Back to Question Center
0

11 τρόποι για να διαμορφώσετε υψηλής ποιότητας Semalt

1 answers:

Ο ορισμός του "ποιοτικού περιεχομένου" αλλάζει συνεχώς λόγω των συνεχών βελτιώσεων στον κόσμο του ψηφιακού μάρκετινγκ. Οι πτυχές που συνδέονται με αυτό μπορεί να αλλάξουν, αλλά ο στόχος του εξακολουθεί να παραμένει σταθερός για να γοητεύει τους αναγνώστες. Το Semalt υψηλής ποιότητας είναι εξαιρετικά σημαντικό όταν προσπαθείτε να αυξήσετε την προβολή και να κατατάξετε ψηλά στις μηχανές αναζήτησης.

Υψηλής ποιότητας περιεχόμενο σας επιτρέπει να εμφανίσετε τον εαυτό σας ως εμπειρογνώμονα στον τομέα σας, να ενισχύσετε την κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης, να προσελκύσετε εισερχόμενους συνδέσμους και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του κοινού σας. Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία της ποιότητας, αλλά πώς καθορίζουμε ποια είναι η "ποιότητα"; Ακολουθεί μια λίστα με σημαντικά πράγματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε περιεχόμενο που είναι πολύτιμο και αξίζει να το μοιραστείτε - telemedicine vendors.

11 Ways to Shape High Quality Semalt

Επίσης, στο TechWyse

Οι 8 παρανοήσεις σχετικά με την υψηλή ποιότητα SEO
Πώς το Content Fuel Social Media;

1. Το μήκος είναι σημαντικό

Η ιδανική λέξη λέξεις για ένα μεγάλο κομμάτι του περιεχομένου μπορεί να είναι μια σύγχυση για όλους. Αυτό που προκαλεί αυτή η σύγχυση είναι να καθοριστεί αν θα εξυπηρετείται από τους αναγνώστες της επιφάνειας εργασίας ή τους χρήστες κινητών τηλεφώνων. Η Google εμφανίζει μια προτίμηση για μεγάλο περιεχόμενο που καλύπτει κατανοητά όλες τις σχετικές πτυχές του θέματος. Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι δύσκολο για τους χρήστες κινητών συσκευών λόγω του περιορισμένου χώρου που μπορούν να δουν στην οθόνη τους. Σε αυτή την περίπτωση, το περιεχόμενο για κινητά είναι συχνά ακριβές, σύντομο και απέχει ευρέως, ώστε να προσφέρει καλύτερη εμπειρία ανάγνωσης για τους χρήστες.

11 Ways to Shape High Quality Semalt

Όταν καθορίζετε πόσο χρόνο πρέπει να είναι το περιεχόμενό σας, εστιάστε στους στόχους και τις προθέσεις του κοινού σας. Εάν θέλετε να ορίσετε το περιεχόμενό σας σε υψηλότερη βαθμίδα στις μηχανές αναζήτησης, τότε πηγαίνετε για 1000+ περιεχόμενο λέξης που θα προσελκύσει περισσότερους δεσμούς. Εάν στοχεύετε χρήστες κινητών, απορρίψτε περιττές πτυχές από το περιεχόμενό σας και κάντε την εύκολη πρόσβαση σε χρήστες κινητής τηλεφωνίας. Δεν υπάρχει καθορισμένο ποσό ή πρότυπο για το πόσο χρόνο θα πρέπει να είναι το περιεχόμενό σας, οπότε σκεφτείτε να έχετε ποικιλία. Επομένως, όλο το περιεχόμενό σας δεν χρειάζεται να είναι χρονοβόρα. Προσπαθήστε να γράψετε συντομότερα και προς το σημείο blogs επίσης. Η ιδέα είναι να μπορέσουμε να βρούμε το σημείο. Αν έχετε μακρά άρθρα που θέλετε να δημοσιεύσετε, σκεφτείτε να τα χωρίσετε σε δύο μέρη.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαμορφώσει το περιεχόμενό σας ενσωματώνοντας τις σωστές υποδιαγραφές, τα σημεία των κουκκίδων και τους κατάλληλους συνδέσμους σε άλλο περιεχόμενο.

2. Infographics for Excellence

Το οπτικό περιεχόμενο αναμφισβήτητα υπερβαίνει το περιεχόμενο μόνο σε κείμενο, με άφθονους τρόπους, όπως οι αυξημένοι εισερχόμενοι σύνδεσμοι, η κοινωνική κατανομή και ο χρόνος που επενδύεται στη σελίδα και, φυσικά, η εμπλοκή. Έρευνες έχουν δείξει ότι σχεδόν το 40% των ανθρώπων δείχνουν καλύτερη ανταπόκριση στο οπτικό περιεχόμενο. Αυτό κάνει τα infographics έναν εξαιρετικό τρόπο για τους αναγνώστες να μοιράζονται ιδέες και σκέψεις επειδή είναι γεμάτες με πληροφορίες και οπτικά δελεαστικές. Στην πραγματικότητα, το περιεχόμενο που συμπληρώνεται από πολυμέσα μοιράζονται 12 φορές περισσότερο από το περιεχόμενο μόνο για κείμενο.

Λοιπόν, τι πρέπει να εξετάσετε κατά την προσθήκη ενημερωτικών στοιχείων στο περιεχόμενό σας; Πρώτον, βεβαιωθείτε ότι κάνετε την έρευνά σας. Θέλετε να έχετε γεγονότα που υποστηρίζουν τις ιδέες σας. Δεν θα θέλατε να δημιουργήσετε ένα infographic που είναι ευρέως κοινό στο Διαδίκτυο που περιέχει γραμματικά λάθη και λάθος γεγονότα. Δεύτερον, βεβαιωθείτε ότι τα γραφικά και οι γραμματοσειρές σας έχουν την ίδια ιδέα και το ίδιο θέμα. Θέλετε να είναι εναρονισμένο το εμφαινόμενο σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την ίδια τυπογραφία σε όλη την έκταση. Αποφύγετε τη χρήση εικόνων στο διαδίκτυο για να δημιουργήσετε το ενημερωτικό σας υλικό επειδή είναι όλοι πολύ διαφορετικοί και δεν θα φαίνονται ενοποιημένοι. Τέλος, θυμηθείτε να αναφέρετε τις πηγές σας! Είναι σημαντικό για εσάς να δώσετε πίστωση σε πραγματικές πληροφορίες που δεν είναι δικές σας.

3. Η συνοχή είναι αναπόφευκτη

Η κακή γραμματική μπορεί να είναι καταστροφική για εσάς ως συγγραφέας περιεχομένου. Η Google έχει δώσει τεράστια σημασία στην αξιοπιστία του περιεχομένου. Η επαγγελματική γραφή που περιλαμβάνει συνεκτική και κατάλληλη περιγραφή ενός θέματος είναι αυτό που πρέπει να εστιάσετε. Βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενό σας είναι ακριβές, οργανωμένο λογικά και γραπτώς άψογο. Αν ανησυχείτε για λάθη, βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε διπλά τα στοιχεία σας με άλλες πηγές στο διαδίκτυο. Όσον αφορά τα γραμματικά λάθη, πάρτε έναν συνομηλίκου ή συνεργάτη για να διαβάσετε το περιεχόμενό σας. Λάβετε υπόψη σας ότι το περιεχόμενό σας προβάλλεται στο κοινό, επομένως δεν θέλετε να εντοπίσετε τυχόν λάθη!

11 Ways to Shape High Quality Semalt

4. Το Περιεχόμενο μου είναι ελκυστικό;

Πρέπει να καταλάβετε ότι η παρουσίαση είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία. Αφού αναπτύξετε το περιεχόμενό σας, αναρωτηθείτε για την προσβασιμότητα, την ελκυστικότητα και την αναγνωσιμότητα του περιεχομένου. Η κακή μορφοποίηση περιεχομένου μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική, καθιστώντας την παραβίαση του αλγορίθμου της Google και των ανθρώπινων προσδοκιών γενικότερα.

Τι σημαίνει τέλεια μορφοποίηση περιεχομένου; Η κατάλληλη χρήση γραμματοσειρών, γραμμών, παραγράφων, ακριβών προτάσεων και υποκεφαλαίων μπορεί να κάνει το περιεχόμενό σας οπτικά ελκυστικό για τους αναγνώστες και τελικά να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας.

5. Τι γίνεται με την αναγνωσιμότητα;

Η βαθμολογία αναγνωσιμότητάς σας θα δείχνει σε ποιο βαθμό το περιεχόμενό σας ήταν επιτυχές ώστε να ταιριάζει με τις προτιμήσεις του κοινού σας. Ένα εύκολο στην ανάγνωση και κατανοητό περιεχόμενο σας δίνει μια καλή βαθμολογία αναγνωσιμότητας. Υπάρχουν πολλά εργαλεία στην αγορά που μπορούν να ελέγξουν την αναγνωσιμότητα του περιεχομένου σας. Ορισμένοι σας επιτρέπουν να δοκιμάσετε έναν ιστότοπο, μια συγκεκριμένη παράγραφο ή να αντιγράψετε και επικολλήσετε και ένα συγκεκριμένο τμήμα γραφής που θέλετε να δοκιμάσετε. Βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενό σας είναι κατανοητό από όλους. Ακριβώς επειδή καταλαβαίνετε τους τεχνικούς όρους στον κλάδο σας, δεν σημαίνει ότι μερικοί από τους αναζητήτές σας ή οι πελάτες σας γνωρίζουν τι είναι.

Επιπλέον, η απόσταση του περιεχομένου σας πρέπει να είναι ακριβής και κατάλληλη για εύκολη ανάγνωση. Το μέγεθος γραμματοσειράς, η τυπογραφία, οι επικεφαλίδες και τα στυλ είναι όλα σημαντικά για να εξετάσετε. Οι χρήστες διαβάζουν το περιεχόμενό σας σε διαφορετικές πλατφόρμες, οπότε βεβαιωθείτε ότι η αναγνωσιμότητα στην επιφάνεια εργασίας σας είναι εξίσου μεγάλη με την κινητή.

11 Ways to Shape High Quality Semalt

6. Η εμπειρογνωμοσύνη του συγγραφέα

Η εμπειρογνωμοσύνη του συγγραφέα έχει βρει σημαντική αναφορά στις κατευθυντήριες γραμμές Quality Rater που διαρρέει η Google. Αποτελεί βασικό καθοριστικό παράγοντα για την ποιότητα και θα καθορίσει την ακρίβεια και την ακρίβεια του περιεχομένου. Επίσης, το πτυχίο ή τα διαπιστευτήρια του συγγραφέα έχουν μεγάλη σημασία στην ανάπτυξη ακαδημαϊκών και τεχνικών θεμάτων που αποσκοπούν στην εξυπηρέτηση μιας τεράστιας συλλογής ακροατηρίων. Όταν δημιουργείτε περιεχόμενο για τον ιστότοπό σας, προσπαθήστε να συμπεριλάβετε πηγές από πόρους που έχουν μεγάλη φήμη. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να έχετε περισσότερες αποδείξεις και πληροφορίες για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των σημείων σας.

7. Δημιουργήστε μια φήμη

Για όσους από εσάς δεν γνωρίζετε, οι συγγραφείς που δημοσιεύουν περισσότερο περιεχόμενο είναι πιθανό να αποκτήσουν υψηλότερη τάξη στις μηχανές αναζήτησης. Η κατάργηση της ανωνυμίας αποτελεί σημαντικό σημείο αναφοράς για το Google όταν πρόκειται για περιεχόμενο στο διαδίκτυο. Το blogging των επισκεπτών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους δημιουργούς να δημιουργήσουν τη φήμη τους online. Μπορείτε να σκεφτείτε την επίσκεψη blogging με λίγους τρόπους - να αυξήσετε την ευαισθητοποίηση για τον εαυτό σας, να δημιουργήσετε συνδέσεις ή ακόμα και να το χρησιμοποιήσετε ως ευκαιρία για να βελτιώσετε το γράψιμό σας. Σίγουρα, οι εταιρείες θέλουν να έχουν υψηλής ποιότητας περιεχόμενο για την περιοχή τους, αλλά θέλουν επίσης μεγάλες ιδέες. Μερικές φορές, οι ιδέες σας μπορεί να είναι καταπληκτικές, αλλά η γραφή απλά δεν είναι αρκετά μεγάλη. Έτσι, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να μάθετε από τους συντάκτες που φιλοξενούν το ιστολόγιό σας και να δούμε πώς επεξεργάζονται το ιστολόγιό σας και να το φτιάχνουν για να είναι τέλειοι!

8. Έρευνα κοινωνικών μέσων

Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης δεν είναι απλώς ένα μέρος για να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας, αλλά και ένα χώρο για να δημιουργήσετε ιδέες για να γράψετε. Όταν θέλετε να γράψετε εξαιρετικό περιεχόμενο, θέλετε να μιλήσετε με το ακροατήριό σας. Ποιος καλύτερος τρόπος να συνδεθεί μαζί τους παρά μέσω των κοινωνικών μέσων; Εξετάστε πού περνούν, ποιες ομάδες συνδέονται, με ποιους μιλούν και ποιες συνομιλίες συμμετέχουν. Χρησιμοποιήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως έναν τρόπο να αξιοποιήσετε τον κόσμο τους και να απαντήσετε στις ερωτήσεις σας.

11 Ways to Shape High Quality Semalt

9. Παρουσία εξωτερικών και εσωτερικών συνδέσεων

Η λήψη συνδέσμων είναι εξίσου σημαντική με τη σύνταξη του περιεχομένου σας. Ωστόσο, οι συνδέσεις με ιστότοπους με ανεπιθύμητα μηνύματα μπορούν να αποβούν μοιραίες για την αξιοπιστία του περιεχομένου σας πριν από την Google Η υπερβολική εσωτερική σύνδεση μπορεί επίσης να σας κρατήσει μακριά από την αναγνώριση της Google και, τελικά, σας φέρνει άχρηστα αποτελέσματα. Όταν δημιουργείτε περιεχόμενο, μην συνδέεστε υπερβολικά με το περιεχόμενό σας και κάνετε ό, τι είναι απαραίτητο!

10. Ο τομέας δημοσίευσης δηλώνει την ποιότητα

Οποιοδήποτε περιεχόμενο μπορεί να πληροί τα κριτήρια για να χαρακτηριστεί ως "υψηλής ποιότητας", αλλά εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα που περιβάλλει το περιεχόμενο. Το περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, όταν συνοδεύεται από περιεχόμενο κακής ποιότητας σε έναν ιστότοπο, μπορεί να αποδειχθεί άτυχος για το περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, επειδή τείνει να χάσει την αποτελεσματική κατάταξη. Αυτό καθιστά αμφίβολη τη συμπεριφορά περιεχομένου της ιστοσελίδας και σκοτώνει τη φήμη της σε απευθείας σύνδεση.

Εάν ένας ιστότοπος έχει καλής ποιότητας περιεχόμενο που συνδέεται με το κακό περιεχόμενο, τότε δυστυχώς το περιεχόμενό σας καλής ποιότητας είναι πιθανό να υποφέρει. Ως εκ τούτου, η αρχική σελίδα, ο ριζικός τομέας και άλλες δημοσιεύσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο αποτελούν σημαντικό παράγοντα καθορισμού της ποιότητας.

11. Δώστε αξία

Μην εστιάζετε στις νομισματικές αξίες της παραγωγής καλής ποιότητας περιεχομένου. Θέλετε να δημιουργήσετε περιεχόμενο για την παροχή πολύτιμων πόρων και πληροφοριών για τους αναγνώστες σας. Σίγουρα, το περιεχόμενό σας χρησιμοποιείται για να σας βοηθήσει να κατατάξετε σε SEO, αλλά δεν μπορείτε να πάρετε αυτό το αποτέλεσμα αν δεν δημιουργείτε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας. Για να τις δείτε από τους ερευνητές, πρέπει να τους δείξετε αξία.

Συμπέρασμα

Εάν δημιουργείτε περιεχόμενο το οποίο αποσκοπεί να γράψει για μηχανές αναζήτησης χωρίς αξία για τους αναγνώστες, τότε απολογητικά, η προσέγγισή σας χρειάζεται επανεπένδυση των σκέψεων. Στρατηγικοποιήστε το περιεχόμενό σας, έχοντας κατά νου τις παραπάνω πτυχές για να κάνετε το περιεχόμενό σας να χτυπήσει νέα υψηλά επίπεδα επιτυχίας στο διαδίκτυο.

11 Ways to Shape High Quality Semalt

Συνδέστε

March 18, 2018