Back to Question Center
0

Πολύτιμη πρακτική από Semalt: Πώς να ρυθμίσετε την κοινωνική σας διαφήμιση Media Up για την επιτυχία

1 answers:

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι τα κοινωνικά μέσα είναι η καλύτερη πλατφόρμα μέσω της οποίας ένα εμπορικό σήμα μπορεί να προσεγγίσει τη γενιά Z (iGeneration) και χιλιετηρίδες. Στην πραγματικότητα, το 95% όλων των ενηλίκων ηλικίας μεταξύ 18 και 34 ετών είναι πιθανότερο να εξετάσουν την αγορά από ένα εμπορικό σήμα που έχει υιοθετηθεί στην κοινωνική πλατφόρμα που χρησιμοποιούν .

Όταν πρόκειται για το μάρκετινγκ, μπορείτε πάντα να εξετάσετε την πληρωμένη κοινωνική μάρκετινγκ μέσων μαζικής ενημέρωσης. Προσφέρει μεγάλη απόδοση των επενδύσεων με ελάχιστες δαπάνες - altalena bimbi usata. Αυτό οδηγεί σε μια καλή ανάγνωση για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις καθώς και για τους νεοεισερχομένους που δεν έχουν τον οικονομικό δυναμισμό να δημιουργήσουν μια τεράστια εκστρατεία .

Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, η Julia Vashneva, ο κορυφαίος εμπειρογνώμονας από Semalt , Ψηφιακές υπηρεσίες, ρίχνει μια ματιά σε συμβουλές για το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καμπάνια κοινωνικών μέσων ενημέρωσης χαμηλού προϋπολογισμού

Κάνετε μερικές δοκιμές

Στους στρατιωτικούς κύκλους, υπάρχει κάτι που λέγεται επιθετικός προσκοπισμός. Αυτή είναι μια τακτική στην οποία ένα τάγμα στέλνει μια μικρή ομάδα για το μέγεθος του εχθρού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιθετική διερεύνηση στην καμπάνια σας, αλλά αντί να στείλετε στρατεύματα, θα θυσιάσετε τους πόρους σας. Βάζοντας τα χρήματά σας σε διάφορους τομείς, μπορείτε να καταλάβετε ποια έχει καλύτερη απόδοση επένδυσης (ROI).

Επιλέξτε το κατάλληλο δίκτυο

Οι διαφορετικές ομάδες-στόχοι έχουν διαφορετικά δημογραφικά στοιχεία. Για παράδειγμα, οι νέοι ηλικίας μεταξύ 25 και 34 ετών χρησιμοποιούν το Facebook συχνότερα..Αυτό αντιπροσωπεύει μόνο το 29,7% όλων των χρηστών. Είναι αξιοσημείωτο ότι οι χρήστες του Facebook είναι κατά κύριο λόγο γυναίκες, ενώ το 77% αυτών χρησιμοποιούν το site σε σύγκριση με το 66% του συνόλου των ανδρών .

Αν φέρετε το YouTube στην εικόνα, τότε τα στατιστικά στοιχεία είναι λίγο διαφορετικά. Εδώ οι γυναίκες αντιπροσωπεύουν μόνο το 38% των χρηστών, ενώ το υπόλοιπο είναι προφανώς άνδρες. Επιπλέον, περισσότερο από το 50% όλων των προβολών έγινε είτε σε tablet είτε σε φορητή συσκευή, καθιστώντας την ιδανική για τη στόχευση χρηστών κινητών συσκευών .

Με όλα αυτά τα στοιχεία θα εκπλαγείτε να σημειώσετε ότι μόνο το 9% των ΜΜΕ χρησιμοποιούν κοινωνικά μέσα για να παρουσιάσουν το εμπορικό τους σήμα. Ως εκ τούτου, μπορείτε να πάρετε μια άκρη πάνω από την ολοκλήρωση με κάτι πολύ απλό.

Βρείτε την κατάλληλη στιγμή για να μοιραστείτε περιεχόμενο

Τώρα που έχετε εντοπίσει τους οποίους θα στοχεύσετε, είναι σημαντικό να υπολογίσετε τον ιδανικό χρόνο για να μοιραστείτε το περιεχόμενο. Μερικοί ειδικοί συνιστούν να το κάνετε κάποτε κατά τη διάρκεια της μεσοδυμικής εβδομάδας κατά προτίμηση μεταξύ 1 και 3. Όταν πρόκειται για Twitter, ο συγχρονισμός είναι διαφορετικός - τα tweeps είναι ενεργά μεταξύ 9 το πρωί και 3 το απόγευμα.

Μάθετε πώς να προγραμματίσετε

Ενώ μπορεί να είναι δύσκολο να υπολογίσετε πότε το δίκτυό σας είναι ενεργό λόγω διαφορετικών ζωνών ώρας και άλλων παραγόντων, δεν μπορείτε ποτέ να πάτε στραβά εάν προγραμματίσετε τέλεια τις θέσεις σας. Πάρτε ένα σημειωματάριο και αφιερώστε το για τον προγραμματισμό των tweets, blogs, βίντεο και κάθε άλλης σχετικής πληροφορίας. Μπορείτε ακόμα να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία χρησιμοποιώντας plug-ins.

Παράδοση σε ποιότητα

Με όλα τα άλλα που υπάρχουν, η επιτυχία της καμπάνιας των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης μειώνεται σε ένα πράγμα - την ποιότητα του περιεχομένου που δημοσιεύτηκε. Μην απογοητεύετε. Δημοσίευση περιεχομένου που προσθέτει αξία στην μελλοντική και τρέχουσα καλλιέργεια πελατών σας. κάτι που θα υποχρεωνόταν να μοιραστεί.

November 27, 2017