Back to Question Center
0

Απλά κόλπα από Semalt που θα κάνει το site σας WordPress ως ασφαλή όσο το δυνατόν

1 answers:

Το Διαδίκτυο παρουσιάζει πολλές ευκαιρίες για άτομα που εκτελούν το πολλαπλόιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου για να εκτελέσουν τις προσπάθειές τους. Για παράδειγμα, οι περισσότερες επιχειρήσεις υιοθετούν μια προσέγγιση ηλεκτρονικού εμπορίου, μία που έρχεται με πολλούςαναπροσαρμογές και μειονεκτήματα. Για παράδειγμα, οι ιστότοποι υπόκεινται σε χάκερ. Οι χάκερ συμβιβάζουν την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο μέσω πολλών τρόπων, πράγμα που επιτρέπεινα αποκτήσουν μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε μια ποικιλία καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου καθώς και να ξεφύγουν από τα σχετικά δεδομένα των πελατών. Να μένετε ασφαλείς απόαυτές τις απειλές στον κυβερνοχώρο, πρέπει να καταλάβετε πώς λειτουργούν.

Το WordPress είναι το πιο τυπικό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Για παράδειγμα, WordPressκατέχει περίπου το 24% όλων των ιστοσελίδων του Διαδικτύου παγκοσμίως. Έχουν αυτή την εμβέλεια λόγω πολλών παραγόντων, οι οποίοι φαίνεται να ευνοούν το επιχειρηματικό τους μοντέλο.Το WordPress έχει πολλά εργαλεία και πρόσθετα που επιτρέπουν στους χρήστες να αυτοματοποιούν πολλές τεχνικές SEO και μάρκετινγκ Διαδικτύου. Ωστόσο, όπως πολλοί άνθρωποιχρησιμοποιήστε το WordPress για τις ανάγκες τους στον ιστότοπό σας, τους χάκερ και άλλες απειλές στον κυβερνοχώρο, για να βρείτε WordPress ένα χρυσωρυχείο επίσης. Το WordPress είναι γνωστό και γρήγορο, το οποίοκάνει το hacking ή μερικά από τα plugins του εύκολα. Ένας χάκερ μπορεί να έχει πρόσβαση σε πολλές πληροφορίες από οποιαδήποτε τοποθεσία χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη.

Ο Oliver King, ο Σιάλτ Διευθυντής επιτυχίας πελατών, παρουσιάζει τις ακόλουθες συμβουλές για την ενίσχυση της ασφάλειας του WordPress κατά την πραγματοποίηση ενός ιστότοπου:

Μείνετε ενημερωμένοι

Χρησιμοποιώντας έναν ασφαλή ιό σάρωσης μπορεί να κρατήσει τον υπολογιστή σας απαλλαγμένο από πολλά σκουλήκια και ιούς..Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το λογισμικό στο μηχάνημά σας είναι τα σωστά προγράμματα και βεβαιωθείτε ότι κάνουν το πραγματικό τους έργο. Σας παρακαλούμεδιαγράψτε αμέσως οποιοδήποτε κακόβουλο πρόγραμμα, η προέλευση του οποίου είναι άγνωστο σε εσάς. Τα ίδια μέτρα ισχύουν και για τα προγράμματα περιήγησης. Μην επιτρέπετε κανέναplugin για να τρέξει στο πρόγραμμα περιήγησης. Μπορούν να περιέχουν σενάρια, τα οποία κάνουν αστείες αλλαγές στον υπολογιστή σας.

Αποφύγετε το spam και το ηλεκτρονικό ψάρεμα

Μην κάνετε κλικ σε κανένα σύνδεσμο σε ένα spam email. Οι σύνδεσμοι αυτοί εκτελούν μέρος του κοινού σταυρούεπιθέσεις στο χώρο. Μπορούν επίσης να περιέχουν συνημμένα, τα οποία έχουν Trojans. Ένας κοινός τρόπος για να προσελκύσει τους εμπόρους συνήθως δημοσιεύει μια λίστα σε έναέγγραφο λέξης, το οποίο έχει τους Τρώες. Καθώς ο ευτυχισμένος αγοραστής ανοίγει το αρχείο για να δει τα περιεχόμενά του, αποκαλύπτει τον ιό που μολύνει το σύνολουπολογιστή. Πολλοί άνθρωποι χάνουν πολύτιμες πληροφορίες με αυτόν τον τρόπο. Hacked κωδικούς πρόσβασης μπορούν επίσης να εκτελέσουν πολλές δόλιες συναλλαγές, όπωςως νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Συμπέρασμα

Όταν σχεδιάζουμε τους περισσότερους ιστότοπους, η εμπειρία του χρήστη, καθώς και ο τελικός στόχος, είναι συνήθωςτο κίνητρό μας. Πολλοί προγραμματιστές ιστοσελίδων επικεντρώνονται σε SEO και κάνουν έναν πελάτη να περάσει από τη διαδικασία αγοράς με ευκολία. Ωστόσο, παραλείπουμε να υπολογίσουμεσε ένα χάκερ στο μυαλό. Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν πάνω από 90987 επιθέσεις hack που συμβαίνουν κάθε λεπτό πάνω από τους τομείς WordPress. Είναι σημαντικό ναμάθετε αυτή τη διαδικασία καθώς και κάνοντας τους ιστοτόπους μας ασφαλή και hack απόδειξη. Μπορείτε να κάνετε τον ιστότοπό σας ασφαλείς από απλές αγγελίες του WordPressόπως spoofing με κωδικό πρόσβασης καθώς και άλλες προσπάθειες hack χρησιμοποιώντας αυτόν τον οδηγό. Η ασφάλεια της ιστοσελίδας σας και της ασφάλειας των πελατών σας μπορεί να παραμείνειυπό έλεγχο. Επιπλέον, ένας ασφαλής ιστότοπος λειτουργεί καλά στα SERP, καθιστώντας τις προσπάθειες SEO και μάρκετινγκ σας καρπούς Source .

November 28, 2017