Back to Question Center
0

Semalt Analytics: Καινοτομία και ψηφιακή μετατροπή στον σημερινό κόσμο των επιχειρήσεων

1 answers:

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός (γνωστός επίσης ως διαταραχή ή μετασχηματισμός των επιχειρήσεων) αναφέρεταιστις μεταβάσεις των επιχειρήσεων και των τρόπων λειτουργίας τους στον τεχνολογικό τομέα, ενώ η παραδοσιακή διαχείριση αντιμετωπίζει επίσης αλλαγές.Ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι σημαντικός για κάθε είδους επιχειρήσεις, είτε είναι μια μικρή, μεσαία ή μεγάλη επιχείρηση. Έτσι, η διαταραχή μπορεί να είναιμάρτυρες στο ιατρικό, λιανικό, λογισμικό, εφοδιαστική ή ακόμα και αυτοματοποίηση - derby fascinators and hats. Η χρήση καινοτομιών στην επιχείρηση είναι το κλειδί για την παροχή ενόςμεγάλη εμπειρία ψηφιακής επιχειρηματικής δραστηριότητας τόσο στους εργαζομένους όσο και στους πελάτες.

Lisa Mitchell, διευθυντής επιτυχίας του πελάτη της ημιτάλ ,δίνει μια εικόνα για το πώς οι καινοτομίες μετατρέπουν τον κόσμο της επιχείρησης σήμερα.

Ο καλύτερος τρόπος να παραμείνετε μπροστά στον ανταγωνισμό στον σημερινό εταιρικό κόσμο είναι να έχετετη δυνατότητα να παραδίδει προσαρμοσμένες εφαρμογές με ευκολία στις επιχειρήσεις. Ο κύριος του ψηφιακού μετασχηματισμού βασίζεται στην ενίσχυσητην εμπειρία του πελάτη και τη μείωση του κόστους των εργασιών. Ωστόσο, ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι κάτι περισσότερο από την ενίσχυση της νέας τεχνολογίας. Είναι επίσηςγια την οργάνωση του πολιτισμού.

Οι οργανισμοί πρέπει να αντιμετωπίζουν τις απαιτήσεις των δυναμικών επιχειρήσεων, τις αλλαγές στις επιχειρήσειςπεριβάλλον και να καινοτομούν σύγχρονες προσεγγίσεις. Οι ομάδες πληροφορικής (IT) και οι ηγέτες σε οποιαδήποτε επιχείρηση θα πρέπει να συνεργαστούν σε πορείαπρος την κατεύθυνση της συνεχούς ανάπτυξης, την προώθηση της καινοτομίας και την ικανοποίηση των επιχειρηματικών απαιτήσεων Ουσιαστικά, αυτό αποτελεί ψηφιακό μετασχηματισμό - χαμηλότεροτο κόστος, την επιτάχυνση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, τη θετική αλλαγή στα μοντέλα ικανότητας, τους ανθρώπους και τις διαδικασίες και τη βελτίωση του χρόνου μάρκετινγκ.

Κύριοι παράγοντες που οδηγούν τους μετασχηματισμούς των επιχειρήσεων είναι η ζήτηση της αγοράς, ο καταναλωτήςσυμπεριφορά, καινοτόμο τεχνολογία καθώς και περιβαλλοντικές πτυχές. Οι τεχνολογικές καινοτομίες οδηγούν στον μετασχηματισμό των τεχνολογικών επιχειρήσεων.Η επιχειρησιακή εφοδιαστική θα πρέπει να υιοθετήσει νέα τεχνολογία όπως σύννεφο, RAD, IoT και μεγάλα δεδομένα και να απομακρυνθεί από τα παλαιότερα συστήματα..Επιπροσθέτως,οι τεχνολογικές καινοτομίες αναγνωρίζονται ευρέως σε έναν οργανισμό. Αυξάνουν την ταχύτητα, προσφέρουν πιο αποτελεσματικά αποτελέσματα, μειώνουν το κόστοςκαι να φέρει αξία στην επιχείρηση.

Η συμπεριφορά των πελατών είναι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας στον ψηφιακό μετασχηματισμό.Ποιες είναι οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις των πελατών από έναν οργανισμό (και οι τεχνολογικές ανάγκες για την ικανοποίηση των επιχειρηματικών απαιτήσεων); Οι πελάτες θέλουνβελτιωμένες τεχνολογικές δυνατότητες, σε συνδυασμό με την έκκληση για ευκολία χρήσης. Από την άποψη αυτή, οι επιχειρήσεις πρέπει να αντιμετωπίσουν εξωτερικούς παράγοντες όπωςόπως η μεταβαλλόμενη οικονομία, οι απαιτήσεις των επιχειρηματικών εταίρων, οι ανταγωνισμοί της αγοράς και οι κανονιστικοί νόμοι. Οι απαιτήσεις των πελατών και η ικανότητα της τεχνολογίαςστην τροφοδοσία τα αιτήματα έχουν πολλαπλή σημασία. Για παράδειγμα, το χαμηλότερο κόστος και οι βελτιωμένες δυνατότητες είναι δύο πιο εμφανή αποτελέσματα.Επιπλέον, η Forrester Consulting Research που διεξήχθη από την Accenture Interactive, καθιέρωσε τους βασικούς παράγοντες της μετασχηματισμού των επιχειρήσεωνως ικανοποίηση των πελατών, αύξησε την ταχύτητα των ιδεών και την κερδοφορία.

Ο επιτυχημένος διαταραχικός μετασχηματισμός εξαρτάται από τις σύγχρονες οργανωτικέςτον πολιτισμό και την ψηφιακή ωριμότητα. Αυτές οι λεπτομέρειες επισημαίνονται παρακάτω:

  • Οι απαιτήσεις των πελατών. Οι πελάτες προσβλέπουν σε μια ευχάριστη εμπειρία σε όλαπαράδοση. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι ο οργανισμός σας επιτυγχάνει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και ότι οι πελάτες θα μιλούν πάντα για το εμπορικό σήμα.
  • Διαδικασία προσανατολισμού. Η ενεργοποίηση των εργαζομένων και η ψηφιοποίηση της διαδικασίας βελτιώνουν
  • Για το λόγο αυτό,
  • Επιχειρηματική καινοτομία. Ψηφιοποίηση υφιστάμενων επιχειρηματικών μοντέλων ή νέων ψηφιακώνπροϊόντων που υπερβαίνουν τις επικρατούσες επιχειρηματικές απαιτήσεις καλύπτουν τις μεταβαλλόμενες επιχειρηματικές απαιτήσεις και προωθούν νέες καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα.

Συμπερασματικά, ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι μια πραγματική αλλαγή που προκαλεί καταιγίδαστον εταιρικό κόσμο. Ο αντίκτυπος του μετασχηματισμού των επιχειρήσεων είναι εμφανής όχι μόνο στις επιχειρήσεις αλλά και σε όλα τα επίπεδα ενός οργανισμούκαι τις δομές της βιομηχανίας. Οι υπεύθυνοι επιχειρήσεων και οι ηγέτες επιχειρήσεων εντείνουν την προσπάθειά τους για να εξασφαλίσουν ότι η καινοτομία σε συνδυασμό με τον μετασχηματισμό των επιχειρήσεων είναιοδηγώντας τις επιχειρήσεις, προσφέροντας αξία και φέρνοντας παραγωγικές αλλαγές.

November 27, 2017