Back to Question Center
0

Anti-Spam Συμβουλές για την προστασία του Email σας & mdash; Η κατευθυντήρια γραμμή από το Semalt

1 answers:

Οι άνθρωποι άρχισαν να χρησιμοποιούν την λέξη "spam", από τότε που άρχισαν να χρησιμοποιούν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ωστόσο, οι άνθρωποι δεν παίρνουν το χρόνο να καταλάβουν τι συνεπάγεται το spam. Στη γλώσσα του απλού ανθρώπου, το spam είναι μια μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, το οποίο είναι συνήθως ανεπιθύμητο από τον παραλήπτη - chile tours. Ο παραλήπτης συνήθως λαμβάνει αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς την έγκρισή τους. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανεπιθύμητης αλληλογραφίας έχουν συνήθως ένα μήνυμα το οποίο από μόνο του περιέχει κάποιο διαφημιστικό και διαφημιστικό περιεχόμενο. Πολλά άτομα ενδέχεται να λάβουν το ίδιο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς την έγκρισή τους.

Ο Διευθυντής Επιλογής Πελατών του Semalt , Oliver King, δίνει μια εικόνα για την καταπολέμηση των μηνυμάτων spam και phishing.

Οι spammers χρησιμοποιούν μερικές μεθόδους για να βεβαιωθούν ότι φτάνουν στους επιδιωκόμενους στόχους τους. Αυτές περιλαμβάνουν: αγορασμένες λίστες διευθύνσεων, εισαγωγή πλαστών διαγωνισμών για να εξαπατήσετε τους χρήστες να παρέχουν τις προσωπικές τους πληροφορίες και να παρέχουν ψευδείς προσφορές δωρεάν. Σε άλλες περιπτώσεις, ένα πρόγραμμα συλλογής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χειρίζεται τη συλλογή και την εξαγωγή διευθύνσεων από συγκεκριμένους ιστότοπους.

Γιατί η αλληλογραφία Spam περισσότερο από μια ενόχληση

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που δίδονται στους χρήστες ως προς το γιατί θα πρέπει να αποφεύγουν να αλληλεπιδρούν με ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ωστόσο, τα πιο ενοχλητικά από όλα αυτά είναι ότι θέτει το θύμα σε κίνδυνο κλοπής ταυτότητας ή επιτρέποντας στον εισβολέα να εγκαταστήσει έναν ιό ή κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή του. Κάποιοι άλλοι ακραίοι χάκερ μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ταυτότητα ενός ατόμου για να διαπράξουν έγκλημα..Όταν αλιεύονται, το ίχνος οδηγεί πίσω σε πραγματικούς ιδιοκτήτες, παρόλο που δεν συμμετείχαν καθόλου στο έγκλημα. Οι πιο κοινές αιτίες είναι η νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες ή ο χειρισμός κλεμμένων αντικειμένων. Το βέλτιστο σενάριο για ένα άτομο που συναντά μήνυμα spam στο email του θα ήταν να το διαγράψει χωρίς να το ανοίξει.

Κατά κανόνα, όλοι καλούνται να παραμείνουν ρεαλιστικοί με online προσφορές για την αποφυγή μηνυμάτων spam. Εάν κάτι φαίνεται πολύ καλό, τότε πιθανότατα θα είναι και θα προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό για την εξάλειψη αμφίβολων διαγωνισμών και προσφορών.

Προστασία από την ανεπιθύμητη αλληλογραφία

Μερικές φορές η αποφυγή του spam email φαίνεται σχεδόν αδύνατη ή δύσκολη. Ωστόσο, υπάρχει κάποια προοπτική να μειώσετε ή ακόμα και να εξαλείψετε το ποσό του spam που παρασύρει τα εισερχόμενα ενός ατόμου μέσω της χρήσης του λογισμικού κατά του spam. Με την εξελιγμένη ευφυΐα λογισμικού, το τρέχον λογισμικό anti-spam αναλύει αυτόματα τα πιο συναφή και νόμιμα μηνύματα και αυτά που διαβάζουν ως ανεπιθύμητα. Απαιτούν ελάχιστη ανθρώπινη παρέμβαση για να το κάνουν. Οι λίγες περιπτώσεις κατά τις οποίες το πρόγραμμα δεν καταφέρνει να φιλτράρει τα μηνύματα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας εντελώς, ένα άτομο μπορεί να επισημάνει το μήνυμα ως ένα και τα φίλτρα ενημερώνονται αμέσως και προσαρμόζονται σε αυτό ως ανεπιθύμητα.

Η εφαρμογή μιας κατάλληλης σουίτας ασφαλείας στο διαδίκτυο εξασφαλίζει τη μείωση των κινδύνων που σχετίζονται με το spam mail. Φιλτράρουν όλα τα ανεπιθύμητα μηνύματα μακριά από τα εισερχόμενα και όλοι οι φάκελοι θεωρούνται κρίσιμοι. Ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό αυτών των προγραμμάτων είναι η προστασία έναντι του phishing για τα σενάρια στα οποία ένα email φαίνεται νόμιμο, αλλά δεν συμβαίνει. Είναι ένα σημαντικό στοιχείο σε αυτά τα εργαλεία αντιμετώπισης ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

Συγκέντρωση λογισμικού ασφαλείας και τη σημασία του

Οι χρήστες πρέπει να επιλέξουν anti-spam λογισμικό που έρχεται με προστασία κατά των ιών ως δέσμη όταν πηγαίνουν για ψώνια. Ο λόγος είναι ότι μερικά μηνύματα spam είναι φορτωμένα με ιούς και άλλα επιβλαβή κακόβουλα προγράμματα. Μια ενιαία σουίτα λογισμικού έχει τη δυνατότητα να ασφαλίσει τον υπολογιστή, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την αξιοπιστία του συστήματος. Το λογισμικό αντιμετώπισης ανεπιθύμητων μηνυμάτων μεταφέρει μηνύματα από τα εισερχόμενα. Ένα πρόσθετο antivirus επίσης διασφαλίζει ότι κάποιος προστατεύεται ακόμη και σε περίπτωση τυχαίου ανοίγματος μηνυμάτων spam.

November 28, 2017