Back to Question Center
0

Διασφάλιση μιας ιστοσελίδας WordPress - Ο οδηγός από το Semalt

1 answers:

Πολλοί ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου δημιουργούνται στο WordPress. Διαφορετικοί άνθρωποι αναρωτιούνται το αποτέλεσμαεκτελώντας τα διάφορα hacks που μπορεί να προκύψουν στις διάφορες ιστοσελίδες του WordPress. Με εκτίμηση, το Διαδίκτυο είναι γεμάτο από ανθρώπους με όλουςείδη κακόβουλων πράξεων. Από spamming μέχρι spoofing, είναι σαφές ότι οι χάκερ μπορούν στη συνέχεια να στοχεύσουν στον ιστότοπό σας και να εκτελέσουν μερικές από τις κακές τουςπράξεις πρόθεσης - vps europe. Συνήθως, οι χάκερ προσποιούνται ότι είναι άτομα που ενδιαφέρονται για την προώθηση SEO σας ή μια άλλη εκστρατεία που εκτελείτε.Αντ 'αυτού, καταλήγουν να εκτελούν μερικές από τις πολύ μεγάλες αμυχές.

Τυπικά hacks μπορεί να περιλαμβάνουν script scripting (XSS), phishing, κλοπή προσωπικούπληροφορίες καθώς και δόλιες μεταφορές. Πολλοί άνθρωποι έχουν πάρει εκατομμύρια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας των πελατών μόνο για να πάει και να εκτελέσειμεταφορές πίσω από την πλάτη τους. Σε άλλες περιπτώσεις, μπορούν να φέρουν έναν ιστότοπο προς τα κάτω και να χαιρετίσουν τους ανθρώπους με αστεία πράγματα στο λογαριασμό τους χρήστη.Ως αποτέλεσμα, η ασφάλεια του δικτυακού σας τόπου WordPress καθώς και ο ιστότοπος των πελατών σας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πόσο προσεκτικός είστεδιατηρώντας τους hackers.

Artem Abgarian, Διευθυντής Διεύθυνσης Επιτυχημένων Πελατών του Σιάλτ Ψηφιακές Υπηρεσίες, παρουσιάζει μερικά από τα κόλπα που αποτρέπουν την απειλή, τα οποία μπορούν να προστατεύσουν τον ιστότοπό σας από τους χάκερς:

1. Χρησιμοποιήστε ασφαλείς σελίδες σύνδεσης.

Η σελίδα σύνδεσης WordPress συνήθως δεν είναι πολύ ασφαλής. Για έναεξειδικευμένο hacker, είναι δυνατό να κάνετε βάναυσα το δρόμο σας στη βάση δεδομένων ενός ιστοτόπου από τη συγκεκριμένη σελίδα σύνδεσης. Όταν το κάνετεWordPress site, είναι σημαντικό να εξετάσετε την προσθήκη ενός / wp-login..php ή / wp-admin / στον τομέα του ιστότοπου που ασφαλίζετε. Αυτό το μέτρο μπορείνα αποτρέψει αυτό το είδος εισόδου, καθώς και άλλες φτηνές επιθέσεις. Η χρήση ασφαλών κωδικών πρόσβασης μπορεί επίσης να βοηθήσει το διοικητικό πάνελ του ιστότοπού σας να είναι υψηλόασφάλεια. Ως αποτέλεσμα, αποφύγετε τους συνήθης κωδικούς πρόσβασης όπως 12345 ή έναν εύκολο να μαντέψετε έναν κωδικό πρόσβασης.

2. Κρυπτογράφηση δεδομένων χρησιμοποιώντας SSL

Αυτή η στρώση ασφαλείας εξασφαλίζει ότι η ανταλλαγή τουτα δεδομένα μεταξύ ενός προγράμματος περιήγησης και του διακομιστή είναι ασφαλή. Ως αποτέλεσμα, ένας χάκερ μπορεί να έχει έναν σκληρό χρόνο να αποκρυπτογραφήσει τις πληροφορίες που υπάρχουν σε μια βάση δεδομένων.Αντί να έχει ονόματα και αριθμούς, ο χάκερ πληροί τον κώδικα.

3. Ενεργοποιήστε τον έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων.

Ένας από τους τρόπους για να εξασφαλίσετε την ασφάλεια τουπελάτες μέσω 2fa. Μερικοί από τους επιτυχείς χάκερ καταλήγουν με τη λήψη κωδικών πρόσβασης σε πολλούς λογαριασμούς. Ωστόσο, ταυτότητας 2-παράγονταπροσθέστε ένα άλλο επίπεδο ασφαλείας στην εξίσωση. Ως αποτέλεσμα, ο ίδιος ο κωδικός πρόσβασης δεν είναι επαρκής. Πρέπει να είναι διαθέσιμος ένας κωδικός που δημιουργεί ο χρήστηςαπό ένα μήνυμα κειμένου κινητού τηλεφώνου, το οποίο μπορεί να μην είναι πληροφορίες που έχει ένας χάκερ.

Συμπέρασμα

Οι χάκερ αποτελούν τη βάση για τα περισσότερα από τα εγκλήματα στον κυβερνοχώρο που αντιμετωπίζουν σήμερα η κοινωνία μας. Κάθεσε απευθείας σύνδεση επιχείρηση υπόκειται σε μια μέθοδο hack ή δραστηριότητα απάτης. Είναι σημαντικό για έναν προγραμματιστή ιστοτόπων να βεβαιωθείτε ότι οι μέθοδοι τουη προστασία από τους χάκερ θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση, καθώς και να διασφαλίζεται ότι παραμένουν ασφαλείς από αυτές τις επιθέσεις. Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού σας εμπορίουη ιστοσελίδα είναι στα χέρια σας. Αυτή η κατευθυντήρια γραμμή παρέχει μερικές μεθόδους απόσβεσης που μπορούν να ενισχύσουν την ασφάλεια του ιστότοπού σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις,η προστασία του ιστότοπού σας από τους χάκερς μπορεί να διασφαλίσει ότι οι προσπάθειες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO) θα φέρουν καρπούς καθώς η Google δεν θα επισημάνειο ιστότοπός σας είναι ανασφαλής.

November 28, 2017