Back to Question Center
0

Αποτελεσματική Απομάκρυνση Malware: Ο Οδηγός Από Semalt

1 answers:

Αυτός ο οδηγός έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να εξαλείψετε το κακόβουλο λογισμικό από ένα σύστημα που έχει μολυνθεί εάν μπορεί να εκκινήσει με επιτυχία. Αν υποψιάζεστε ότι το κακόβουλο λογισμικό που έχει μολύνει τη συσκευή σας είναι το Crypto (Cryptolocker, TeslaCrypt, κλπ.) Τότε αυτός ο οδηγός δεν είναι για εσάς. Τα στοιχεία σας διακυβεύονται και πρέπει να κάνετε μια θέση αντ 'αυτού. Εάν ο υπολογιστής σας δεν είναι σε θέση να εκκινήσει λόγω κακόβουλου λογισμικού, σας συμβουλεύουμε να κάνετε μια ανάρτηση, καθώς αυτός ο οδηγός μπορεί να μην είναι χρήσιμος - best minecraft vps hosting.

Αν εκτελέσετε την ακόλουθη διαδικασία, που δόθηκε από τον εμπειρογνώμονα της Semalt , Julia Vashneva, θα είστε σε θέση να επιλύσετε τις προκλήσεις σας σε πάνω από το 90% των σεναρίων. Αυτό σημείωσε, το σχεδιασμό όλων των κακόβουλων προγραμμάτων δεν είναι παρόμοια και στην ίδια περίπτωση, ο σχεδιασμός των εργαλείων αφαίρεσης ιού δεν είναι το ίδιο.

Αποποίηση ευθυνών

Οι επόμενες οδηγίες είναι μόνο συστάσεις. Είστε ο υπεύθυνος για οποιαδήποτε κίνηση επιλέγετε για εκτέλεση στον υπολογιστή σας. Είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι μπορείτε να καταστρέψετε την απώλεια δεδομένων λειτουργίας ή εμπειρίας σε περίπτωση που αποφασίσετε να ακολουθήσετε αυτόν τον οδηγό. Επομένως, σας συνιστούμε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας προτού ακολουθήσετε αυτόν τον οδηγό.

Βήματα για την αποκατάσταση των κακόβουλων προγραμμάτων

Θα πρέπει πρώτα να μεταβείτε στις επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης και να καταργήσετε όλα τα στοιχεία που φαίνονται ύποπτες. Θυμηθείτε επίσης να αφαιρέσετε μια ασυνήθιστη αρχική σελίδα και τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης.

Κατεβάστε και εγκαταστήστε τις ακόλουθες ταχύτητες με αυτή τη σειρά. Εκτελέστε όλα τα εργαλεία, εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά. Βεβαιωθείτε ότι είστε σε κανονική λειτουργία κατά την εκτέλεση των εργαλείων.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ RKILL RISKY

1. Εκτελέστε [rkill.com]. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστούν μερικά λεπτά για να ολοκληρωθεί..

2. Κατεβάστε ενημερωμένο αντίγραφο του Malwarebytes 3.0. Ενεργοποιήστε την εναλλακτική λύση "Scan for Rootkits" και, στη συνέχεια, εκτελέστε μια σάρωση.

3. Χρησιμοποιώντας την επιλογή "Εκτέλεση σάρωσης Malwarebytes ADWCleaner" και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "Καθαρισμός" κατά την ολοκλήρωση και επιτρέψτε σε αυτήν την επανεκκίνηση του συστήματός σας.

4. Εγκαταστήστε το εργαλείο αφαίρεσης εργαλείων Malwarebytes Junkware και επιτρέψτε να ολοκληρωθεί. Ξεκινήστε πάλι τον υπολογιστή σας.

5. Εγκαταστήστε το Sophos HitmanPro

Ποιος είναι ο ορισμός του κακόβουλου λογισμικού;

Malware σε έναν αποκλειστικό όρο που αναφέρεται σε διάφορες κατηγορίες εχθρικών εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των σκουληκιών υπολογιστών, των ιών, του Ransomware, του adware, του scareware και άλλων κακόβουλων εφαρμογών.

Πώς μολύνθηκε ο υπολογιστής μου;

Είναι δύσκολο να προσδιοριστεί με βεβαιότητα η πηγή της λοίμωξης. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο χρήστης επιτρέπει στις μολύνσεις να τρέχουν εν αγνοία τους.

Πώς να αποφύγετε μελλοντικές λοιμώξεις:

Να είστε προσεκτικοί σε αυτό που κατεβάζετε και τρέχετε στο σύστημά σας. Ενημερώστε προγράμματα όπως το Flash και την Java χρησιμοποιώντας τους επίσημους ιστότοπούς τους. Τα παρακάτω εργαλεία θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας:

Χωρίς χρέωση Antivirus

  • Avast
  • BitDefender
  • Malwarebytes 3.0
  • ESET Free Online Scanner

Σημαντικά εργαλεία:

  • Δεν ερευνάται
  • TronScript
  • Malwarebytes 3.0
  • uBlock προέκταση του προγράμματος περιήγησης

συμπέρασμα

Οι προσεγγίσεις που συνιστώνται σε αυτόν τον οδηγό επιλέχθηκαν λόγω του υψηλού ποσοστού επιτυχίας τους που καθορίστηκε σε τεράστια κλίμακα. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, η παρακολούθηση αυτών των βημάτων ενδέχεται να μην είναι αρκετή. Σε μια τέτοια περίπτωση, ίσως χρειαστεί να ζητήσετε προηγμένη βοήθεια.

November 28, 2017