Back to Question Center
0

Κρατώντας την ιστοσελίδα Hacking στον κόλπο με Acunetix: Handy Συμβουλές από Semalt Για όλους τους ιδιοκτήτες ιστοσελίδων

1 answers:

Η εγκληματικότητα στον κυβερνοχώρο και για να είναι πιο συγκεκριμένη, η πειρατεία έχει αυξηθεί. Οι χάκερ παίρνουνπιο έξυπνα και πιο εξελιγμένα στο άρρωστο παιχνίδι τους. Έχουν αναφερθεί αναφορές που δείχνουν ότι δεν λειτουργούν ως άτομα, αλλά ως αστενή κοινότητα πειρατείας - domain satışı nasıl yapılır. Εδώ δημοσιεύουν και μοιράζονται νέα συστήματα εισβολής web εφαρμογών που έχουν ως στόχο να σας δώσουν άγρυπνες νύχτες.Η συμμετοχή σε αυτούς τους ιστότοπους και φόρουμ είναι αποκλειστική για μερικούς εκλεκτούς.

Κάθε μέρα μπορείτε να διαβάσετε για μια νέα επίθεση hacking στην οποία οι σελίδες μιας αξιόπιστης ιστοσελίδαςέχουν μολυνθεί από κακόβουλο λογισμικό. Αυτές οι επιθέσεις μετατρέπουν τον ιστότοπο σε χώρο εκτόξευσης. Οποιοσδήποτε επισκέπτεται τον ιστότοπο που διακινδυνεύει, διατρέχει υψηλό κίνδυνονα πάρει το PC τους διεισδύσει.

Γιατί ευδοκιμήθηκε το έγκλημα στον κυβερνοχώρο; Λοιπόν, η απάντηση είναι απλή? την υιοθέτηση του ιστούβασισμένες σε τεχνολογίες για τη διεξαγωγή ηλεκτρονικού επιχειρείν έχει δημιουργήσει ένα τέλειο έδαφος αναπαραγωγής για τους χάκερς. Ενώ οι αιτήσεις αυτές επιτρέπουν τοεπιχειρήσεις να συνδέονται άψογα με τους πελάτες και τους προμηθευτές, έχουν προκύψει ορισμένες αθέμιτες απειλές για την ασφάλεια.

Οι λόγοι για τους οποίους ο ιστότοπός σας έχει στοχεύσει οι χάκερ μπορεί να είναι πολλοί. ΙγκόρGamanenko, διευθυντής επιτυχίας πελατών της Σμαλτ Οι ψηφιακές υπηρεσίες, προσφέρουν να δούμε μερικούς από αυτούς να καταλάβουν έναν τρόπο να προστατευθείτε.

Hacking για την εξαγωγή ευαίσθητων δεδομένων

Οποιαδήποτε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο είναι υποχρεωμένη να διαθέτει ορισμένες εφαρμογές διαδικτύου που κυμαίνονται απότο καλάθι αγορών, τις σελίδες σύνδεσης, τις φόρμες υποβολής, το δυναμικό περιεχόμενο καθώς και άλλες προσαρμοσμένες εφαρμογές ιστού. Αυτές οι εφαρμογές ιστού έχουν σχεδιαστείγια να βοηθήσει τους επισκέπτες να δημιουργούν, να υποβάλλουν και να ανακτούν εμπιστευτικά δεδομένα, τα οποία αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων..

Δεδομένου ότι η επιχείρησή σας λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, οποιοσδήποτε από οπουδήποτε στον κόσμο μπορεί να σερφάρετεδιαμέσου αυτού. Δυστυχώς, οποιαδήποτε ανασφαλής εφαρμογή ιστού παρέχει μια ανοιχτή πόρτα στους χάκερς. Αν αποκτήσουν πρόσβαση στη βάση δεδομένων σας,τότε είστε σε μεγάλο πρόβλημα. Τα στοιχεία προσωπικών και πιστωτικών καρτών των πελατών σας θα μπορούσαν να πωληθούν ή να εκτεθούν στον υπόλοιπο κόσμο. Εκατοντάδεςτων εταιρειών έχουν χάσει νομικές μάχες για την έκθεση ή την κλοπή αυτών των ευαίσθητων πληροφοριών. Άλλοι έχουν κλείσει το κατάστημα. Όλοι έχουν χάσει τοεμπιστοσύνη των ενδιαφερομένων και των πελατών.

Hacking για την εφαρμογή ενός συστήματος ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing)

Μην υποθέσετε ότι δεδομένου ότι η βάση δεδομένων σας είναι εκτός σύνδεσης και ασφαλής, είστε ασφαλείς από το hacking.Ο ιστότοπός σας μπορεί να πειραματιστεί για να ξεγελάσει τους χρήστες να επισκέπτονται «αβλαβείς» συνδέσμους ανακατευθυνόμενους από τις ιστοσελίδες σας. Έτσι το κάνουν: αυτοίεισάγετε κώδικα στις εφαρμογές ιστού σας έτσι ώστε ο χρήστης να ανακατευθύνεται σε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού "ψαρέματος", ο οποίος στη συνέχεια χρησιμοποιείται για να ανακτήσει την τράπεζά τουλεπτομέρειες λογαριασμού. Οποιοσδήποτε ιστότοπος διαπιστώθηκε ότι είναι phishing (ακόμα και αν είστε απλώς θύμα) υπόκειται σε αγωγή. Ένα ακριβό.

Hacking να καταχραστεί ένα εύρος ζώνης

Το εύρος ζώνης μπορεί να είναι ένα ακριβό εμπόρευμα. Κάτι που ο χάκερ θα ήθελε να χρησιμοποιήσειδιεξάγουν παράνομες δραστηριότητες, όπως η ανταλλαγή πειρατικών περιεχομένων. Όταν οι ομοσπονδιακές αρχές χτυπήσουν, εσύ είσαι εσύ που θα έχεις μερικέςεξηγώντας να το κάνει.

Όπως είναι προφανές, ο ιστότοπός σας μπορεί να πειραματιστεί για οποιονδήποτε λόγο. Είτε το πιστεύεις έιτε όχιμερικοί χάκερ διεισδύσουν στην ιστοσελίδα σας μόνο για λόγους SEO; Κουβερ, σωστά;

Η Acunetix θα σας προστατεύσει

Προστατεύστε τον εαυτό σας από τους χάκερ χρησιμοποιώντας το Acunetix. Σύνθετες ενέσεις SQL και σταυροίεπιθέσεις σεναρίου ιστοτόπων όπως αυτές που εξαπολύθηκαν στην ιστοσελίδα του ΟΗΕ, στο United State Department of Homeland Security, στο Yahoo και στο Ηνωμένο ΒασίλειοΗ δημόσια υπηρεσία θα μπορούσε να είχε προληφθεί χρησιμοποιώντας το Acunetix. Δοκιμάστε το σήμερα. Θα είσαι ασφαλής.

November 28, 2017