Back to Question Center
0

Αφαίρεση FilesCout Trojan από έναν υπολογιστή με ασφάλεια για καλό: Ο Οδηγός από Semalt

1 answers:

Το Filescout είναι κακόβουλο δούρειο άλογο, το οποίο μπορεί να βλάψει σοβαρά το λογισμικό του υπολογιστή σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η άμεση αφαίρεση του κακόβουλου λογισμικού είναι η καλύτερη επιλογή για έναν χρήστη. Ο Oliver King, ο εμπειρογνώμονας της Semalt ψηφιακών υπηρεσιών, εξηγεί πώς να αφαιρέσετε το Filescout Trojan από έναν υπολογιστή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Filescout Trojan: Μια επισκόπηση

Το κακόβουλο λογισμικό στοχεύει συγκεκριμένα τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις σε έναν υπολογιστή - sahara slots. Μόλις το κακόβουλο λογισμικό έχει αλλάξει τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις σε ένα λειτουργικό σύστημα, είναι εύκολο να εκτελέσετε την εισβολή. Μετά από αυτό, ο Trojan κατεβάζει τα απαραίτητα αρχεία που χρειάζεται για εγκατάσταση και καθιερώνει παρουσία στον υπολογιστή. Φυσικά, πηγαίνει χωρίς την άδεια του χρήστη. Μόλις ο Trojan βρίσκεται σε σύστημα, η απόδοση του υπολογιστή επιβραδύνεται η οποία, με τη σειρά του, επηρεάζει άλλες εφαρμογές. Σε ακραίες περιπτώσεις, ο Trojan μπορεί να απενεργοποιήσει προγράμματα, επηρεάζοντας έτσι την ικανότητα εκτέλεσης ορισμένων εργασιών. Χωρίς προεπιλεγμένο πρόγραμμα εφαρμογής για προστασία από εισβολή ή κάποιος για την παροχή ειδοποιήσεων σχετικά με ύποπτη δραστηριότητα, το κακόβουλο λογισμικό μπορεί να συλλέξει πληροφορίες από τον υπολογιστή με μεγάλη ευκολία.

Γιατί πρέπει να το αφαιρέσετε;

Filescout Trojan είναι το έργο των κακόβουλων hackers με κακές προθέσεις για τον υπολογιστή που στοχεύουν. Σχεδιάστηκε για να είναι ιδιαίτερα επιβλαβές για αυτόν τον συγκεκριμένο σκοπό. Κάποιος μπορεί να μην το συνειδητοποιήσει αμέσως, αλλά μερικά σήματα εγείρουν υποψίες και κάποιος πρέπει να προσέχει για αυτούς. Για παράδειγμα, εάν ο υπολογιστής ξεκινήσει να εκτελεί τις διαδικασίες του πιο αργά από το συνηθισμένο, αυτό είναι αρκετός λόγος για να το σαρώσετε..Αν κάποιος περιηγεί στο διαδίκτυο και ο φυλλομετρητής συνεχίζει να αναδύει αναδυόμενα παράθυρα που φαίνονται ύποπτα, θα πρέπει επίσης να αφιερώσετε χρόνο για να ελέγξετε προσεκτικά τον υπολογιστή. Δεν είναι σοφό να κάνετε κλικ σε αυτά τα αναδυόμενα παράθυρα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα μπορούσαν να προκαλέσουν το Trojan του Filescout ή ένα αρχείο με ενσωματωμένο άλλο κακόβουλο λογισμικό. Κάνοντας κλικ σε συνδέσμους που δεν είναι σίγουροι είναι επικίνδυνο δεδομένου ότι οι έρευνες έχουν δείξει ότι οι χάκερ χρησιμοποιούν για την παρακολούθηση της δραστηριότητας στο διαδίκτυο και τη συλλογή ιδιωτικών πληροφοριών, όπως τα οικονομικά στοιχεία και τις πληροφορίες κωδικού πρόσβασης.

Για όλους τους λόγους που αναφέρονται παραπάνω, είναι επιτακτική η εξάλειψη του Δούρειου Ίππου μόλις το ανακαλύψει κάποιος. Όχι μόνο προστατεύεται το μηχάνημα, αλλά και τα δεδομένα που περιέχει. Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα για την επίλυση αυτού του προβλήματος.

Αφαίρεση του Trojan του Filescout

Αυτόματη μέθοδος:

Πριν από οτιδήποτε άλλο, κατεβάστε ένα αντίγραφο του λογισμικού SpyHunter online. Πρόκειται για ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα προστασίας από ιούς που χρησιμοποιείται από τους περισσότερους ανθρώπους για την παρακολούθηση και τον καθαρισμό όλων των απειλών και λοιμώξεων στον υπολογιστή.

  • Μετά το άνοιγμα της εφαρμογής προστασίας από ιούς, επιλέξτε πλήρη σάρωση και περιμένετε να αναλύσει όλα τα αρχεία του υπολογιστή
  • Όλες οι πιθανές απειλές εμφανίζονται στη διεπαφή. Επιλέξτε όλα και αφαιρέστε τα.

Μη αυτόματη μέθοδος:

  • Στον διαχειριστή εργασιών, επιλέξτε την καρτέλα "Όλες οι διαδικασίες" και θα εμφανιστεί εδώ μια λίστα με όλες τις τρέχουσες διαδικασίες. Παρακολουθήστε το αρχείο Trojan του Filescout από τη λίστα και κάντε κλικ στο "end process" στο κάτω δεξί μέρος του παραθύρου.
  • Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε προς τη διαδικασία από το μητρώο. Εντοπίστε το αρχείο Trojan του Filescout στο κλειδί μητρώου "HKEY_LOCAL_MACHINE" και διαγράψτε το.
  • Τέλος, μεταβείτε στον προεπιλεγμένο δίσκο εγκατάστασης του προγράμματος, ανοίξτε το φάκελο Program Files και διαγράψτε όλα τα αρχεία κάτω από το όνομα Trojan.

Για να αποφύγετε ξανά τυχόν περιπτώσεις μόλυνσης από Trojan στον υπολογιστή σας, θα πρέπει να αποφύγετε αμφίβολους ιστότοπους, άγνωστα προγράμματα και να διαγράψετε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

November 28, 2017