Back to Question Center
0

Πώς οι χάκερ Hack - Εμπειρίες εμπειρογνωμόνων Semalt

1 answers:

Σε κάθε online παράγοντα που περιλαμβάνει διακομιστή, υπάρχει συνήθως κίνδυνος hacking. οΤο Διαδίκτυο περιλαμβάνει έναν χρήστη που στέλνει και λαμβάνει πληροφορίες σε ένα διακομιστή. Ως αποτέλεσμα, το μεγαλύτερο μέρος της ανάπτυξης ιστού επικεντρώνεται στον χρήστη και τονόχι τη σταθερότητα του συστήματος. Για το λόγο αυτό, οι άνθρωποι δημιουργούν έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου ο οποίος μπορεί να εκτελεί μόνο αυτά τα καθήκοντα με υποδειγματικό τρόπο,αγνοώντας το γεγονός ότι άτομα με κακές προθέσεις μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν αυτήν την ευκαιρία. Ως αποτέλεσμα, η ασφάλεια του δικτυακού σας τόπου καθώς και τουοι πελάτες σας εξαρτώνται από το πόσο αποτελεσματικά μπορείτε να καταπολεμήσετε τις προσπάθειες απόσπασης.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους οι άνθρωποι εκτελούν τις αμυχές τους - ارقام شركات نقل اثاث بالرياض. Ο στόχος των χάκερς είναι ναεντοπίστε μη εξουσιοδοτημένη είσοδο στο διαδίκτυο και αποκτήστε πρόσβαση σε πληροφορίες που διαφορετικά παραμένουν στη βάση δεδομένων του διακομιστή. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορούν να προσπαθήσουνφέρτε έναν ιστότοπο προς τα κάτω χρησιμοποιώντας botnets ή άλλα κακόβουλα μέσα. Πολλά άτομα που κάνουν ιστοσελίδες όπως blogs ή sites ηλεκτρονικού εμπορίου αναρωτιούνταιπώς οι χάκερ εκτελούν τις αμυχές τους. Για να εγκαταστήσετε τα μέσα και τους μηχανισμούς πρόληψης των χάκερ, πρέπει να καταλάβετε πώς οι χάκερhack ιστοσελίδες.

Jack Miller, διευθυντής επιτυχίας πελατών της ημιτάλ ,καθορίζει μερικές μεθόδους που χρησιμοποιούν οι χάκερς, όπως παρακάτω:

Επιθέσεις Cross Site (XSS)

Αυτοί είναι κώδικες μεσολάβησης χρήστη που μπορούν να τρέξουν σε ένα διακομιστή και να επιτεθούν σε έναν ευάλωτουπολογιστή..Ο χάκερ ξεκινά με την παραπάτηση του χρήστη να κάνει κλικ σε μια σύνδεση που είναι επιβλαβής. Αυτός ο σύνδεσμος τρέχει ένα σενάριο στο πρόγραμμα περιήγησης, όπου τοο χάκερ βρίσκει κανάλια χρήσης άλλων εκμεταλλεύσεων. Για παράδειγμα, ο χάκερ μπορεί να πάρει όλα τα δεδομένα του προγράμματος περιήγησης όπως κωδικούς πρόσβασης και κρυφή μνήμη. Ο χάκερμπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει τις λειτουργίες του προγράμματος περιήγησης όπως ένα μικρόφωνο και μια κάμερα εξ αποστάσεως χωρίς τη συγκατάθεση του θύματος.

SQL Ένεση

Η εκμετάλλευση αυτή χρησιμοποιεί την ευπάθεια ορισμένων γλωσσών προγραμματισμού. Αυτόεκμεταλλεύονται ως επί το πλείστον έργα σε ιστότοπους που έχουν κακή δομή κώδικα. Για παράδειγμα, ένας ιστότοπος PHP μπορεί να υποβληθεί σε μια επίθεση SQL injection.Ο χάκερ προσπαθεί μόνο να αποκτήσει πρόσβαση στη βάση δεδομένων του ιστότοπου και να λάβει όλα τα δεδομένα. Πληροφορίες όπως δεδομένα της εταιρείας, στοιχεία σύνδεσης χρήστη και πίστωσηοι πληροφορίες για τις κάρτες γίνονται ευάλωτες με αυτόν τον τρόπο. Επιπλέον, ο εισβολέας μπορεί επίσης να κατεβάσει, να ανεβάσει ή να επεξεργαστεί πεδία στις στήλες και τις σειρέςτων δεδομένων που χρησιμοποιείτε. Σε άλλες περιπτώσεις, οι χάκερ μπορούν να χρησιμοποιήσουν την επεξεργασία πακέτων, όπου κλέβουν τα δεδομένα καθώς περνούν μεταξύ του διακομιστήκαι του χρήστη.

Συμπέρασμα

Όταν φτιάχνουμε ιστοσελίδες, δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε ότι οι δυνητικοί χάκερ μπορούν να χάσουντις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου. Ως αποτέλεσμα, πολλοί ιστότοποι είναι κατασκευασμένοι για να εξυπηρετούν έναν πελάτη χωρίς να έχουν κατά νου χάκερ. Οι χάκερ μπορούν να πραγματοποιήσουνπολλές διαδικασίες σε έναν ιστότοπο, οι περισσότερες από τις οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν κλοπή, απάτη ή κακή χρήση προσωπικών πληροφοριών. Με λίγα λόγια, η ασφάλεια τουsite, καθώς και των πελατών σας, εξαρτάται από εσάς, τον ιδιοκτήτη και το admin. Οι περισσότερες από τις προσπάθειες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO) στοχεύουν στην αύξησητην εγκυρότητα ενός ιστότοπου καθώς και την προβολή του SERP. Οι χάκερ μπορούν να κατεβάσουν μια τοποθεσία από αυτή την άποψη. Η γνώση σχετικά με τις μεθόδους της πειρατείαςμπορεί να εξοικονομήσει σημαντική απώλεια επιχείρησης καθώς και την αύξηση της αρχής τομέα στις μηχανές αναζήτησης λόγω της ασφάλειας.

November 28, 2017