Back to Question Center
0

Βελτιστοποίηση SEO On-Page για να προσφέρει αξία στον ιστοχώρο σας - Έρευνα από Semalt

1 answers:

Για οποιεσδήποτε online επιχειρήσεις, είναι σημαντικό να αποκτήσετε επαρκή κάλυψη ειδικά στο διαδίκτυο. Για έναν έμπορο Διαδικτύου, η κράτηση μιας ισχυρής παρουσίας σε πλατφόρμες διαδικτύου όπως οι μηχανές αναζήτησης και τα κοινωνικά μέσα είναι συνήθως ο πρωταρχικός στόχος. Αυτό το στάδιο είναι όπου έρχεται η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Ο στόχος οποιασδήποτε καμπάνιας SEO είναι η δημιουργία ποιοτικής κίνησης για τον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου με την κράτηση κορυφαίων θέσεων στο τυπικό SERP ορισμένων συγκεκριμένων λέξεων-κλειδιών. Από αυτή την άποψη, όσο πιο ψηλά εμφανίζεται ο ιστότοπός σας, τόσο περισσότερα άτομα που αναζητούν τις συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά είναι πιθανό να κάνουν κλικ στη σελίδα σας.

On-Page SEO βοηθά τις σελίδες να αποκτήσουν εξουσία στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης μέσω πτυχών όπως η επιλογή λέξεων-κλειδιών και η δημιουργία περιεχομένου. Μια ιστοσελίδα που εμφανίζεται πρώτη έχει 99% πιθανότητα να πάρει τα περισσότερα κλικ, ειδικά όταν το περιεχόμενο είναι σχετικό. Ωστόσο, η εκτέλεση αυτού του καθήκοντος δεν είναι πολύ εύκολη.

Lisa Mitchell, διευθυντής επιτυχίας του πελάτη της ημιτάλ , περιγράφει διάφορους τρόπους για το πώς μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την on-page SEO:

Επιλογή λέξεων-κλειδιών

Ακριβώς όπως κάθε άλλη πρόκληση SEO, το κύριο καθήκον είναι η εύρεση ανταγωνιστικών λέξεων-κλειδιών.Εφαρμογές όπως το Google AdWords και το SEMrush μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε λέξεις-κλειδιά που έχουν αδύναμο ανταγωνισμό. Οι λέξεις - κλειδιά είναι απαραίτητες για χρήση σετο περιεχόμενο ιστού. Εδώ, η ιδέα είναι ότι όταν συμπεριλάβετε λέξεις-κλειδιά στο περιεχόμενό σας στο Web, τα ρομπότ του crawler της Google αναπροσαρμόζουν το περιεχόμενό σας και αυτόεμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google την επόμενη φορά που κάποιος κάνει κλικ στον σύνδεσμο σας..Οι λέξεις-κλειδιά πρέπει να είναι διαθέσιμες σε συγκεκριμένα τμήματα ενόςγια να επιτευχθεί αυτό το CTR. Για παράδειγμα, είναι σημαντικό να συμπεριλάβετε λέξεις-κλειδιά στον τίτλο της σελίδας, στη μετα-περιγραφή καθώς και στη σελίδαπεριεχομένου. Το AdWords διαθέτει μια λειτουργία που σας δείχνει τις μετρήσεις και την ποσοτική ανάλυση της απόδοσης των λέξεων-κλειδιών σας.

Επιλογή περιεχομένου

Το περιεχόμενο θα πρέπει να είναι σχετικό με την εξειδικευμένη στοχευμένη θέση. Θα έπρεπε να είναι μια κατάλληλη τοποθέτηση λέξεων-κλειδιών σε αυτή τη σελίδα. Το περιεχόμενο θα πρέπει να έχει ένα αξιοπρεπές μήκος, ανάλογα με την προβολή επιφάνειας εργασίας ή την προβολή για κινητά.Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε διπλό περιεχόμενο στη σελίδα που βελτιστοποιείτε. Το διπλότυπο περιεχόμενο εισάγει πολλαπλές διευθύνσεις URL, μειώνοντας τη σελίδα καθώς και κατάταξη.

Σχεδίαση σελίδας

Για να ταξινομήσει μια σελίδα η Google πρέπει να είναι ευέλικτη, φιλική προς κινητά και μεσχετικού περιεχομένου. Ο αλγόριθμος Google αναθέτει σελίδες σύμφωνα με την πρόθεση και την εμπειρία του χρήστη. Θα πρέπει να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα για την οποία συμμετέχει ένας χρήστης κάποια στιγμή, εύκολο στη χρήση καθώς και ένα με γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης. Η συμπερίληψη κάποιου συνδέσμου κοινωνικών μέσων ενημέρωσης καθώς και βίντεο μπορεί να είναι ένα επιπλέονπλεονέκτημα.

Συμπέρασμα

Για κάθε εκκίνηση μέσω του Διαδικτύου, είναι απαραίτητο κάποιο ποσό ψηφιακού μάρκετινγκ.Πολλές εταιρείες υιοθετούν τις τεχνικές SEO και καταφέρνουν να κάνουν πολλούς πελάτες από απλές σελίδες SEO και εργασίες σχεδίασης ιστοσελίδων. Να επιτύχειςσε απευθείας σύνδεση, ορισμένες κρίσιμες στη σελίδα παράγοντες SEO ανάγκη αυστηρή τήρηση. Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να έχουν μια σταθερή ροή κίνησης από τη λέξη-κλειδίεπιλογή, καθώς και να επωφεληθούν από το υψηλό ποσοστό μετατροπής μιας επιτυχημένης εκστρατείας SEO. Αφού χρησιμοποιήσετε τις παραπάνω οδηγίες, onlineτο μάρκετινγκ μπορεί να είναι πολύ γόνιμο. Αυτές οι συμβουλές δεν ισχύουν μόνο για να πάρουν πολλούς επισκέπτες, αλλά και να παίξουν ένα ρόλο στην παραγωγή μολύβδου επίσης όπως η μετατροπή των επισκεπτών σε αγοραστές Source .

November 27, 2017