Back to Question Center
0

Προστατέψτε έναν ιστότοπο HTML από τους χάκερ που χρησιμοποιούν εύχρηστες συμβουλές από το Semalt. Είναι τόσο εύκολο όσο το ABC!

1 answers:

1. Κρατήστε όλο το λογισμικό ενημερωμένο

Artem Abgarian, διευθυντής Senior Customer Success της εταιρείας Σμαλτ ,πιστεύει ακράδαντα ότι η ενημέρωση του λογισμικού σας είναι ένας από τους κρίσιμους παράγοντες που θα βοηθήσουν στην ασφάλεια ενός ιστότοπου από επιθέσεις χάκερ.Ορισμένες εταιρείες εκδίδουν τακτικές ενημερώσεις κώδικα και ενημερώσεις για να διορθώσουν σφάλματα και σφάλματα στα προηγούμενα plugins τους. Βεβαιώνοντας ότι διορθώνουν οποιαδήποτεσφάλματα και τρύπες στον κώδικα, οι εταιρείες αυτές μειώνουν τον κίνδυνο επιθέσεων στο λογισμικό τους. Επομένως, όσο ο ιστότοπος το εξασφαλίζειέχει τα πιο πρόσφατα plugins που την υποστηρίζουν, είναι εξασφαλισμένη με τα ίδια χαρακτηριστικά ασφαλείας. Το ίδιο ισχύει και για τους ιδιοκτήτες ιστοτόπων πουχρησιμοποιήστε προσθήκες τρίτου μέρους - protection one portland. Κάποιος πρέπει να σιγουρευτεί ότι παρακολουθεί τις ενημερώσεις τους και εξασφαλίζει ότι παραμένουν ενημερωμένοι ανά πάσα στιγμή. Μία ιστοσελίδαο ιδιοκτήτης πρέπει να διαγράψει τυχόν πρόσθετα που δεν χρησιμοποιούνται πλέον ή είναι απαραίτητα δεδομένου ότι χρησιμεύουν ως κάθονται πύλες, τις οποίες οι χάκερ μπορούν να βρουν καιχρησιμοποιήστε για να επιτεθείτε.

2. Δημιουργία επιπέδων ασφαλείας γύρω από την τοποθεσία

Η πρώτη γραμμή άμυνας σε έναν ιστότοπο είναι το Τείχος προστασίας εφαρμογών Web.Σκοπός του είναι να επιθεωρήσει οποιαδήποτε εισερχόμενη κίνηση και να επισημάνει τυχόν ύποπτα αιτήματα. Στο τέλος, ο ιστότοπος παραμένει μακριά από επιθέσεις στον κυβερνοχώροκαι το spam. Στο παρελθόν, τα FireWalls Web Application είχαν τη μορφή συσκευών υλικού. Ωστόσο, οι εταιρίες Security-as-a-service(SECaaS) έχουν χρησιμοποιήσει την τεχνολογία σύννεφων ως φθηνότερο τρόπο για την παροχή ασφάλειας ιστότοπου, που βρέθηκε προηγουμένως μόνο σε ρυθμίσεις εταιρικού επιπέδου.Μέσω της τεχνολογίας σύννεφων, κάθε εταιρεία μπορεί να νοικιάσει ένα "Διαδικτυακό Τείχος προστασίας εφαρμογών" χωρίς να επιβαρύνει επιπλέον έξοδα, όπως η κατοχή ενός αφιερωμένουφιλοξενία διακομιστή. Αυτές οι υπηρεσίες plug-and-play διαθέτουν αυτοματοποιημένες λειτουργίες που διεξάγουν τις απαραίτητες διαδικασίες για λογαριασμό του ιδιοκτήτη. Αυτά ταεφαρμογές που βασίζονται σε σύννεφα βασίζονται στο κενό όπου αποτυγχάνεται ένας άλλος πάροχος φιλοξενίας..

3. Μετάβαση σε HTTPS

Το πρωτόκολλο Hyper Text Secure είναι ένα ασφαλές πρωτόκολλο επικοινωνίας που χρησιμοποιείται για την ανταλλαγήιδιωτικές ή ευαίσθητες πληροφορίες. Η χρήση μιας υπηρεσίας HTTPS για την πραγματοποίηση επικοινωνιών μεταξύ ενός ιστότοπου και ενός προγράμματος περιήγησης σημαίνει την προσθήκη επιπλέον(TLS) ή το επίπεδο Secure Sockets Layer (SSL). Είναι ένα επιπλέον πλεονέκτημα για τον ιδιοκτήτη όπως αυτότους προστατεύει από τις απόπειρες πειρατείας και στον ιστότοπο, καθώς δείχνει στους χρήστες ότι η επιχείρηση αφιερώνεται στην προστασία των πληροφοριών τους.

Όλες οι ηλεκτρονικές συναλλαγές πραγματοποιούνται σε μια πλατφόρμα HTTPS. Το υπόλοιπο της ιστοσελίδας είναιHTTP από προεπιλογή. Ωστόσο, αυτό μπορεί να αλλάξει καθώς η Google πρόσθεσε πρόσφατα ότι θα αρχίσει να χρησιμοποιεί το HTTPS ως παράγοντα κατάταξης αναζήτησης, που θα το κάνεισημαίνει ότι οι περισσότεροι ιστότοποι θα κάνουν τη στροφή με την ελπίδα να βελτιώσουν την κατάταξή τους στο SERP.

4. Χρησιμοποιήστε ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης και αλλάξτε τους τακτικά

Υπάρχει μια ανησυχητική αύξηση του αριθμού των επιθέσεων βίας που χρησιμοποιούνται από τους χάκερςγια να προσπαθήσετε να μαντέψετε τους κωδικούς πρόσβασης των χρηστών. Ένας τρόπος για να προστατευθούμε από αυτά είναι μέσω της χρήσης ισχυρών και μοναδικών κωδικών πρόσβασης. Είναι επιτακτικήνα έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά εφαρμοσμένα σε διαχειριστές, διακομιστές ιστότοπων και κωδικούς πρόσβασης βάσεων δεδομένων. Κάποιος πρέπει να δημιουργήσει έναν κωδικό πρόσβασης που κάνει χρήση τουδιαφορετικούς χαρακτήρες και μήκος τουλάχιστον 12 χαρακτήρων. Τέλος, οι χρήστες πρέπει να αλλάξουν κωδικούς πρόσβασης για διάφορους ιστότοπους για να εξασφαλίσουν ότι ο ένας είναι διπλόςασφαλής. Οι κρυπτογραφημένοι κωδικοί πρόσβασης λειτουργούν ακόμα καλύτερα, καθώς δυσκολεύουν τους χάκερς να αποκτήσουν τους κωδικούς πρόσβασης μετά από επιτυχημένες παραβιάσεις.

5. Κάνετε τους διευθυντές του διαχειριστή σκληρό στο σημείο

Οι χάκερ επιτίθενται στους καταλόγους πηγής για την ανάκτηση δεδομένων σχετικά με τον ιστότοπο. Με τη χρήσηδέσμες ενεργειών που ανιχνεύουν αυτά τα δεδομένα, η εστίασή τους μετατοπίζεται στην προσπάθεια εισαγωγής των φακέλων που περιέχονται εκεί για να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια. Μία ιστοσελίδαο ιδιοκτήτης πρέπει να βεβαιωθεί ότι τα ονόματα που χρησιμοποιούνται στους καταλόγους είναι γνωστά μόνο στους webmasters.

November 28, 2017