστοσελίδας. Με αυτόν τον τρόπο,το σύστημα προστατεύει τον χρήστη και εμποδίζει τους χάκερς να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο. Κατά συνέπεια, είναι αδύνατο για τους επιτιθέμενους να απομακρυνθούνπρόσβαση και χρήση του ενάντια στον ιδιοκτήτη. Κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει CMS Providers όπως Magento που παραδίδουν ενημερώσεις και plug-ins που οι ιστοσελίδες συνήθωςχρήση. Λαμβάνοντας τέτοιες ενέργειες, ο ιδιοκτήτης του ιστότοπου βάζει ένα βήμα μπροστά στην αποτροπή των χάκερ που έχουν κακόβουλη πρόθεση να εισέλθουν πίσω στην πόρτα σε έναν ιστότοπο.

Εγκατάσταση πρόσθετων ασφαλείας

Αφού ενημερώσετε όλο το λογισμικό, βεβαιωθείτε ότι έχετε διπλή επίστρωση του ιστότοπου εγκαθιστώνταςplug-ins ασφαλείας όπως τα iThemes που μπορούν να ανιχνεύσουν οποιαδήποτε μορφή hacking και να τα διορθώσουν. Η λύση ασφάλειας ιστότοπων της SiteLock μπορεί να εντοπίσει καινα αφαιρέσετε όλο το δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα και να εντοπίσετε τυχόν κενά που δημιουργήσατε.

Χρησιμοποιήστε το HTTPS

Το πρωτόκολλο μεταφοράς πρωτοκόλλων Hyper Text Secure (HTTPS) είναι ένα πρωτόκολλο ασφαλείας που εξασφαλίζεικρυπτογράφηση όλων των επικοινωνιών που μεταδίδονται μεταξύ του προγράμματος περιήγησης και του ιστότοπου. Σκοπός του είναι να διατηρήσει την ακεραιότητα των άκρως εμπιστευτικώνπληροφορίες όπως στοιχεία πιστωτικών καρτών και κωδικοί πρόσβασης..Οι ειδικοί συστήνουν τα ηλεκτρονικά καταστήματα να χρησιμοποιούν αυτή την πρόταση για τις πύλες τους. Προς τηνγια μεγαλύτερη ασφάλεια, ο χρήστης πρέπει να χρησιμοποιεί το HTTPS σε συνδυασμό με το Layer Socket Security (SSL) και την ασφάλεια στρώματος μεταφοράς.

SQL Ένεση

Η επίθεση SQL Injection είναι όταν ένας χάκερ μπορεί να έχει πρόσβαση στην πιο ζωτική του χρήστηπληροφορίες χρησιμοποιώντας μια παράμετρο διεύθυνσης URL ή μια φόρμα ιστού. Για να αποτρέψετε επιθέσεις SQL Injection, πρέπει να χρησιμοποιήσετε παραμετροποιημένα ερωτήματα. Εξασφαλίζουν αυτόο πηγαίος κώδικας ενός ιστότοπου έχει αρκετές παραμέτρους για να αποφευχθεί η καταστροφή του ανοικτού χώρου για τους χάκερ

Χρησιμοποιήστε την Πολιτική Ασφάλειας Περιεχομένου

Η διαδικτυακή δέσμη ενεργειών (XSS) είναι συνήθως μια επίθεση στην οποία ένας χάκερ εκτελεί κακόβουλο λογισμικόσεναρίων σε διαπιστευμένο ιστότοπο. Τα παραμετροποιημένα ερωτήματα είναι εργαλεία που χρησιμοποιούνται για την αποτροπή αυτών των επιθέσεων, εξασφαλίζοντας ότι ξανά δεν υπάρχει κενός χώροςγια τους hackers να συνδεθείτε. Οι πολιτικές ασφάλειας περιεχομένου είναι επίσης καθοριστικής σημασίας για την αποτροπή των επιθέσεων XSS καθώς επιτρέπουν την είσοδο από συγκεκριμένους τομείς.Το πρόγραμμα περιήγησης εγκρίνει μόνο και επιτρέπει την είσοδο σε μια ακριβή πηγή δέσμης ενεργειών. Ο CSP αναγνωρίζει τα προγράμματα περιήγησης που είναι έγκυρα και αυτά που είναι πλαστά.

Ασφαλείς κωδικοί πρόσβασης

Είναι σημαντικό ο ιδιοκτήτης του ιστότοπου να χρησιμοποιεί o πολύπλοκους κωδικούς πρόσβασης που οι χάκερ δεν μπορούνεύκολα να αναγνωριστεί. Αυτό συμβαίνει μόνο εάν ένας ιδιοκτήτης συνδυάζει ειδικούς χαρακτήρες, αριθμούς και γράμματα για τον κωδικό πρόσβασής τους.

Καμουφλάζ οι διαχειριστικοί κατάλογοι

Οι χάκερ μπορούν να σαρώσουν τους καταλόγους διαχειριστών και τα μητρώα μέσω ενός διακομιστή ιστού.Μπορούν να αναζητήσουν ονόματα όπως "πρόσβαση", αυξάνοντας έτσι τις δυνατότητες του χάκερ να αποδυναμώσει την ασφάλεια του ιστότοπου. Για να μειώσετε την πιθανότητααυτό συμβαίνει, φροντίστε να μετονομάσετε όλους τους φακέλους admin.

Συμπέρασμα

Είναι λογικό να είστε στην ασφαλή πλευρά καταβάλλοντας το κορυφαίο δολάριο για τους καλύτερους πόρους ασφαλείας.Συζητήσαμε παραπάνω, είναι επτά από τις καλύτερες συμβουλές που πρέπει να ξεκινήσουν τον ιστοχώρο.

November 28, 2017
Semalt: Awesome Συμβουλές και τεχνάσματα για την προστασία από επιθέσεις ιστοχώρου
Reply