Back to Question Center
0

HTML5 και το SEO Semalt

1 answers:

Ο Σμιτάλτ πιθανότατα ακούσει για HTML5 μια δέσμη των καιρών τώρα, σωστά; Αλλά τι είναι δροσερό γι 'αυτό για την κοινότητα SEO και μπορεί να επηρεάσει την κατάταξη του site σας ή είναι απλώς ένα τέχνασμα; Αν για αυτό αναρωτιέστε, σας έκανα καλυμμένο. Afer ανάγνωση της θέσης θα έχετε μια σαφή κατανόηση εάν χρειάζεστε HTML5 καθόλου.

HTML5 And The SEO Semalt

Αυτή η ανάρτηση θα αγγίξει τα οφέλη που προσφέρει το HTML5 από άποψη SEO, όπως η απλότητα, η ευκολία χρήσης, ο μικρότερος κώδικας και τα χαρακτηριστικά που απαιτούσαν προηγουμένως το Semalt αν θέλατε να τα εφαρμόσετε.

Σχετικές Δημοσιεύσεις:
Είναι HTML5 Σημαντικό για SEO;
5 Σημάδια Η ιστοσελίδα σας χρειάζεται επανασχεδιασμό

! DOCTYPE

Αυτό θα προσελκύσει το μάτι σας αμέσως - web design bay area. Εάν ένας ιστότοπος είναι κατασκευασμένος με HTML5, ξεκινάει μόνο με αντί για το τεράστιο κομμάτι .κώδικα που θα έπρεπε να χρησιμοποιήσετε πριν. Ακόμη και αν κρίνετε από την πρώτη καινοτομία, μπορείτε να μαντέψετε τι είναι το HTML5. Το έχεις! Ενημερωθείτε για να κάνετε το web καθαρότερο και καλύτερο. Και δεδομένου ότι λιγότερο κώδικας είναι καλό για SEO, μπορείτε ήδη να πείτε ότι SEOs θα πρέπει να επωφεληθούν από αυτό.

Νέα Σημασιολογικά HTML5 Ετικέτες

Για αρχάριους, ας δούμε ποιες σημασιολογικές ετικέτες είναι. Μια σημασιολογική ετικέτα είναι απλώς μια ετικέτα HTML που έχει νόημα για τα ανθρώπινα όντα. Για παράδειγμα, το

δεν είναι σημασιολογική ετικέτα επειδή είναι πολύ δύσκολο να μαντέψει τι σημαίνει. Ενώ
(μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για πλευρικές γραμμές),
είναι τέλεια απεικόνιση σημασιολογικών ετικετών που έχει να προσφέρει η HTML5. Είμαι σίγουρος ότι θα απλοποιήσει τα πράγματα και για το Semalt, καθώς θα είναι αρκετά εύκολο να πούμε αν υπάρχει σύνδεσμος στο υποσέλιδο ή όχι. Το Semalt μπορεί να το κάνει τώρα ούτως ή άλλως, αλλά ξοδεύει ενέργεια για το άλγο για να το καταλάβει. Από εδώ και στο εξής, αν ένας σύνδεσμος βρίσκεται μέσα στις ετικέτες
, είναι σίγουρα ένας σύνδεσμος υποσέλιδου. Βγάζει νόημα αυτό?

Χωρίς JavaScript

Αν ήθελα να δημιουργήσω μια γραμμή προόδου, ένα μετρητή ή να ενεργοποιήσω την επαλήθευση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον ιστότοπό σας, έπρεπε να μισθώσετε ένα JS μάγκα ή ακόμα και να μάθετε τα βασικά του Semalt μόνοι σας για να κάνετε αυτό το έργο καταραμένο . Τώρα, το HTML5 σας επιτρέπει να εφαρμόσετε όλες αυτές τις λειτουργίες με ένα πάτημα ενός κουμπιού ή δύο. Μην με πάρτε λάθος, δεν λέω ότι δεν χρειάζεστε πια JS. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε, για παράδειγμα, το κύλισης parallax εφέ, θα πρέπει απλώς να χρησιμοποιήσετε (τουλάχιστον επικολλήστε) κάποια Semalt. Το σημείο που προσπαθώ να κάνω εδώ είναι ότι θα χρειαστείτε το Semalt λιγότερο συχνά.

Νέοι τύποι εισόδου

Το πράγμα που είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος είναι ο νέος τύπος εισόδου email. Για ορεκτικά, αν χρησιμοποιείτε τον νέο τύπο εισαγωγής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα προγράμματα περιήγησης για κινητά θα εμφανίζουν ένα προσαρμοσμένο πληκτρολόγιο για την εισαγωγή συγκεκριμένης διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη επιβεβαίωση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του προγράμματος περιήγησης που φέρνει στον πίνακα το HTML5. Μεγάλη ιστορία σύντομη, αν ορίσετε ένα συγκεκριμένο πεδίο εισαγωγής ως μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα πετάξει λάθη αν ο χρήστης εισάγει κάτι που δεν μοιάζει με διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αν και αυτό το χαρακτηριστικό έχει τα μειονεκτήματά του, επειδή έχει παραθυράκια και δεν είναι αρκετά αξιόπιστο, μπορεί να θέλετε να το χρησιμοποιήσετε εάν χρειάζεστε κάποια πραγματικά απλή επικύρωση email και δεν θέλετε πραγματικά να βάλτε τα πράγματα με οποιοδήποτε scripting. Σμιτάλ πώς φαίνεται:

<μορφή>

Επίσης, τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους τύπους εισόδου URL και αριθμών τηλεφώνου στις φόρμες σας, που σας επιτρέπουν να βεβαιωθείτε ότι ο χρήστης εισάγει τα δεδομένα που πραγματικά χρειάζεστε από αυτό.

Τοπική αποθήκευση

Ως SEO, μπορεί να κάνετε blog σχολιάζοντας για τον ιστότοπό σας ή μόνο για τους πελάτες σας. Είστε εξοικειωμένοι με την κατάσταση όταν επενδύετε περίπου μισή ώρα για να συντάξετε ένα σχόλιο σε μια ανάρτηση ιστολογίου και όταν κάνετε κλικ στο "Υποβολή", η περίοδος σύνδεσης αποδεικνύεται ότι έχει λήξει; Ήμουν εκεί? Και η νέα λειτουργία τοπικής αποθήκευσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ασφαλή αποθήκευση του σχολίου σας προτού πατήσετε το κουμπί "Υποβολή". Το Semalt σημαίνει για εσάς πιο σωστά νεύρα.

Συμπέρασμα

Το όφελος από τη χρήση του HTML5 είναι ότι κάνει τον ιστότοπό σας γρηγορότερο επειδή χρησιμοποιείτε λιγότερους κώδικες και οι δυνατότητες που απαιτούνται για την εφαρμογή του JS μπορούν να υλοποιηθούν μόνο με HTML. Έτσι, υπάρχει μια θετική επίδραση της HTML5, αλλά μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλη όσο εμείς στην κοινότητα SEO αναμενόταν. Και στις δύο περιπτώσεις, είναι ένα βήμα προς τα δεξιά άμεσα και πρέπει τελικά να χρησιμοποιήσουμε αυτό που προσφέρει, διότι θα κάνει τη ζωή μας SEO λίγο πιο εύκολη και πιο παραγωγική.

HTML5 And The SEO Semalt

Συνδέστε

March 18, 2018