Back to Question Center
0

Αντιμετώπιση κακόβουλης ανεπιθύμητης αλληλογραφίας Πρακτική από το Semalt

1 answers:

Οι Μποτς δεν έχουν το καλύτερο ιστορικό. Είναι γρήγοροι και ξεπερνούν τον αριθμό τωνεπισκέπτες σε έναν ιστότοπο. Michael Brown, ο Διευθυντής Επιτυχίας Πελατών του ημιτάλ ,προειδοποιεί ότι τα bots βρίσκουν εύκολο να αλιεύουν ευπαθείς ιστότοπους με σκοπό να τους επιτεθούν, να στείλουν μηνύματα στα σχόλια και να προκαλέσουνσύγχυση στα συστήματα αναφοράς της κυκλοφορίας - computer cables portland oregon. Η εισροή κακόβουλων παραπομπών γίνεται ένα σοβαρό πρόβλημα και δείχνουν οι τάσεις της Googleότι το πρόβλημα αυξάνεται εκθετικά.

Το Googlebot είναι ένα καλό bot

Ο κύριος σκοπός του bot είναι να αυτοματοποιεί τα καθήκοντα και να μεταμφιέζεται ως επισκέπτης. Ξύνουντους πηγαίους κώδικες, τη συλλογή δεδομένων και την εκτέλεση λειτουργιών σε απάντηση σε αυτό που βρίσκουν. Ωστόσο, όσο αυτό ακούγεται κακόβουλο, δεν είναι όλοικακό. Το bot bot καθιστά γνωστή την παρουσία του στους χρήστες και βοηθά στην αποθήκευση ιστότοπων στο SERP. Ορισμένα bots εκμεταλλεύονται αυτό και λειτουργούν χρησιμοποιώνταςψεύτικες χορδές πράκτορα που φαινόταν να προέρχονται από αυτό το bot.

Bad bots και spam spam παραπομπής

Bad bots plagiarize περιεχόμενο του ιστοτόπου, κλέβουν τις πληροφορίες χρήστη, κάντε κλικ στην απάτη στο νόμιμοδιαφημίσεις και αναστάτωση αναφορών που παράγονται από το Google Analytics. Το τελευταίο στοιχείο σε αυτόν τον κατάλογο έχει πολλές επιπτώσεις για έναν ιστότοπο. Αποτέλεσμααπό τις διάφορες κακόβουλες εφαρμογές ανεπιθύμητης αλληλογραφίας παραπομπής. Για παράδειγμα, παραμορφώνουν τα δεδομένα κίνησης από τον πληθωρισμό που δημιουργούν, το κόλποστους χρήστες να επισκέπτονται τους ιστότοπους που εμφανίζονται στις αναφορές του Google Analytics, οι οποίοι τους επιτρέπουν να δημιουργούν δεσμούς πίσω. Δεδομένου ότι έρχονται κρυμμένα ωςνόμιμη κυκλοφορία, καταφέρνουν να κρύψουν τους παραπομπές.

Το spam spam παραπομπής έχει ποσοστά εγκατάλειψης 100% και περιορισμένους χρόνους στις σελίδες, οι οποίοι τείνουν να παραγκωνίζονταιδεδομένα σχετικά με τις εκθέσεις. Κατά συνέπεια, το τελικό προϊόν αυτών των αναφορών είναι ως επί το πλείστον άκυρο. Με τα χρόνια, τα bots έχουν γίνει πιο εξελιγμένα..

Μπιντές

Οι χάκερ χρησιμοποιούν τα botnets για να εκτελούν πολύπλοκες επιθέσεις. Ένα botnet είναι ένα δίκτυο ρομπότπου καθιστούν δύσκολη την ανίχνευση και τη μαύρη λίστα IP. Είναι δύσκολο να προστατεύσετε έναν ιστότοπο όταν χρησιμοποιούν τη Διανεμημένη άρνηση παροχής υπηρεσιών.Όταν κάποιος ξεριζώνει ή μπλοκάρει ένα, αρκετοί άλλοι μεγαλώνουν στη θέση τους.

Παραπομπές φάντασμα

Οι περισσότεροι ιστότοποι διαθέτουν σήμερα τον κωδικό του Google Analytics με σκληρό κωδικό σε αυτά. Παραπομπήοι bots μπορούν να ξύνουν τον μοναδικό κώδικα UA από τον πηγαίο κώδικα και να τον χρησιμοποιήσουν για την παρακολούθηση του ιστότοπου. Από τότε, γίνεται δυνατή η αποστολή πληροφοριώνστο ΓΑ, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθείτε. Επωφελούνται από το πρωτόκολλο μέτρησης του Google Analytics, το οποίο δεν δημιουργεί διακρίσεις σε όποια δεδομένα έρχονταισε αυτό.

Σταματήστε το ανεπιθύμητο ανεπιθύμητο παραπομπής

Οι χρήστες μπορούν να αγνοήσουν παραπομπές φαντασμάτων και να αποκαταστήσουν την ακεραιότητα των δεδομένων που χρησιμοποιούνται στην κυκλοφορίαΑναφορές. Ένα Φίλτρο Ονόματος Φίλτρου είναι ένας τρόπος για αυτό, καθώς διασφαλίζει ότι λαμβάνει υπόψη μόνο πληροφορίες από έγκυρους ιστότοπους. Με τόσοένα μέτρο στη θέση του, όλες οι παραπομπές φάντασμα, προχωρώντας, δεν αντικατοπτρίζονται στην αναλυτική έκθεση. Δεν είναι μια μόνιμη λύση, όπως οι χάκερς παίρνουναέρος των αντιμέτρων που έχουν τεθεί σε εφαρμογή.

Αποκλεισμός κανονικού ανεπιθύμητου παραπομπής

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι ιστότοποι αναφέρουν δραστηριότητα μέσω αυτόματων bots στον ιστότοπό τους. Αυτά είναι περισσότεραελέγχεται με παραδοσιακές μεθόδους αποκλεισμού ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Εάν κάποιος επιλέξει να χρησιμοποιήσει το Google Analytics, η διαδικασία μπορεί να είναι μακρά και εξαντλητική. Ενααυτόματο πρόγραμμα αποκλεισμού είναι το Sucuri Website Firewall, με την επιλογή των προσαρμοσμένων κανόνων σύμφωνα με τις προτιμήσεις του χρήστη.

Συμπέρασμα

Ο 21ος αιώνας έφερε το ζήτημα της πολυεπίπεδης ασφάλειας. Είναι μερικές φορές ενοχλητικόέχοντας να αντιμετωπίσει το spam. Ωστόσο, οι άνθρωποι πρέπει να αρχίσουν να συνηθίζουν να λαμβάνουν μέτρα για να εξασφαλίσουν ότι προστατεύουν τα δεδομένα τους με κάθε τρόπο.

November 28, 2017