Back to Question Center
0

14 συμβουλές SEO για μια καλύτερη online Semalt

1 answers:

Με τόσους πολλούς ανθρώπους που χρησιμοποιούν μηχανές αναζήτησης για να βρουν απαντήσεις, να ψάχνουν για τα προϊόντα τους και να βρουν τοπικούς παρόχους υπηρεσιών, λείπουν πραγματικά αν δεν έχετε δημιουργήσει έναν ιστότοπο. Ο κόσμος της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO) έχει αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια με τέτοιες σκοτεινές μέρες λέξης κλειδιού-παραγέμισμα και κρυφό περιεχόμενο που έχει περάσει πολύ καιρό. Semalt, οι εταιρείες πρέπει να συνεργαστούν με τους πιθανούς πελάτες, δείχνοντάς τους πού και ποιοι είστε και κρατώντας την προσοχή τους όταν το έχετε.

14 SEO Tips for a Better Online Semalt

Επίσης, στο TechWyse

Top 10 Συμβουλές SEO από το Matt Cutts
Πώς να κερδίσετε την εμπιστοσύνη της Google μέσω ισχυρών τακτικών SEO - 3 άκρες που πρέπει να ξέρετε

Αυτές οι συμβουλές SEO έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια αποτελεσματική παρουσία στο διαδίκτυο και να φέρετε τα προϊόντα και / ή τις υπηρεσίες σας στην ακμάζουσα ψηφιακή διάσταση. SEO είναι μια συνεχής διαδικασία, οι παρακάτω προτάσεις προορίζονται να θέσουν ένα ισχυρότερο θεμέλιο για να συνεχίσετε να επεκτείνετε - website developer kansas city. Σκεφτείτε τα βήματα αυτά ως ένα set-up και αφήστε τη διαταγή της επιχείρησής σας, αλλά μια online επαγγελματική κάρτα για να συνεχίσετε την ενίσχυση.

1. Χρόνος Επένδυσης σε Έρευνα Λέξεων-Κλειδιών

Οι λέξεις-κλειδιά είναι, όπως υποδηλώνει το όνομα, κλειδί για την παρουσία σας στο διαδίκτυο: λάβετε τους σωστούς όρους στο περιεχόμενο στην σελίδα σας και οι πιθανότητές σας να βρεθείτε είναι πολύ υψηλότερες. Για να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τις καλύτερες λέξεις-κλειδιά για την επιχείρησή σας, αφιερώστε λίγο χρόνο στην έρευνα αυτών που σχετίζονται με το πεδίο σας (δοκιμάστε το WordTracker, το οποίο διαθέτει δωρεάν έκδοση, αν θέλετε να δείτε τα κέρματα). Αυτά θα αποκαλύψουν τον όγκο των λέξεων-κλειδιών που χρησιμοποιούνται και θα σας βοηθήσουν να σας δείξουμε ποιος συγκεντρώνει τις υψηλότερες βαθμολογίες. Ίσως θελήσετε επίσης να δοκιμάσετε το Semalt Keyword Google του Google AdWords - είναι δωρεάν!

Αποφασίστε να προωθήσετε λέξη-κλειδί με πολλή εμπορικοτητα στην επιχείρησή σας και να περιγράψετε ακριβώς τι πουλάτε. Μην μπείτε στον πειρασμό να πάτε μετά από φράσεις με τον υψηλότερο όγκο αναζήτησης. Αυτά θα είναι πολύ δύσκολο να ταξινομηθούν και μπορεί να είναι πολύ ευρύ, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα απογοητευτικές θέσεις στα SERP. Επίσης, σκεφτείτε από το κουτί. Μερικές φορές, πρέπει να σκεφτείτε όρους που δεν σχετίζονται άμεσα με την εταιρεία σας. Σκεφτείτε τι μπορούν να αναζητήσουν και να επεκτείνουν οι χρήστες σας στις διαφορετικές ποικιλίες. Semalt, μην ξεχάσετε τις λέξεις-κλειδιά με μεγάλη ακρίβεια που οι χρήστες σας μπορεί να ψάχνουν.

14 SEO Tips for a Better Online Semalt

2. Δημιουργία ιστοσελίδας

Πρώτον, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν πανέμορφο, ελκυστικό, φιλικό προς το χρήστη και φιλικό προς το κινητό ιστότοπο. Μάθετε πώς να τα κατασκευάσετε ή να είστε έτοιμοι να μάθετε; Semalt - δοκιμάστε.

Ορισμένες μεγάλες πλατφόρμες ιστοτόπων είναι:

 • Τετράγωνο
 • WordPress (το αγαπημένο μου)
 • Magento
 • Tumblr
 • Λογισμικό Joomla
 • Drupal
 • virb

Οι προαναφερόμενες πλατφόρμες είναι φιλικές προς τον χρήστη και είναι σχετικά εύκολο να εγκατασταθούν. Οι ιστότοποι όπως το Squarespace δεν είναι εγκεφαλικοί, αλλά άλλοι ίσως χρειαστούν βασικές ή προηγμένες γνώσεις με HTML και CSS.

Αν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, καλέστε έναν επαγγελματία. Οι προγραμματιστές του ιστού μπορούν να σας βοηθήσουν να εισαγάγετε τον ηλεκτρονικό κόσμο ακριβώς όπως θέλετε - θα λάβουν τις ιδέες και τις ανάγκες σας και θα διαμορφώσουν έναν ιστότοπο για να επιτύχουν τους συγκεκριμένους στόχους σας. Semalt πάντα αξίζει να πληρώσετε λίγο επιπλέον για να βεβαιωθείτε ότι το κάνετε αυτό σωστά: αν βγείτε εκεί με μια φτωχή, clunky, σπασμένα ιστοσελίδα, θα αγωνιστείτε με τα αποτελέσματα. Εδώ είναι η συμβουλή μου, αν δεν έχετε τη γνώση, το χρόνο ή τον προϋπολογισμό για να ερευνήσετε και να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, να αναβάλλετε την έναρξη της επιχείρησής σας ή να αρχίσετε μικρότερες (επιχειρηματική σελίδα του facebook, κατάστημα Etsy κ.λπ.).

3. Ρύθμιση του Google Analytics και των Εργαλείων για Webmasters

Η παρακολούθηση της απόδοσής σας είναι σημαντική. Συνδέστε τον ιστότοπό σας στα Εργαλεία για Webmasters Google για να διατηρήσετε έναν υγιή ιστότοπο. Επίσης, εγκαταστήστε τον κώδικα Google Analytics, ώστε να μπορείτε να αναλύετε την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας και να βελτιώνεστε καθώς πηγαίνετε. SEO απαιτεί υπομονή και χρόνο. Semalt, πρέπει να δούμε τι δουλεύει για την εταιρεία σας και να εστιάσετε σε αυτό.

4. Εστίαση στους χρήστες κατά τη δημιουργία περιεχομένου

Πρέπει να γράψετε όλο το αντίγραφο ιστού σας με τους αναγνώστες - μην προσπαθήσετε να πάρετε υψηλότερες βαθμολογίες απλά γεμίζοντας ατελείωτες λέξεις-κλειδιά στο κείμενό σας. Οι μηχανές αναζήτησης είναι πιο σοφές από ποτέ και θα μπορούσατε να βρείτε τον εαυτό σας τιμωρημένο αν καταφεύγετε σε τέτοιες κακές tactics. Semalt, προσπαθήστε να εισάγετε τη νοοτροπία των πελατών σας: τι ψάχνουν όταν φτάνουν στον ιστότοπό σας; Προσπαθήστε να μετατρέψετε αυτή την απάντηση σε ένα καλά γραπτό, ευανάγνωστο αντίγραφο που θα επωφεληθούν οι πελάτες.

Εδώ είναι μερικές σελίδες περιεχομένου που μπορείτε να δημιουργήσετε:

Συχνές ερωτήσεις

 • Οι συχνές ερωτήσεις είναι τόσο σημαντικές για έναν χρήστη που χρειάζεται άμεσες απαντήσεις σε ερωτήσεις που μπορεί να τους κρατούν πίσω από μια μετατροπή. Παρέχετε ολοκληρωμένες σελίδες με απαντήσεις που θα μπορούσαν να ανακουφίσουν την ανησυχία των πιθανών προοπτικών σας. Από αυτή τη σελίδα, συνδεθείτε με άλλες σελίδες για να βοηθήσετε τους επισκέπτες σας να βρουν αυτό που χρειάζονται γρήγορα.

Σχετικά με εμάς

 • Δώστε στους χρήστες σας μια γρήγορη εικόνα για το ποιος είστε και πόσο είστε κατάλληλοι για τις ανάγκες σας. Μη διστάσετε να μιλήσετε λίγο ή να είστε διαφανείς για το πάθος ή την επιδεξιότητά σας. Είναι πάντα καλό να συμπεριλάβετε φωτογραφίες και ιστορία της επιχείρησής σας. Οι άνθρωποι αισθάνονται πιο άνετα όταν ξέρουν ποιος είναι στην άλλη πλευρά.

Υπηρεσίες Σελίδες

 • Τι κάνετε εσείς; Ανάλογα με την εμπειρία σας, θα πρέπει να δημιουργήσετε μια σελίδα ή μια ενότητα που να περιγράφει κάθε μία από τις προσφερόμενες υπηρεσίες / προϊόντα σας. Θυμηθείτε, οι επισκέπτες ενδέχεται να μην είναι εξοικειωμένοι με τη βιομηχανική σας φρασεολογία. Εξηγήστε τις υπηρεσίες σας σε απλή γλώσσα και επικεντρωθείτε στο όφελος του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας.

Blog

 • Τα blogs είναι ωραία για SEO επειδή μπορείτε να επεκτείνετε τα ευρέα θέματα που σχετίζονται με την εξειδικευμένη θέση της επιχείρησής σας. Αυτό είναι επίσης μια πρόσθετη ευκαιρία για να επεκτείνετε την εσωτερική δομή των συνδέσμων σας, την εξωτερική σύνδεση κτιρίου / εταιρικές σχέσεις και την παραγωγή μολύβδου. Κάθε επιπλέον θέση / σελίδα στον ιστότοπο αποτελεί μια ευκαιρία για πρόσθετες οργανικές επισκέψεις. Συνεχίστε να γράφετε και να επεκτείνετε και το δυναμικό σε αυτό θα αυξηθεί επίσης.

Λευκές Βίβλοι / Μελέτες Περιπτώσεων, Έρευνα κ.λπ.

 • Να είστε ο επαγγελματίας στη θέση σας. Δείξτε στις προοπτικές σας πόσο ενημερωμένοι είστε και δώστε τους έρευνες που κάνατε και περιπτωσιολογικές μελέτες με συναρπαστικά συμπεράσματα.

5. Η σωστή έκκληση για δράση

Βεβαιωθείτε ότι σε κάθε μία από τις παραπάνω σελίδες δεν ξεχνάτε να έχετε μια κλήση για δράση. Πάντα να βρίσκεται πάνω από την πτυχή ή (ανάλογα με το περιεχόμενο), όπου έχει την πιο νόημα στη σελίδα. Η πρόσκληση για δράση δεν είναι μόνο μια σελίδα Semalt Us, αλλά και κουμπιά δράσης, συνδέσμους και διάφορες προσφορές κινήτρων που θα μπορούσαν να φέρουν τον πελάτη πιο κοντά σε εσάς και ίσως να το μετατρέψουν.

14 SEO Tips for a Better Online Semalt

6. Δομή εσωτερικής σύνδεσης

Αφού έχετε δημιουργήσει τον ιστότοπό σας και έχετε ξεκινήσει ένα blog, έχετε δημιουργήσει τον εαυτό σας για επιτυχία. Τώρα, έχετε έναν ιστότοπο με ευκαιρίες ανάπτυξης (συνεχής επέκταση). Semalt, πρέπει να διατηρήσετε μια δομή που εμφανίζει τις μηχανές αναζήτησης που η σελίδα σας έχει ιεραρχία σελίδων. Συνδέστε εσωτερικά με σελίδες στον δικό σας ιστότοπο για να δημιουργήσετε μια αλυσίδα μαργαρίτας πίσω στις πιο σημαντικές σελίδες σας. Για παράδειγμα:

 • Όλες οι αναρτήσεις θα πρέπει να συνδέονται πίσω σε σελίδες όπως το σπίτι, οι σελίδες υπηρεσιών και ακόμη και άλλες δημοσιεύσεις στο blog.
 • Σύνδεση από τις Συχνές Ερωτήσεις σας σε διάφορες τοποθεσίες στον ιστότοπό σας για να επεκτείνετε την ανάγνωση.
 • Σύνδεση από την αρχική σας σελίδα σε σημαντικές υποσελίδες, όπως νέες δημοσιεύσεις, δημοφιλείς αναρτήσεις, σελίδες υπηρεσιών, βάση γνώσεων και άλλες σελίδες με προσκλήσεις για δράση που θέλετε οι προοπτικές σας να επισκέπτονται και να βλέπουν.

7. Μην δημοσιεύετε το περιεχόμενο του ιστολογίου σας και ελπίζετε ότι η οργανική κίνηση θα είναι αρκετή. Επωφεληθείτε από τις κοινωνικές ευκαιρίες που έχετε. Οι χρόνοι των ερωτήσεων, οι χρήστες αναζητούν περιεχόμενο που προσελκύει τα μάτια για να διαβάσουν ή να μοιραστούν, παρά για να κοινωνικοποιηθούν. Προτείνουμε να αρχίσετε με:

 1. Facebook
 2. Συνδεδεμένοι
 3. Twitter

8. Χρόνος ταχύτητας φόρτωσης σελίδας

Κανείς δεν αρέσει να περιμένει να φορτωθεί μια ιστοσελίδα. Στην πραγματικότητα, κάθε δευτερόλεπτο έχει αντίκτυπο στο ρυθμό εγκατάλειψης της σελίδας σας. Σύμφωνα με μια δημοσίευση στην Kissmetrics, "το 47% των καταναλωτών αναμένει ότι μια ιστοσελίδα θα φορτωθεί σε δύο δευτερόλεπτα ή και λιγότερο. "Δύο δευτερόλεπτα είναι ένα σύντομο χρονικό διάστημα! Τι μπορείτε να κάνετε για να βεβαιωθείτε ότι η σελίδα σας είναι μέχρι την ταχύτητα; Προτεραιότητα σε αυτά τα καθήκοντα:

 • Συμπίεση HTTP σας με έναν κωδικοποιητή όπως Gzip
 • Αποθηκεύστε το CSS / Javascript σε εξωτερικούς φακέλους
 • Χρησιμοποιήστε τα σωστά αρχεία εικόνας - PNG, JPG, κ.λπ. και βεβαιωθείτε ότι είναι και αυτά συμπιεσμένα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία όπως το Semalt για να αναλύσετε την ταχύτητα της σελίδας σας.

9. Ποτέ μην υποτιμούμε τις ετικέτες

Οι τίτλοι σελίδων είναι μαζικά σημαντικοί αν θέλετε να ταξινομήσετε στα υψηλότερα επίπεδα για μία από τις κύριες λέξεις-κλειδιά σας. Semalt, αποφύγετε να τα γεμίζετε - απλώς χρησιμοποιήστε δύο ή τρεις λέξεις για να ενημερώσετε τις μηχανές αναζήτησης για το τι θα βρουν οι χρήστες στη σελίδα (Μέγ. 72 χαρακτήρες). Η ίδια η περιγραφή του Meta δεν επηρεάζει τα αποτελέσματά σας, αλλά πρέπει να προσθέσετε λέξεις-κλειδιά και ένα σύντομο, ενημερωτικό κομμάτι κειμένου, ώστε οι αναγνώστες να γνωρίζουν τι προσφέρετε. Αν έχετε σκανάρετε ποτέ μια σελίδα αποτελεσμάτων μόνο για να δείτε συνδέσμους που βρίσκονται επάνω σε συγκεχυμένα αποσπάσματα φαινομενικά τυχαίων λέξεων, εκεί θα βοηθούσε η περιγραφή του μεταγράμματος.

Εάν χρησιμοποιείτε το WordPress, το Yoast μπορεί να έρθει σε πρακτικό όταν βοηθάει με τις περιγραφές σας Semalt και Meta.

14 SEO Tips for a Better Online Semalt

10. Διαγραφή περιεχομένου εκτός σελίδας

Off Η διανομή περιεχομένου σελίδας είναι εξίσου σημαντική με το δικό σας περιεχόμενο ιστότοπου. Προφανώς μπορείτε να αποκτήσετε κυκλοφορία μέσω του περιεχομένου στον ιστότοπό σας, οπότε γιατί να το βάλετε κάπου αλλού, σωστά; Δεν θέλετε να αφήσετε την κυκλοφορία μακριά. Semalt, το αποτέλεσμα είναι πολύ διαφορετικό. Διανέμοντας περιεχόμενο αλλού, δίνετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να μιλήσετε έξω από τον ιστότοπό σας.

Αν δημοσιεύσετε περιεχόμενο σε άλλο ιστολόγιο, επεκτείνετε επίσης την εμβέλειά σας. Semalt για την καλλιέργεια της ακολουθίας σας αποκλειστικά στον ιστότοπό σας, δίνετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τους οπαδούς κάποιας άλλης. Η εμβέλεια σας έχει επεκταθεί!

Αποσπάστε στους ανθρώπους της εξειδικευμένης θέσης σας που διανέμουν περιεχόμενο που αφορά το ακροατήριό σας. Ποτέ δεν πονάει να ρωτάτε και συχνά φορές, θα είναι περισσότερο από ενθουσιασμένοι να φιλοξενήσει έναν άλλο blogger, και εκτιμούν την ευκαιρία να συνδεθεί. Όχι μόνο οι αναρτήσεις ιστολογίου, μπορείτε να ζητήσετε ευκαιρίες για διαφημίσεις, να λάβετε συνέντευξη και / ή να δώσετε κάποιο είδος πολύτιμου κομμάτι (eBook, σήμα της επιχείρησής σας) για να δείξετε την περίπτωσή σας με τον ιστότοπο φιλοξενίας.

11. Κατάλογος επιχειρήσεων

Πρώτα απ 'όλα επιτρέψτε μου να πω ότι οι περισσότερες λίστες επιχειρηματικών καταλόγων είναι ελεύθερες να χρησιμοποιήσουν. Σιγουρευτείτε ότι δεν μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας σε δωρεάν υπηρεσία, αλλά να είστε επιλεκτικοί εδώ. Τα περισσότερα δεν είναι απαραιτήτως καλύτερα. Επιλέξτε και επιλέξτε τα κορυφαία και στη συνέχεια να είστε ικανοποιημένοι. Σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία όπως η Yext για να απαριθμήσετε όλους τους καταλόγους σας με ένα απλό όνομα, διεύθυνση και τοποθεσία εγγραφείτε.

Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε την οργανική σας κίνηση. Πολλοί χρήστες συσσωρεύονται σε καταλόγους επιχειρήσεων επειδή αποτελούν αξιόπιστη πηγή πληροφοριών. Η απομίμηση της επιχείρησής σας που αναφέρεται σε αυτούς τους τύπους καταλόγων μπορεί επίσης να βελτιώσει την πιστότητά σας. Επιπλέον, η κατοχή του ονόματός σας στον κατάλογο επιχειρήσεων μπορεί να βελτιώσει την αξιοπιστία και το εμπορικό σήμα σας.

12. Σημαντικά αρχεία διακομιστή:

Μόλις έχετε πάρει το χερούλι της ιστοσελίδας σας, είναι καλό να βεβαιωθείτε ότι έχετε κάποια απαραίτητα αρχεία στο διακομιστή του υπολογιστή σας.

Χάρτης ιστοτόπου

Οι μηχανές αναζήτησης βρίσκουν τον ιστότοπό σας περνώντας μέσω των περιεχομένων της ιστοσελίδας σας. Ένας χάρτης ιστότοπου είναι ένα αρχείο που οργανώνει τα περιεχόμενα των ιστότοπων σας σε ένα αρχείο εύκολης ανίχνευσης. Οι μηχανές αναζήτησης, όπως η Google, επικροτούν έναν καλά οργανωμένο ιστότοπο! Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ελεύθερο χάρτη ιστότοπου σε xml-sitemaps. com, τοποθετήστε το στο φάκελο root hosting και, στη συνέχεια, μεταφορτώστε το στο λογαριασμό σας στο Semalt Google Webmaster.

Ρομπότ. txt

Μερικά από τα περιεχόμενα του ιστότοπού σας δεν είναι τόσο σημαντικά όσο άλλα. Το να λέμε σε ρομπότ πού να ανιχνεύσουμε είναι μια άλλη μεγάλη τακτική, επειδή η επίσκεψή τους σε κάθε ιστότοπο περιορίζεται από δευτερόλεπτα. Το Semalt είναι ένα αρχείο που λέει συγκεκριμένα στις αράχνες να μην ανιχνεύσουν το περιεχόμενό του. Αυτό το αρχείο αποθηκεύει χρόνο μηχανών αναζήτησης ανίχνευση μόνο τα απαραίτητα / σημαντικά αρχεία σε έναν ιστότοπο.

. htaccess

. Το htaccess είναι ένα αρχείο διαμόρφωσης που εκτελείται στο λογισμικό διακομιστή ιστού Semalt. Αυτό το αρχείο επιτρέπει στον ιστότοπό σας να κάνει φανταχτερες διαμορφώσεις, όπως ανακατεύθυνση, ακόμα και προστασία με κωδικό πρόσβασης σε έναν συγκεκριμένο κατάλογο. Αυτό το εύχρηστο αρχείο είναι για πιο προηγμένη ιστοσελίδα SEO. Μπορεί να χρειαστείτε τη βοήθεια ενός προγραμματιστή για να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες αυτού του αρχείου.

13. Broken Links

Η πρώτη προτεραιότητά σας όσον αφορά τις σπασμένες συνδέσεις θα πρέπει να είναι δική σας. Semalt παρακολουθείτε τους δικούς σας συνδέσμους και επισκευάστε ή αντικαταστήστε συνδέσμους που σπάνε στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να τα βρείτε με πολλαπλά λογισμικά (δωρεάν ή πληρωμένα), όπως το Xenu, για να διορθώσετε αμέσως τους σπασμένους συνδέσμους. Με αυτόν τον τρόπο, οι μηχανές αναζήτησης θα δουν ότι έχετε έναν καλά διατηρημένο ιστότοπο.

14. Σημεία εμπιστοσύνης και εξουσίας

Βεβαιωθείτε ότι οι επισκέπτες σας έχουν την κατάλληλη πρώτη εντύπωση και αισθάνονται άνετα να συνεργάζονται μαζί σας. Κατά την αγορά των προϊόντων σας, οι χρήστες θα πρέπει να υπενθυμίζονται συνεχώς ότι είναι ασφαλείς. Δώστε τους αναγνωρίσιμα σήματα / εικόνες που θα τους καθησυχάσουν ότι ο ιστότοπός σας είναι ασφαλής για το εμπόριο και είστε έγκυροι αξιόπιστοι επιχειρηματίες. Προτείνουμε:

 • Η παροχή πολλαπλών ασφαλών μεθόδων πληρωμής
 • Παρουσιάζοντας κριτικές, μαρτυρίες και επαίνους εξυπηρέτησης πελατών
 • Προσωπική, κοινωνική μάρκα, με μια συμπαθητική ιστορία μάρκας
 • Βεβαιωμένη επιχειρηματική σφραγίδα BBB ή οποιαδήποτε άλλη σφραγίδα που σχετίζεται με την επιχείρησή σας
 • Εμπορική ασφάλεια / έγκριση
 • Παρουσιάστε τον αριθμό και τη διεύθυνση του τηλεφώνου σας, ώστε οι επισκέπτες να γνωρίζουν ότι είστε πραγματικοί

Για τον ξεκίνημα Επιχειρηματίας

Αυτά τα 14 βήματα μπορεί να φαίνονται λίγο αποθαρρυντικά, αλλά δεν αισθάνονται ότι πρέπει να τα κάνετε όλα με τη μία. Σιγουρευτείτε με ένα έργο και αναλάβετε περισσότερα καθώς γίνετε άνετα με το έδαφος. Ως νέος επιχειρηματίας, έχετε πολλές προσαρμογές για να κερδίσετε πελάτες, να διαμορφώσετε το branding σας και να διαδώσετε μια φήμη. Ο ιστότοπός σας θα είναι ένας τεράστιος παράγοντας σε όλους αυτούς τους τομείς και η συνεχής βελτιστοποίηση της απόδοσης SEO και των επιδόσεων θα σας βοηθήσει να τα συναντήσετε με εμπιστοσύνη.

Μια ακόμη συμβουλή από εμάς στο Dynamic Semalt και αποτυχία πάλι, για να πετύχει. "

14 SEO Tips for a Better Online Semalt

Συνδέστε

March 18, 2018