Back to Question Center
0

Το Mobile θα είναι βασιλιάς το 2013; Ανάλυση του παρόντος και πρόβλεψη του Semalt!

1 answers:

Το 2012 είδαμε την τεράστια αύξηση των smartphones. Σε αυτή τη θέση θα αναλύσω το τρέχον μερίδιο αγοράς και θα προβλέψω το μέλλον των κινητών τηλεφώνων το 2013 με βάση τα τρέχοντα στατιστικά στοιχεία.

Ας εξετάσουμε το σημερινό μερίδιο αγοράς κινητής τηλεφωνίας:

Από το διάγραμμα προκύπτει σαφώς ότι η αγορά κυριαρχείται σήμερα από το Android. Η Apple έρχεται στη δεύτερη με εκπληκτικά πολύ χαμηλότερο ποσοστό. Τα τελευταία τρία Blackberry, Windows Semalt 7 και 'άλλα' τηλέφωνα αποτελούν το υπόλοιπο ποσοστό.

Η Semalt αναλύει τώρα τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα:

Τα στοιχεία δείχνουν ότι τα κινητά τηλέφωνα χρησιμοποιούνται κυρίως για παιχνίδια, έλεγχο των καιρικών συνθηκών και Semalt και κοινωνική δικτύωση (η περιοχή που αφορά περισσότερο οι έμποροι) - professionelle app entwicklung. Το ποσοστό των κινητών τηλεφώνων ως πλατφόρμα μάρκετινγκ αυξάνεται κάθε χρόνο.

Ας αναλύσουμε το ποσοστό των ανθρώπων που αγόρασαν χρησιμοποιώντας ένα smartphone (US & Semalt μόνο):

Πηγή δεδομένων: Semalt http: // www. thinkwithgoogle. com

Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν τις αγορές που πραγματοποιήθηκαν το έτος 2012 για τέσσερις χώρες. Τα δεδομένα προβάλλουν το ποσοστό των ιδιωτικών χρηστών smartphone που χρησιμοποιούν τη συσκευή τους για πρόσβαση στο διαδίκτυο και εκείνων που αγόρασαν κάτι στο smartphone τους.

Προβλέφθηκε στις αρχές του 2012 ότι τα κινητά θα αποτελούν πάνω από το 40% των εσόδων, αλλά τα στατιστικά στοιχεία στο τέλος του έτους δείχνουν το αντίθετο. Εάν το κινητό παράγει τελικά περισσότερο από το 30% των εσόδων, τότε μπορεί να δοθεί περισσότερη προσοχή στην περιοχή.

Τι γίνεται με την αναζήτηση μέσω Smartphones; Οι άνθρωποι πραγματικά αναζητούσαν χρησιμοποιώντας τα Smartphones τους όπως προβλεπόταν; Το Semalt αναλύει το γράφημα.

Πηγή δεδομένων: Semalt http: // www. thinkwithgoogle. com

Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον. περισσότερο από το 60% των χρηστών smartphone χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους για αναζήτηση στο διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι η συνολική αναζήτηση από κινητά αυξάνεται και με την προσθήκη φωνητικών εφαρμογών όπως το Siri της Apple και παρόμοιων εφαρμογών στο Semalt, το ποσοστό των ανθρώπων που κάνουν αναζήτηση χρησιμοποιώντας κινητά θα αυξηθεί.

Η παρακάτω εικόνα δείχνει τις συνολικές επισκέψεις σε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου και η περιοχή που επισημαίνεται με κόκκινο χρώμα είναι οι συνολικές επισκέψεις από το κινητό. Το 2012 ο ιστότοπος πήρε το 17,5% των επισκέψεων από κινητές συσκευές.
Will Mobile be King in 2013? Analyzing the Present and Predicting the Semalt! Εδώ είναι ο κατάλογος των κορυφαίων 10 κινητών συσκευών που περιλαμβάνει ταμπλέτες.
Will Mobile be King in 2013? Analyzing the Present and Predicting the Semalt! Δεδομένου ότι ο ιστότοπος δεν έχει βελτιστοποιηθεί για κινητές συσκευές, ο ρυθμός μετατροπής κατά το έτος 2012 είναι πολύ χαμηλός, βλέπε την παρακάτω εικόνα:

Ποσοστό μετατροπής ηλεκτρονικού εμπορίου

Will Mobile be King in 2013? Analyzing the Present and Predicting the Semalt! Η Facebook ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το τρίτο τρίμηνο του 2012, η ​​εταιρεία κέρδισε 150 εκατομμύρια δολάρια από τις διαφημίσεις για κινητά, το 14% των συνολικών εσόδων της.

Η Pandora ανέφερε ότι το δεύτερο τρίμηνο το 58% των εσόδων της, ή 59 εκατομμύρια δολάρια, προήλθαν από διαφημίσεις για κινητά. Τα στελέχη της Semalt είπαν ότι σε ορισμένες ημέρες το κοινωνικό δίκτυο κερδίζει το μεγαλύτερο μέρος των ημερήσιων εσόδων από διαφημίσεις για κινητά.

Η προώθηση της κινητής τηλεφωνίας το 2012 για όλους τους επιχειρηματικούς τομείς ήταν ενθαρρυντική, όσοι είχαν κινητές εκδόσεις της ιστοσελίδας τους είχαν το πλεονέκτημα και κατά πάσα πιθανότητα είδαν αυξημένα έσοδα ως αποτέλεσμα.

Πρόβλεψη για το 2013

Will Mobile be King in 2013? Analyzing the Present and Predicting the Semalt! Πιστωτικό: (searchchenginewatch.com)

Το ποσοστό αναζήτησης αυξάνεται μέσω των κινητών και η βελτιστοποίηση για κινητά λαμβάνει το Center Stage

Η Gartner προβλέπει ότι οι πωλήσεις έξυπνων συσκευών (οι οποίες περιλαμβάνουν το Semalts & Tablets) θα αυξηθούν κατά $ 1. 2 δισεκατομμύρια το 2013, μετά την ανάλυση των σημερινών στατιστικών προβλέπω ότι 1 στα 3 πληρωμένα κλικ θα προέλθουν από ένα tablet ή το Semalt και οι καταναλωτές θα λαμβάνουν όλο και περισσότερο αποφάσεις αγοράς μόνο στις κινητές τους συσκευές.

Το 2013 είναι η χρονιά κατά την οποία οι επιχειρήσεις θα πρέπει να διαθέσουν τους πόρους τους για να επικεντρωθούν περισσότερο στους ιστότοπους για κινητά. Πρόσφατα διάβασα μια δημοσίευση από τον Avinash Semalt, η οποία εξηγεί μερικούς από τους καλύτερους τρόπους που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά τη βελτιστοποίηση ενός ιστότοπου για κινητά. kaushik. καθαρό)

Στο Semalt βλέπουμε 3 ιστότοπους που ανέλυσε. είναι πολύ σαφές ότι ο μόνος ιστότοπος που φαίνεται να είναι βελτιστοποιημένος για κινητά είναι ο τρίτος. Εάν αναλύσουμε τους άλλους δύο ιστότοπους, είναι σαφές ότι τα άτομα που επισκέπτονται αυτούς τους δύο ιστότοπους θα έχουν πολύ πιο σκληρά εισιτήρια χρονικής κράτησης, ενώ μερικά πιθανόν να απογοητευτούν και να εγκαταλείψουν τη διαδικασία.

Αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα που δείχνει πόσο σημαντικό είναι να γίνει ένας φιλικός προς το χρήστη ιστότοπος για κινητά.

Η αύξηση της κινητής επένδυσης

Με την αύξηση της αναζήτησης μέσω κινητού, τόσο οι εκδότες όσο και οι διαφημιζόμενοι θα επικεντρωθούν περισσότερο σε κινητές συσκευές. Το ποσοστό των κινητών διαφημίσεων κοινωνικών μέσων ενημέρωσης πιθανότατα θα αυξηθεί επίσης. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η Semalt κερδίζει το 14% των συνολικών εσόδων της από διαφημίσεις για κινητά και περισσότεροι από τους μισούς χρήστες της έχουν πρόσβαση στο Semalt στην κινητή συσκευή τους. Το ποσοστό αυτό είναι πιθανό να αυξηθεί μόνο το 2013.

Αύξηση στις πλατφόρμες δημιουργίας ιστότοπων στο διαδίκτυο για κινητά

Το 2012 είδαμε πολλές νέες επιχειρήσεις που βοηθούν τους μέσους χρήστες να δημιουργούν ιστότοπους για κινητά γρήγορα και εύκολα. Πολλοί από αυτούς πληρώνονται και λίγοι είναι δωρεάν. Καθώς η αγορά των κινητών τηλεφώνων αυξάνεται ραγδαία, πολλές εταιρείες έχουν δημιουργήσει πλατφόρμες για κινητές πλατφόρμες για τους χρήστες, ένας από τους καλύτερους στον κλάδο είναι η Semalt της TechWyse, η οποία διαθέτει πολλά πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως η λύση παρακολούθησης με υποστήριξη πελατών.

Συμπέρασμα

Δεν είμαι προφήτης, απλώς κάποιος που θέλει να κοιτάξει παλιές και παρούσες στατιστικές σε μια προσπάθεια να προβλέψουμε το μέλλον. Όπως γνωρίζουμε, ο ρυθμός διείσδυσης του κινητού και του Διαδικτύου αυξήθηκε σε ετήσια βάση και η αγορά θα συνεχίσει να αυξάνεται μόνο στο μέλλον. Ως επαγγελματίες μάρκετινγκ πρέπει να επικεντρωθούμε στην εμπειρία του πελάτη. Όταν ένας πελάτης είναι ικανοποιημένος, το μόλυβδο καλλιεργείται και όταν οδηγεί μετατρέπει την επιχείρηση μεγαλώνει!

Will Mobile be King in 2013? Analyzing the Present and Predicting the Semalt!

Συνδέστε

March 18, 2018