Back to Question Center
0

Semalt: 5 λόγοι για να μην πάρει αρκετές επισκέψεις στην περιοχή

1 answers:

Ακολουθεί ένας κατάλογος πέντε περιοχών που παραμελούνται τακτικά επειδή ο ιδιοκτήτης είτε δεν καταλαβαίνει πώς εργάζονται είτε πώς να τις χειριστεί. Σημειώστε ότι οι αλλαγές δεν παρουσιάζουν αμέσως θετικά αποτελέσματα και απαιτούν υπομονή .

Ο Jason Adler, Διευθυντής επιτυχίας πελατών Semalt Digital Services, εξηγεί εδώ τα πιο κοινά λάθη SEO.

1. Δεν είναι αρκετό περιεχόμενο

Επί του παρόντος, οι μηχανές αναζήτησης , ειδικά το Google, αντιμετωπίζουν την ποιότητα του περιεχομένου με μεγάλη σημασία και θέτουν τους αλγόριθμους τους για να βεβαιωθούν ότι συλλαμβάνουν μόνο καλό περιεχόμενο. Το χαμηλής ποιότητας περιεχόμενο και ο συνολικός ιστότοπος αποτελούν πρόδρομο για χαμηλά ποσοστά επισκεψιμότητας και ελάχιστη επισκεψιμότητα. Εκτός από τις μηχανές αναζήτησης, τα κοινωνικά μέσα έχουν επίσης έμμεση επιρροή στην κατάταξη και την κυκλοφορία στην ιστοσελίδα .

Το περιεχόμενο που είναι βέβαιο ότι θα αυξήσει την επισκεψιμότητα ικανοποιεί όλες τις συμβουλές copywriting που λειτουργούν μετά την Panda και Penguin, που δημοσιεύονται σε μια υψηλή σελίδα με εξουσιοδοτήσεις, διερευνήθηκαν καλά και αμερόληπτα.

2. Στοχεύοντας σε λέξεις υψηλής ανταγωνιστικότητας

Αφορά κυρίως τις μηχανές αναζήτησης. Πολλοί ιστότοποι ανταγωνίζονται για να είναι στην πρώτη σελίδα του SERP, ο οποίος έχει μόνο δέκα διαθέσιμους χρόνους. Οι μηχανές αναζήτησης προσπαθούν να εμφανίσουν τις πιο αξιόπιστες τοποθεσίες σε αυτές τις δέκα πρώτες θέσεις. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ιστότοπους γνωρίζουν τις πιο δημοφιλείς λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούνται στην αγορά..Λόγω αυτού του ανταγωνισμού, η προσπάθεια να κατατάξουμε τις ίδιες δημοφιλείς λέξεις-κλειδιά για μια επερχόμενη ιστοσελίδα είναι δύσκολη.

Δεδομένου ότι οι δημοφιλείς λέξεις-κλειδιά είναι εκτός θέματος, μια εναλλακτική λύση είναι να χρησιμοποιήσετε το μακρύ μονοπάτι. Ενσωματώστε τις μακροχρόνιες λέξεις-κλειδιά όταν χρησιμοποιείτε το εργαλείο λέξεων-κλειδιών Google, καθώς έχουν μικρότερο ανταγωνισμό. Η κυκλοφορία του ιστότοπου μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλη όσο οι δημοφιλείς λέξεις-κλειδιά αλλά είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ενισχύσει την αντίληψη περί εμπιστοσύνης από τις μηχανές αναζήτησης.

3. Αργή ιστοσελίδα

Η Google χρησιμοποιεί την ταχύτητα ως παράγοντα κατάταξης δεδομένου ότι επιθυμεί να μεγιστοποιήσει την εμπειρία του χρήστη. Ωστόσο, οι πελάτες έχουν περισσότερες πιθανότητες να επισκεφθούν ξανά έναν ιστότοπο με γρήγορο φορτίο. Εάν φορτώνεται αργά, οι χρήστες θα βγουν από τη σελίδα. Ο ιστότοπος ή η σελίδα μπορεί να λαμβάνει επισκεψιμότητα παραπομπής από άλλες πηγές αλλά δεν επιτυγχάνει την ελάχιστη ταχύτητα φόρτωσης 4-5 δευτερολέπτων, οδηγώντας έτσι τους επισκέπτες να φύγουν χωρίς να βλέπουν τίποτα. Εάν ο χρόνος φόρτωσης αυξάνεται σε έναν ιστότοπο, τότε οι επιτυχίες του ιστότοπου είναι βέβαιο ότι θα βελτιωθούν, γεγονός που τείνει επίσης να αυξήσει την επισκεψιμότητα. Επίσης, μεγιστοποιεί την πιθανότητα εμφάνισης στις πρώτες δέκα θέσεις .

4. Ένα χτύπημα από την Panda ή το Penguin

Οι αλλαγές στον αλγόριθμο μηχανών αναζήτησης μπορούν να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο ένας ιστότοπος κατατάσσεται στο SERP και, κατά συνέπεια, το ποσό της κυκλοφορίας που λαμβάνεται. Αν Panda ή Penguins χτυπά το site σας, τότε η εμπειρία της κυκλοφορίας συνεχίζει να πέφτει κάθε μέρα σημαντικά. Συγκρίνετε την αναφορά Google Analytics με το πότε άρχισε να παραβιάζεται η επισκεψιμότητα με την πραγματοποίηση ενημερώσεων από τον Google στον αλγόριθμό τους. Αν υπάρχει συσχέτιση, προχωρήστε σε κάποιες αλλαγές για να ανακτήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπο .

Εάν δεν υπήρχε καμία από τις δύο, τότε ίσως είναι ακόμα νεαρός, δεν υπάρχει αρκετό περιεχόμενο, δεν υπάρχουν ενδείξεις χρήσης κοινωνικών μέσων, εναλλακτικές πηγές κυκλοφορίας ή κάποιες από τις προαναφερθείσες λάθη SEO. 8)

5. Μίσθωσε το λάθος εταιρεία SEO

Υπάρχουν πολλοί αυτοαποκαλούμενοι ειδικοί SEO στο διαδίκτυο σήμερα. Επιλέγοντας το λάθος εταιρεία SEO θα μπορούσε να κοστίσει την επιχείρηση της κυκλοφορίας του και άλλες ευκαιρίες. Μην πιστεύετε όλα όσα εμφανίζονται στο διαδίκτυο. Επαληθεύστε και επιβεβαιώστε κάθε άτομο ή ομάδα που αναλαμβάνετε για ανάλυση SEO Source .

November 29, 2017