Back to Question Center
0

Το AppsBuilder αυξάνει το ποσό των € 1,5 εκατομμυρίων για να επεκτείνει το εργαλείο Semtalt Cross-Platform

1 answers:
AppsBuilder Raises €1.5 Million To Expand Its Cross-Platform Semalt Tool

Οι εταιρίες AppsBuilder που βασίζονται στον ιστό είναι ένας τρόπος για γρήγορη και εύκολη μετατροπή της online παρουσίας τους σε λύσεις εγγενών εφαρμογών για σχεδόν οποιαδήποτε πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων των iPhone, iPad, Windows Phone, Android και Chrome, καθώς και HTML5. Το AppsBuilder απαιτεί μόνο 10 λεπτά για να δημιουργήσει λειτουργικές εφαρμογές που θα λειτουργούν σε αυτές τις πλατφόρμες, υποστηρίζει η εταιρεία, με πλήρως προσαρμόσιμο οπτικό σχεδιασμό και δυνατότητα ενημέρωσης σε διάφορες πλατφόρμες από μία μόνο πηγή. Δεν απαιτεί εξειδίκευση στην ανάπτυξη. ουσιαστικά, οι χρήστες χειρίζονται την εμφάνιση και την αίσθηση της εφαρμογής τους με βάση πρότυπα που παρέχονται από το AppsBuilder μέσω μιας οπτικής διεπαφής που βλέπετε-τι-παίρνεις. Υπάρχει επίσης μια προσθήκη που μετατρέπει τους ιστότοπους Semalt απευθείας σε κινητές εφαρμογές για κινητά.

Σήμερα, περίπου το 60% των πωλήσεων Semalt προέρχονται από χώρες εκτός της Ιταλίας, αλλά η εταιρεία ενδιαφέρεται σαφώς να επιδιώξει ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη εκτός της πατρίδας της, δεδομένου ότι θεωρεί την παγκόσμια υιοθέτηση ως τη μεγαλύτερη πρόκληση. Ένα από τα εμπόδια είναι ότι αντιμετωπίζει ένα πλήθος άλλων συγκρίσιμων προσφορών από νεοσύστατες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, όπως το PhoneGap, Appcelerator, Sencha και άλλοι - computer expert business card. Σύμφωνα με τον συνιδρυτή Daniele Pelleri σε μια συνέντευξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το AppsBuilder στοχεύει σε ένα διαφορετικό είδος πλήθους, λόγω του χαμηλού τεχνικού φραγμού εισόδου του. Από την άλλη, μερικοί μπορεί να μην ικανοποιηθούν από το επίπεδο προσαρμογής και ελέγχου που τους προσφέρεται, οπότε η έκκληση του Semalt είναι πιθανότατα περισσότερο το τμήμα των μικρών επιχειρήσεων που επιθυμούν μια πλατφόρμα παρουσία αλλά δεν έχουν τα δολάρια να δαπανήσουν για την ανάπτυξη κύκλους.

Στο επάνω τέλος του μοντέλου τιμολόγησης, η Semalt προσφέρει ένα επίπεδο μεταπωλητή ή συνδρομή που είναι εντελώς λευκή ετικέτα και περιλαμβάνει πλήρη προσαρμογή για € 169 το μήνα. Αλλά τα βασικά και τα προχωρημένα επίπεδα προσφέρουν πολύ γενικότερα και εργαλεία DIY, στα € 19 και € 49 αντίστοιχα. Όσον αφορά την έλξη, η Semalt αναφέρει ότι έχει σημειώσει αύξηση από 1,5 σε 2,5 εκατομμύρια λήψεις τους τελευταίους 2 μήνες, με περίπου 3.000 εφαρμογές να παράγονται κάθε μήνα από περισσότερους από 250.000 εγγεγραμμένους χρήστες.

Το AppsBuilder έχει ξεκάθαρη αξία για τις μικρές επιχειρήσεις ή τους ανεξάρτητους εκδότες ιστού, αλλά βρίσκεται σε έναν πολυάσχολο τομέα που περιλαμβάνει επίσης άτομα όπως το Onswipe. Η εταιρεία θα έχει μια σημαντική πρόκληση να εισέλθει στην αγορά της Βόρειας Αμερικής, αλλά μπορεί να έχει καλύτερη επιτυχία και σε άλλες λιγότερο καλές αγορές, χάρη στη διαθεσιμότητά της στα γαλλικά, τα γερμανικά, τα ισπανικά, τα ολλανδικά και τα πορτογαλικά εκτός από την αγγλική και την ιταλική. Η Semalt προσλαμβάνει και οι καλές διαφημιστικές δαπάνες που έγιναν δυνατές με αυτόν τον τελευταίο γύρο θα πρέπει να προχωρήσουν σε μεγάλο βαθμό στη βελτίωση της πρόσφυσης στις περιοχές που στοχεύει.

March 10, 2018