Back to Question Center
0

Πόσο σημαντική είναι η σχεδίαση ιστοσελίδων για μηχανές κατάταξης; - Εμπειρίες εμπειρογνωμόνων

1 answers:

Για οποιαδήποτε επιχείρηση στο διαδίκτυο, η επίτευξη σταθερής ροής πελατών σε απευθείας σύνδεση είναι η κύρια ιδέα πίσω από τη δημιουργία ενός δικτυακού τόπου. Μέσω της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO), μια επιχείρηση μπορεί να εξασφαλίσει μια ισχυρή και ευδιάκριτη παρουσία στο διαδίκτυο. Η εικόνα της μάρκας μπορεί να φτάσει σε πολλά άτομα καθώς η εταιρεία φτάνει σε πολλούς πελάτες. Ως αποτέλεσμα, πολλοί ιστότοποι στοχεύουν στην κατάταξη υψηλών επιδόσεων στις μηχανές αναζήτησης για ορισμένες λέξεις-κλειδιά αποκλειστικά στην εξειδικευμένη τους θέση. Η επιτυχία αυτής της διαδικασίας γίνεται δυνατή μέσω του SEO. Περιλαμβάνει πτυχές όπως αναζήτηση λέξεων-κλειδιών, επανασύνδεση και κοινωνικό μάρκετινγκ ιογενούς μάρκετινγκ.

Από τον Ιανουάριο του 2017, η SEO έχει αλλάξει σταδιακά. Για παράδειγμα, εκτός από τις λέξεις-κλειδιά, η Google εστιάζεται πλέον στην καταλληλότητα του περιεχομένου, τη φιλικότητα προς το κινητό του σχεδιασμού, τη συνάφεια περιεχομένου και τις δυνατότητες σχεδίασης ιστοσελίδων. Για να γίνει κάποιος ο αλγόριθμος SERP για να τα ταξινομήσει, πρέπει να εστιάσουν αποκλειστικά στην εμπειρία του χρήστη κατά τη διάρκεια της περιήγησης. Η αισθητική αίσθηση και η εντύπωση ενός ατόμου, όταν κάνουν κλικ στο σύνδεσμό σας, επηρεάζουν την απόφασή τους να αγοράσουν στον ιστότοπό σας ή να αφήσουν ένα διαφορετικό αποτέλεσμα αναζήτησης. Ως εκ τούτου, η δημιουργία ενός δικτυακού τόπου μετά από καλές λειτουργίες σχεδιασμού ιστοσελίδων είναι ένα πρέπει να έχει για το online marketing.

Για να πάρει μια καλή κατάταξη, ο Διαχειριστής Επιτυχίας Πελατών του ημιτάλ , Οι ψηφιακές υπηρεσίες, Alexander Peresunko, συνιστούν τα ακόλουθα στοιχεία:

Τεχνικό κομμάτι της ιστοσελίδας

Ο ιστότοπος πρέπει να είναι αποτελεσματικός όσον αφορά την κωδικοποίησή του και τη φιλοξενία του. Ένας καλός χώρος δεν πρέπει να έχει προβλήματα και σφάλματα..Το πακέτο φιλοξενίας θα πρέπει να έχει επαρκές εύρος ζώνης για βέλτιστη ανταπόκριση και ταχύτητα. Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, η Google απαιτεί από τους ιστότοπους να είναι φιλικοί προς το κινητό ώστε να κατατάσσονται στις σελίδες SERP.

Αξιοσημείωτη επωνυμία

SEO είναι όλα σχετικά με τη δημιουργία μιας ισχυρής παρουσίας εμπορικού σήματος. Η Google απονέμει σχετικότητα περιεχομένου μέσω της κατάταξης. Η επιλογή των λέξεων-κλειδιών και η περιγραφή του περιεχομένου σας υπαγορεύουν έντονα τη θέση που θα εξασφαλίσει η σελίδα στα SERP. Οτιδήποτε δημοσιεύετε αντιπροσωπεύει το εμπορικό σήμα που προσπαθείτε να κάνετε ιογενή.

Οπτική εμφάνιση

Το στοιχείο διαρρύθμισης μιας ιστοσελίδας είναι ο μόνος σκοπός της ανάπτυξης ιστού. Η Google απονέμει την πρόθεση του χρήστη μέσω τέτοιων παραγόντων. Ένα άτομο πρέπει να γίνει δελεασμένο όταν επισκέπτεται τον ιστότοπό σας. Το οπτικό στοιχείο αυξάνει τις μετατροπές μετατρέποντας τους επισκέπτες σε αγοραστές. Ο σχεδιασμός πρέπει να δίνει στον επισκέπτη σας έναν εύκολο χρόνο και να τους καθοδηγεί μέσω της αγοράς ή της συνδρομής.

Απλότητα

Η τοποθέτηση περιεχομένου καθώς και ειδικά κουμπιά, όπως οι εργασίες Call-To-Action, συμβάλλουν πάρα πολύ στις πωλήσεις που πραγματοποιείτε. Η ευκολία της πλοήγησης βοηθά σημαντικά τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες βρίσκουν αυτό που ψάχνουν. Ένας πελάτης δεν πρέπει να έχει δυσκολία ή να αντιμετωπίζει δυσκολίες κατά την πλοήγηση.

Συμπέρασμα

Όπως ένας επιχειρηματίας, η ανάπτυξη ιστοσελίδων έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει τις περισσότερες ψηφιακές τεχνικές μάρκετινγκ όπως SEO. Η αισθητική έκκληση που ένας επισκέπτης αισθάνεται στον ιστότοπό σας έχει μεγάλο αντίκτυπο στο αν θα κάνει ή όχι μια αγορά, καθώς και οι μηχανές αναζήτησης θέσης, ταξινομήσετε τις ιστοσελίδες σας. Για ένα συγκεκριμένο σύνολο λέξεων-κλειδιών, η φιλικότητα προς κινητά, καθώς και η ανταπόκριση ενός δικτυακού τόπου, είναι παράγοντες που η Google δίνει βάρος όταν πρόκειται να ταξινομήσει έναν ιστότοπο. Ως αποτέλεσμα, είναι σημαντικό για κάθε επιχειρηματία που επιθυμεί να εμπλακεί στο online πεδίο να εξετάσει το τεχνικό κομμάτι της ανάπτυξης ιστοσελίδων. Οι καλές τοποθεσίες έχουν τη δυνατότητα υψηλών βαθμολογιών καθώς και ανταγωνιστικότητας στις ιδιαίτερες θέσεις τους Source .

November 27, 2017