Back to Question Center
0

Ελάτε Σέρκα Essere Pubblicato Su 3 Piattaforme Di Contenuti Superiore; L'orientamento Da Esperto Di Semalt

1 answers:

Η ύπαρξη ποιοτικού περιεχομένου δεν είναι ο μόνος παράγοντας που πρέπει να εξεταστεί εάν κάποιος επιθυμεί να δημοσιευθεί από τα μεγάλα ονόματα στα μέσα ενημέρωσης καθώς πρέπει να έχει και μια στρατηγική εισόδου. Ο ανταγωνισμός συνεχίζει να αυξάνεται, ειδικά αν κάποιος στοχεύει σε επιχειρήσεις όπως οι Forbes, Huffington Post και Business Insider. Είναι όλο και πιο δύσκολο, καθώς οι απαιτήσεις του εκδότη ποικίλλουν.

Αν κάποιος ακολουθήσει μια στρατηγική, που παρέχεται από τον κορυφαίο εμπειρογνώμονα της Semalt , Frank Abagnale, υπάρχει μια πιθανότητα επιτυχίας - transportunternehmen zrich.

Το Pitch Means Everything

Το περιεχόμενο μπορεί να έχει πολλά να επιθυμήσει, αλλά οι συντάκτες δεν το γνωρίζουν ακόμα. Εναπόκειται στον συγγραφέα να το απεικονίσει ξεκινώντας από ένα συναρπαστικό γήπεδο. Ο συγγραφέας, ο εκδότης και ο επιχειρηματίας David K. William δηλώνει ότι ένας γήπεδο δεν χρειάζεται να είναι απλώς καλός από τα πρότυπα, αλλά αστρονομικός λόγω του όγκου που λαμβάνουν καθημερινά οι εκδότες. Μια τέτοια πίσσα πρέπει να έχει:

  • Μια λαβή θέμα που διαρκεί περίπου 15-20 δευτερόλεπτα από την ώρα του εκδότη.
  • Ένα σαφές και συνοπτικά κείμενο.
  • Μια αυθεντική φωνή.
  • Ένα καλά αποθηκευμένο ιστολόγιο για την υποστήριξη του γηπέδου.

Συνάφεια και αξία

Οι δύο πτυχές προέρχονται κυρίως από τις ανάγκες του αναγνώστη. Ένας συγγραφέας θα πρέπει να αντιμετωπίζει οποιοδήποτε σημείο φιλοξενίας ως ευκαιρία να αναπτυχθεί ένα εμπορικό σήμα αλλά να μην προωθηθεί περιεχόμενο. Ο Daniel Vaczi για το AdHere δηλώνει ότι ένα άτομο θα πρέπει να ερευνήσει τη δημοσίευσή του για να προσδιορίσει τι έχει σημασία για τη βάση του αναγνώστη. Οι συντάκτες πρέπει να έχουν λόγο να πιστεύουν στο περιεχόμενο που αναπτύσσεται. Με την εκμάθηση του κοινού-στόχου, είναι δυνατό να παραμείνετε ενήμεροι για τις τάσεις και να συνεχίσετε να παρουσιάζετε περιεχόμενο που τους έχει σημασία.

1..Αλλαγές στο Huffington Post

Η δημοσίευση αγαπά τους bloggers των επισκεπτών, αλλά έκλεισε το παράθυρό της για νέους συνεισφέροντες τον Οκτώβριο του 2015. Ο λόγος που παρέσχε η Catherine Alford, συνήθης συνεισφέρων, στο Careful Cents ήταν ότι υπήρξε πλημμύρα περιεχομένου στην πλατφόρμα δεδομένου ότι επέτρεψε στους χρήστες να ανεβάσουν και δείτε το περιεχόμενό τους να εμφανίζεται αμέσως. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι συγγραφείς δεν μπορούν να προσγειώσουν μια θέση επισκέπτη, όπως είναι μόνο σε μια αόριστη παύση. Οι υποψήφιοι συνεισφέροντες πρέπει τώρα να καταφύγουν στη χρήση της φόρμας βήματος στο σπίτι.

2. Forbes αγαπά Prolific Συγγραφέων

Το Forbes καταλαμβάνει κυρίως συγγραφείς που έχουν δημοσιεύσει στο παρελθόν περιεχόμενο. Ο John Steimle, ένας τακτικός συνθέτης της Forbes, ισχυρίζεται ότι η δημοσίευση θεωρεί άτομα που έχουν ιστορικό και μπορούν να δεσμευτούν τουλάχιστον για ένα άρθρο την εβδομάδα. Κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει τα κοινωνικά μέσα ή το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να επικοινωνήσει με τη Forbes. Είναι ένας τρόπος για να δημιουργήσετε μια σχέση με τη δημοσίευση, η οποία προσφέρει την ευκαιρία να μάθετε πώς λειτουργεί και πώς να ετοιμάσετε ένα πιασάρικο γήπεδο.

Εάν κάποιος είναι ικανοποιημένος με το γήπεδο τους, το Forbes τους ζητά να το στείλουν με email μέσω της ιδέας@forbes.com.

3. Business Insider θέλει την υψηλότερη ποιότητα

Με πάνω από 60 εκατομμύρια αναγνώστες, η έκδοση προσφέρει ένα μεγάλο κοινό για τον συγγραφέα και απαιτεί απλώς εμπειρογνωμοσύνη σε αντάλλαγμα. Ο Taylor Lorenz εξηγεί ότι οι περισσότεροι συνεισφέροντες στο BI είναι ειδικοί από διαφορετικές βιομηχανίες. Το BI ζητά από όλους τους δυνητικούς συνεισφέροντες να περάσουν από το υπάρχον υλικό για να μάθουν τι αναμένουν οι εκδότες, προτού παράσχουν ένα βήμα.

Είναι πολύ πιθανό να αποκτήσετε μια "εφάπαξ" δημοσίευση στο Business Insider. Αποδέχονται επίσης πρωτότυπο περιεχόμενο ήδη σε ένα blog, εφόσον οι συγγραφείς κατέχουν τα δικαιώματα σε αυτό. Συνεργάτες pitch στο contributors@businessinsider.com παράλληλα με την παροχή διαπιστευτηρίων, την κατηγορία μετά, και μια σύνδεση με το περιεχόμενο που είχε δημοσιευθεί στο παρελθόν.

συμπέρασμα

Η λήψη έκθεσης για σημαντικό περιεχόμενο απαιτεί πολλή δουλειά. Υπάρχουν στιγμές που οι άνθρωποι πέφτουν στην τύχη και καταλήγουν να εργάζονται για μεγάλους εκδότες. Ωστόσο, παρά το δρόμο για τους άλλους, τα αποτελέσματα στο τέλος αξίζουν κάθε προσπάθεια. Δημιουργώντας ένα blog και αναπτύσσοντας ένα εμπορικό σήμα και, κατά συνέπεια, ακολουθώντας τα βήματα του κάθε συντάκτη, η επίτευξη αυτού του στόχου γίνεται πιο δυνατή.

November 28, 2017