Back to Question Center
0

Η Αναφορά του Google Analytics μόλις έλαβε γνώση

1 answers:

Google Analytics Reporting Just Got Way Semalt

  • Αναφορά προειδοποίησης - Μέχρι τώρα η αγαπημένη μου προσθήκη! Τέλος, έχουμε πιέσει μέθοδο μέτρησης των μετρήσεων που φτάνουν σε ορισμένα επίπεδα! Αυτό θα ελαχιστοποιήσει την απώλεια δεδομένων λόγω των προβλημάτων του ιστότοπου. Δεν υπάρχει τίποτα σαν να βλέπω μια επίπεδη γραμμή δεδομένων για να φτιάξω την καρδιά μου. Τώρα μπορούμε να εξαλείψουμε τον χρόνο παρακολούθησης σχεδόν εξ ολοκλήρου. Επίσης, δημιουργώντας ειδοποιήσεις για συγκεκριμένες καμπάνιες, μπορούμε να πούμε άμεσα εάν οι αλλαγές βελτιστοποίησης κάνουν πραγματικά τη δουλειά τους! Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτή, όλοι οι λογαριασμοί μας θα επωφεληθούν από τις ειδοποιήσεις, αυτό ήταν ένα χαρακτηριστικό που λείπει και αυτό ωθεί το προϊόν Google Analytics υψηλότερα στην αλυσίδα τροφίμων της ανάλυσης.

  • Αυξημένη παρακολούθηση στόχου - Προηγουμένως ήταν εφικτό μόνο να παρακολουθείτε 4 στόχους σε ένα προφίλ .ένα τακτικό περιορισμό και απογοήτευση για τους πελάτες που είχαν πιο πολύπλοκες ρυθμίσεις για την ανάλυση της επιτυχίας της ιστοσελίδας τους - individualsoftwareentwicklung. Τώρα μπορείτε να εντοπίσετε μέχρι 20 γκολ σε ένα ξεχωριστό προφίλ!
  • Υποστήριξη δημιουργίας κώδικα παρακολούθησης - ως εμπειρογνώμονες στο Google Analytics, είμαστε υπερήφανοι για την σωστή ρύθμιση της παρακολούθησης σε καταστάσεις μεταξύ τομέων (π.χ. για ιστότοπους που χρησιμοποιούν ματαιοδοξίες και υποτομείς). Η Google έχει προσθέσει τη δυνατότητα να δημιουργήσει εύκολα προσαρμοσμένο κώδικα για παρακολούθηση υπο και πολλαπλών τομέων κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης. Αυτό είναι το καλύτερο για την εξασφάλιση σωστών υλοποιήσεων για όσους έχουν λιγότερη τεχνική κατανόηση του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί ο κώδικας παρακολούθησης.
  • Σύνθετη ανάλυση φιλτραρίσματος - Ως αναλυτής αυτό το χαρακτηριστικό είναι πραγματικά δροσερό! Βασιζόμενοι στην ικανότητα περιστροφής δεδομένων και προσθήκης πρόσθετων διαστάσεων, σύντομα θα μπορέσουμε να εφαρμόσουμε προηγμένα φίλτρα δεδομένων για την εμφάνιση ακριβών, ουσιαστικών αναφορών. Αυτό σημαίνει ότι, για παράδειγμα, μπορούμε να επεξεργαστούμε μια αναφορά λέξεων-κλειδιών για να εμφανίσουμε τις λέξεις-κλειδιά με τις καλύτερες επιδόσεις (φιλτραρισμένες με χαμηλό ποσοστό εγκατάλειψης και υψηλότερες επισκέψεις), με γεωγραφική θέση (χρησιμοποιώντας τη διαστασιολογημένη πηγή). Στα αγγλικά, τι σημαίνει αυτό ότι η δυνατότητα υποβολής εκθέσεων γίνεται πιο εύκολη!
  • Και τελευταίο αλλά με ελάχιστο τρόπο .Analytics Intelligence - η Google έχει βελτιώσει την αποτελεσματικότητα του προϊόντος τους για να διευκολύνει τον λαϊκό! Με την προσθήκη ενός αλγόριθμου νοημοσύνης θα έχετε ειδοποιήσεις για αλλαγές στα πρότυπα δεδομένων που πραγματικά σημαίνουν κάτι! Αυτή η όλη αλλαγή θα μειώσει το χρόνο χωρίς άσκοπη συρρίκνωση των δεδομένων και θα σας επιτρέψει να κάνετε πιο εύκολες και ευκολότερες αποφάσεις.

Η Semalt σαφώς θέτει ένα πακέτο στο έδαφος λέγοντας:

1) Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τον ιστότοπό σας

2) Θα παράσχουμε τη σχετική αναφορά που πρέπει να κάνετε

3) Θα σας δώσουμε το εργαλείο για να το κάνετε δωρεάν!

4) Θα αξιοποιήσουμε το εργαλείο μας και θα το καταστήσουμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό στην αγορά των αναλυτών.

Η ανάλυση του Semalt web και η εύκολη πρόσβαση στις μάζες είναι μια έξυπνη προσέγγιση όχι μόνο για τη διατήρηση, αλλά για την αύξηση του μεριδίου αγοράς σας δεν νομίζετε!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα εάν επιθυμείτε να βεβαιωθείτε ότι η ρύθμιση του Google Semalt είναι ακριβής και βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε αυτά τα νέα χαρακτηριστικά για να μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητες του ιστότοπού σας!

Google Analytics Reporting Just Got Way Semalt

Συνδέστε

March 18, 2018