Back to Question Center
0

Η τοποθεσία του διακομιστή επηρεάζει την επιχείρησή σας; Εμπειρία από το Semalt

1 answers:

Το μάρκετινγκ στο διαδίκτυο είναι μια πολύπλοκη διαδικασία που σας επιτρέπει να φτάσετε σε εκατομμύρια δυνατοτήτωνπελάτες σε ένα μικρό χρονικό διάστημα. Οι επιχειρήσεις και οι επιχειρηματίες επιλέγουν την ηλεκτρονική αγορά λόγω του άπειρου δυναμικού της για την επίτευξη νέωνπελάτες παγκοσμίως. Πολλές επιχειρήσεις πέτυχαν με τις εκστρατείες ψηφιακού μάρκετινγκ τους, χάρη στις εξαιρετικές δεξιότητες γεωγραφικής στόχευσής τους.

Η επιτυχία αυτή προκαλεί πολλούς ανθρώπους να συμμετέχουν σε στοχευμένες SEO. Ως αποτέλεσμα, το siteοι ιδιοκτήτες θέλουν τη φιλοξενία του ιστότοπού τους σε συγκεκριμένες χώρες, σε ορισμένα συγκεκριμένα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι μπορείαναρωτιέμαι πώς να επιτύχουμε τη γεω-στόχευση χωρίς τη χρήση μιας φυσικής θέσης διακομιστή.

Max Bell, ο ειδικός του Σιάλτ Οι ψηφιακές υπηρεσίες μοιράζονται τα μυστικά της γεωγραφικής στόχευσης για τις επιχειρήσεις.

Αρχικά, πρέπει να ληφθούν υπόψη σημαντικές εκτιμήσεις. Για παράδειγμα:

  • Πώς να αντιμετωπίσετε πολύγλωσσους ιστότοπους με μια τοποθεσία διακομιστή
  • Πώς να κάνει τα crawlers web διαφοροποιούν μια δεύτερη γλώσσα από το διπλό περιεχόμενο
  • Πώς η τοποθεσία διακομιστή μπορεί να επηρεάσει SEO
  • Ποια είναι η επίδραση της τοποθεσίας του διακομιστή στη βάση πελατών μου

Ωστόσο, η τοποθεσία του διακομιστή δεν φαίνεται να έχει καμία επίδραση στο ηλεκτρονικό εμπόριοεπιτυχία. Τα Εργαλεία για Webmasters της Google διαθέτουν CDN, τα οποία μπορούν να κάνουν μερικά συγκεκριμένα φίλτρα γεωγραφικής στόχευσης και να εξασφαλίσουν ότι το περιεχόμενο θα φτάσει σε κάποιαστοχεύοντας τους καταναλωτές στη γραμμή, κάτι που θα μπορούσε να γίνει μόνο μέσω της χρήσης ιδανικών τοποθεσιών διακομιστών.

Πώς οι ιστότοποι μπορούν να στοχεύσουν μια χώρα σε μία γλώσσα

Σύγχρονες μηχανές αναζήτησης όπως το Google και το Bing διαθέτουν τα εργαλεία για webmaster, τα οποίαπροσφέρουν την υπηρεσία στόχευσης συγκεκριμένου τύπου κίνησης..Στα Εργαλεία για Webmasters Google, αυτή η ρύθμιση είναι διαθέσιμη στην υπηρεσία Αναζήτηση επισκεψιμότητας>Διεθνής στόχευση> καρτέλα χώρα. Η χώρα που θέλετε να βελτιστοποιήσετε για στόχευση θα πρέπει να εμφανίζεται στο αναπτυσσόμενο μενού. Σε ορισμένες περιπτώσεις,οι προγραμματιστές ιστού μπορούν να επιλέξουν ένα σχέδιο φιλοξενίας που έχει έναν τομέα ανώτατου επιπέδου κωδικοποιημένο σε χώρα. Αυτό το CCDL μπορεί να περιλαμβάνει μια διεύθυνση URL ιστότοπου όπωςwww.mysite.de για έναν γερμανικό ιστότοπο. Οι μηχανές αναζήτησης όπως η Google συσχετίζουν αυτόματα τον τομέα αυτό με τη συγκεκριμένη χώρα. Σε αυτήν την περίπτωση,ένας τέτοιος ιστότοπος δεν μπορεί να συσχετιστεί με άλλο ιστότοπο.

Ωστόσο, ορισμένοι ιστότοποι χρησιμοποιούν γενικούς τομείς ανώτατου επιπέδου όπως (.com, .org, κλπ.).Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει έναν τομέα χρήστη ή υποκαταλόγους διαφορετικής χώρας. Αν όχι, η μηχανή αναζήτησηςσυνδέει αυτόματα με άλλες παραμέτρους όπως:

  • Επιστροφής στην τοποθεσία
  • IP διεύθυνση του διακομιστή
  • Δεδομένα τοποθεσίας από αποσπάσματα και
  • Σχετικές πληροφορίες από εργαλεία όπως το Google My Business

Είναι δυνατόν να δημιουργηθεί ένας ιστότοπος στην Ισπανία και να προσανατολιστεί η προσαρμογή τουστα γερμανικά χρησιμοποιώντας εργαλεία Google ή Bing Webmaster. Κατά τη φιλοξενία τέτοιων ιστότοπων, είναι σημαντικό να εξεταστεί η πτυχή του χρόνου φόρτωσης σελίδας.Ο ιστότοπος φορτώνεται ταχύτερα όταν ο χρήστης βρίσκεται στη χώρα όπου βρίσκεται ο διακομιστής ιστότοπου.

Επιπλέον, ένας ιστότοπος μπορεί να στοχεύσει σε ολόκληρο τον κόσμο. Σε αυτή την περίπτωση, η Google συνιστάχρησιμοποιώντας το μη καταχωρισμένο μενού στην αναπτυσσόμενη περιοχή της χώρας. Εάν δεν το κάνετε αυτό, θα μπορούσατε να χάσετε κάποια οφέλη, ειδικά λόγω τουαυτόματο τοπικό SEO, το οποίο η Google τοποθετεί σε έναν ιστότοπο. Η χρήση ενός δικτύου παροχής περιεχομένου (CDN) είναι επίσης πολύ σημαντικό. Ένα αποτελεσματικό CDNΗ στρατηγική δίνει έναν ενεργό κόμβο διακομιστή και κάνει μια τοποθεσία να ανταποκρίνεται πολύ γρήγορα.

November 27, 2017
Η τοποθεσία του διακομιστή επηρεάζει την επιχείρησή σας; Εμπειρία από το Semalt
Reply