Back to Question Center
0

Πώς να ξεχάσετε για τους χάκερ για πάντα - Συμβουλές από Semalt

1 answers:

Η κατοχή ενός ιστότοπου είναι σαν τη δημιουργία ενός φυσικού καταστήματος ή γραφείου. Ένας δικτυακός τόπος είναι ένας τόπος όπου σαςτο κοινό έρχεται και κάνει τις αγορές τους. Καθώς κάνετε τον ιστότοπό σας ζωντανό, είναι σαν να ανοίξετε το κατάστημα για να αφήσετε στους ανθρώπους. Ακριβώς όπως ένας μέσος όροςκατάστημα, οι άνθρωποι πρέπει να πάρουν στον ιστοχώρο σας καθώς έρχονται σε ένα φυσικό κατάστημα, και πιθανώς να κάνουν μια αγορά όταν αισθάνονται σαν να το κάνουν.

Ωστόσο, ένα άτομο μπορεί να θέλει να αποκτήσει πρόσβαση σε πληροφορίες χωρίς την άδειά σας. Μόλιςόπως σε ένα τυπικό γραφείο, μερικοί άνθρωποι θα έπρεπε να έρχονται στον ιστότοπό σας και να αποκτήσουν μη εξουσιοδοτημένη είσοδο ή χρήση των πληροφοριών σας - pangalink test. Σαν άποτέλεσμα,οι πόρτες έχουν κλειδαριές και τα κτίρια έχουν πύλες. Μια τοποθεσία απαιτεί αυτό το είδος προστασίας από τους χάκερς. Οι χάκερ πηγαίνουν στις ιστοσελίδες και κλέβουνόπως τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του πελάτη σας. Είναι ένα νομικό πρότυπο για να διασφαλίσετε ότι ο ιστότοπός σας θα παραμείνει απαλλαγμένος από αυτάεπιθέσεις. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ορισμένες χώρες εξακολουθούν να τη θεωρούν ως νομική υποχρέωση.

Στο πλαίσιο αυτού του άρθρου, ο Igor Gamanenko, ο Σιάλτ Διευθυντής επιτυχίας πελατών, λέει πώς να προστατεύσετε τον ιστότοπό σας από τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο.

Προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών

Οι χάκερ έχουν πολλούς λανθασμένους στόχους κατά την εκτέλεση των hacks τους. Σε ορισμένες περιπτώσεις,επιδιώκουν να κλέψουν ή να χαλάσουν τη φήμη της εταιρείας σας. Σε άλλες περιπτώσεις, οι χάκερ διαταράσσουν και αφήνουν αστείες εικόνες στους λογαριασμούς των ανθρώπων επηρεάζουνhacking..Ο κατάλογος των ζημιών που μπορεί να κάνει ένας χάκερ είναι ατελείωτος. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα μέτρα, τα οποία μπορούν να κάνουν τον ιστότοπό σας ασφαλή. Οπως ακριβώςπραγματικοί κλέφτες, είναι πιθανό να κλέψουν όταν αφήσετε την πόρτα ανοιχτή. Ορισμένες ενέργειες που μπορείτε να εφαρμόσετε για να αντιμετωπίσετε αυτό περιλαμβάνουν:

  • Μείνετε ενημερωμένοι Είναι σημαντικό να παραμείνετε ενημερωμένοι για τα νέα κόλπα που οι χάκερμπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να είστε προσεκτικοί και να εφαρμόσετε τα απαραίτητα μέτρα εγκαίρως, προτού να χτυπήσουν. Ορισμένες ιστοσελίδες όπως το "The Hacker News"μπορεί να σας παράσχει πολύτιμες πληροφορίες.
  • Ενίσχυση του ελέγχου πρόσβασης. Για μια ιστοσελίδα, οι πληροφορίες διαχειριστή πρέπει να είναι πολύμυστικό. Ο έλεγχος διαχείρισης μπορεί να είναι μια εύκολη διαδρομή για έναν χάκερ για να αποκτήσει την πλήρη ενημέρωση ενός ιστοτόπου. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε τη σύνδεσηπληροφορίες και κωδικούς πρόσβασης, οι οποίοι είναι δύσκολο να μαντέψουν. Επίσης, μπορείτε να περιορίσετε τον αριθμό των διαδοχικών αποτυχημένων προσπαθειών σύνδεσης. Αυτή η εξαίρεσηθα πρέπει να περιλαμβάνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αφού κάποιος μπορεί να το hack πρώτα και να αλλάξει τον κωδικό πρόσβασης.
  • Ασφάλεια δικτύων Η δημιουργία ενός τείχους πυρκαγιάς δικτύου μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση της επιχείρησής σαςπολύ για τις προσπάθειες χάκερ. Κάποιος πρέπει να ρυθμίσει και να ενημερώνει τους πυροσβεστικούς τοίχους καθώς και να βεβαιώνεται ότι οι υπολογιστές είναι σε καλό έλεγχο.Για παράδειγμα, οι υπολογιστές μπορούν να αποσυνδεθούν μετά από μερικά λεπτά αδράνειας.

Συμπέρασμα

Η ασφάλεια ενός δικτυακού τόπου και των χρηστών του είναι πολύ σημαντική. Οι χάκερ έχουν πολλάεργαλεία και τεχνικές που χρησιμοποιούν για να φτάσουν σε ιστότοπους και να εκτελέσουν μερικές από τις κακές τους αποστολές. Ορισμένες κοινές παραβιάσεις χάκερ περιλαμβάνουν άτοματη συλλογή δεδομένων πιστωτικής κάρτας από έναν ιστότοπο και την πώλησή τους στο σκοτεινό δίκτυο. Για να αποφύγετε τέτοια προβλήματα, οι κάτοχοι ιστότοπων μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον οδηγόνα διασφαλιστεί ότι υπάρχει επαρκής ασφάλεια και ασφάλεια. Αυτά τα βήματα μπορούν να σας σώσουν, την εταιρεία σας ή το προσωπικό σας εκατομμύρια μετρητά.

November 28, 2017