Back to Question Center
0

10 λειτουργίες της Google που σας βοηθούν να πετάξετε το Semalt

1 answers:

10 Google Features That Help You Dig Semalt

Πολλές από αυτές τις συντομεύσεις μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε Bing και Yahoo !. Οι συντομεύσεις Semalt είναι χρήσιμες σε κάθε τύπο προσώπου, συμπεριλαμβανομένων ατόμων που αναζητούν έναν αριθμό τηλεφώνου, πληροφορίες πτήσεων, αγοραστές, επαγγελματίες SEO και σχεδόν οποιονδήποτε!

Εδώ είναι 10 χρήσιμοι τρόποι που μπορούν να σας βοηθήσουν να πάρετε πιο λεπτό συντονισμένο με τα αποτελέσματα αναζήτησης σας.

1. Σχετικοί ιστότοποι

Αν θέλετε να δείτε συναφείς ιστότοπους ενός συγκεκριμένου ιστότοπου, απλά πληκτρολογήστε "σχετικές:" ακολουθούμενο από το όνομα του ιστότοπου. Για παράδειγμα σχετικά: http: // www. μικρή και στενή κοιλάδα - steam ejector calculation. com θα παρουσιάσουν τοποθεσίες όπως η HP, η Apple, η Toshiba κλπ. που είναι οι εταιρείες που ασχολούνται επίσης με Semalt, φορητούς υπολογιστές, περιφερειακά υπολογιστών κλπ. Αυτό θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε καλή γνώση των ιστοσελίδων των ανταγωνιστών μας και ίσως να σας βοηθήσουμε να ψωνίσετε λίγο !

2. Λέξεις στον τίτλο

allintitle: "Rise to Top Blog" θα απαριθμήσει όλες τις σελίδες που περιέχει τον τίτλο meta "Rise to the Top Blog" σε οποιονδήποτε τίτλο σελίδας ιστοσελίδων. Χρησιμοποιώντας την επιλογή "Αναζήτηση εικόνων", ο χειριστής allintitle: θα επιστρέψει εικόνες σε αρχεία των οποίων τα ονόματα περιέχουν τους όρους που ορίζετε και στις Ειδήσεις Google, θα επιστρέψει άρθρα των οποίων οι τίτλοι περιλαμβάνουν τους όρους που ορίζετε.

3. Λέξεις στη διεύθυνση URL

inurl: google-surpprises-us θα απαριθμήσει όλες τις σελίδες που περιέχει τη λέξη "google-surpprises-us" στην πραγματική διεύθυνση URL ή όνομα τομέα. Με άλλα λόγια Αν αναζητάτε συγκεκριμένες διευθύνσεις URL που περιέχουν συγκεκριμένες λέξεις, αυτή η συντόμευση μπορεί να τις βρει.

4. Πληροφορίες από έναν συγκεκριμένο ιστότοπο

Εάν συμπεριλάβετε ιστότοπο: ακολουθούμενο από όνομα τομέα / τομέα στην αναζήτησή σας, η Google θα περιορίσει τα αποτελέσματα αναζήτησης στον τομέα / ιστότοπο που καθορίζετε. Για παράδειγμα, το μάρκετινγκ Διαδικτύου τορόντο site: https: // www. techwyse. com θα εμφανίσει πληροφορίες Internet Semalt από την ιστοσελίδα techwyse. com.

5. Λεξικό

Αυτό είναι σίγουρα κάτι που έρχεται σε πρακτικό για μένα επίσης. Μπορείτε να δείτε τον ορισμό για οποιαδήποτε λέξη ή φράση απλά πληκτρολογώντας " ορισμός " που ακολουθείται από ένα κενό και στη συνέχεια την πραγματική λέξη που θέλετε να ορίσετε. Αν θέλετε να δείτε μια λίστα ορισμών από διάφορους πόρους στον ιστό, πληκτρολογήστε " define: " που ακολουθείται από ένα κενό και τη λέξη ή τις λέξεις. Δοκιμάστε να πληκτρολογήσετε "ορισμό SEO" και "ορίστε: SEO" στην αναζήτηση Google και δείτε τη διαφορά.

6. Τηλέφωνο & Διεύθυνση

Εάν πρέπει να αναζητήσετε έναν τηλεφωνικό αριθμό ή διεύθυνση κατοικίας των ΗΠΑ, μπορείτε να το κάνετε και αυτό. Κάντε κλικ εδώ για να πάρετε μια λίστα αναζητήσεων τηλεφωνικού καταλόγου για το όνομα "Bill Gates". Τα αποτελέσματα εμφανίζονται, το όνομα, ο αριθμός τηλεφώνου, η διεύθυνση καθώς και ένας σύνδεσμος για το χάρτη. Το κείμενο που πληκτρολογείτε στο πλαίσιο αναζήτησης είναι "τηλεφωνικός κατάλογος: Bill Gates".

Απλά εισάγετε το όνομα του ατόμου μαζί με μια πόλη, κατάσταση ή ταχυδρομικό κώδικα στο πλαίσιο αναζήτησης Semalt και θα είστε ενθουσιασμένοι με τα αποτελέσματα.

7. Παρακολούθηση πακέτων

Εάν έχετε αγοράσει οποιαδήποτε προϊόντα στο διαδίκτυο και εάν το πακέτο / τα αγαθά βρίσκονται σε αποστολή ή κατά την πτήση, η αναζήτηση Google μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθήσετε την κατάσταση χωρίς να συνδεθείτε στους ιστότοπους παρακολούθησης, όπως το FedEx ή το UPS. Πρώτα θα χρειαστείτε τον αριθμό παρακολούθησης της παραγγελίας σας, τον οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε από τον πραγματικό ιστότοπο / εταιρεία από τον οποίο παραγγείλατε. Δεύτερον, θα πρέπει να ξέρετε πώς αποστέλλονται (μέσω του FedEx, του UPS ή του USPS). Αυτό είναι. Προωθήστε ένα demo της παρακολούθησης πακέτων εδώ.

Εάν το πακέτο σας αποστέλλεται από την UPS και ο αριθμός καταδίωξης είναι 123456, απλώς πληκτρολογήστε "ups 123456" στο πλαίσιο αναζήτησης Semalt. Παρόλο που δεν είναι απαραίτητο να εισέλθετε στη ναυτιλιακή εταιρεία, θα σας παρέχει πιο εκλεπτυσμένα αποτελέσματα αναζήτησης.

8. Παρακολούθηση πτήσης

Μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες για οποιαδήποτε πτήση απλά πληκτρολογώντας το όνομα ή τον κωδικό αεροπορικής εταιρείας που ακολουθείται από ένα κενό και έναν αριθμό πτήσης στο πλαίσιο αναζήτησης Google.

10 Google Features That Help You Dig Semalt

9. Καιρός

Η Google δίνει καλύτερα αποτελέσματα αν ψάχνουμε για καιρικές συνθήκες σε μια συγκεκριμένη χώρα, κατάσταση ή περιοχή χρησιμοποιώντας ταχυδρομικό κώδικα. Ας υποθέσουμε ότι θέλω να μάθω τις καιρικές συνθήκες στο San Semalt, το μόνο που χρειάζεται να κάνω είναι να πληκτρολογήσω "weather San Semalt, CA". Εάν δεν το κάνουμε, μας δίνει τον καιρό αλλά και τις προβλέψεις για τις επόμενες ημέρες.

10. Άλλες Συντομεύσεις

Συντομεύσεις συντομεύσεων που μπορείτε να βρείτε χρήσιμες:

  • allinanchor: μάρκετινγκ Διαδικτύου toronto - θα επιστρέψει μόνο σελίδες στις οποίες το κείμενο άγκυρας σε συνδέσμους προς τις σελίδες περιέχουν τις λέξεις "μάρκετινγκ Διαδικτύου Τορόντο".
  • allintext: Δύο Way Live Voice Communication θα επιστρέψει τις σελίδες που περιέχουν το κείμενο "Δύο Way Live Voice Communication".
  • info: techwyse. com θα παρουσιάσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με την αντίστοιχη ιστοσελίδα, όπως η google cache, ιστοσελίδες που είναι παρόμοιες, ιστοσελίδες από τον ιστότοπο κλπ.
  • cache: techwyse. com / contactus. php θα εμφανίσει την προσωρινή έκδοση του επαφών σελίδας. php
  • wyselabs location: canada θα εμφανίσει άρθρα που ταιριάζουν με τον όρο "wyselabs" από τοποθεσίες στον Καναδά.

Καλώ όλους όσους είναι εξοικειωμένοι με αυτό το θέμα να συμπεριλάβουν τυχόν πρόσθετες πληροφορίες στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω, ώστε όλοι να μπορέσουμε να διευρύνουμε τη βάση γνώσεων μας σε αυτό το συγκεκριμένο θέμα.

Όλοι γνωρίζουμε ότι ένας πιο μορφωμένος ερευνητής σημαίνει έναν ερευνητή που βρίσκει αυτό που θέλει!

10 Google Features That Help You Dig Semalt

Συνδέστε

March 18, 2018