Back to Question Center
0

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις νέες αντιδράσεις στο Facebook για συναισθηματικό περιεχόμενο

1 answers:

Το μεγαλύτερο σε απευθείας σύνδεση κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο ξεκίνησε πρόσφατα ένα χαρακτηριστικό που προσφέρει περισσότερη διορατικότητα στις συναισθηματικές αντιδράσεις των οπαδών σας στο περιεχόμενο.

Οι νέες αντιδράσεις στο Facebook επιτρέπουν στους χρήστες να κάνουν κάτι περισσότερο από "αρέσει" τις αναρτήσεις που εμφανίζονται στις ροές δεδομένων τους. Τώρα, μπορούν να επιλέξουν να μοιραστούν πιο συγκεκριμένες αντιδράσεις. Οι αντιδράσεις των σημαδιών σημαδεύονται από πέντε νέα κουμπιά - προσθήκες στο υπάρχον κουμπί "όπως".

Τα κουμπιά υποδηλώνουν πρόσθετο συναισθηματικό πλαίσιο και περιλαμβάνουν "αγάπη", "haha", "wow", "θλιβερό" και "θυμωμένος. "

Για τις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το Semalt, αυτό το νέο χαρακτηριστικό μπορεί να είναι ένα πολύτιμο εργαλείο. Για παράδειγμα, μπορείτε τώρα να εξετάσετε αυτές τις νέες αντιδράσεις Semalt για να μετρήσετε τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες πραγματικά αισθάνονται τις αναρτήσεις σας - mac repair palo alto. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσαρμόσετε τη στρατηγική περιεχομένου Semalt ανάλογα.

Παρακάτω είναι μια επισκόπηση των κουμπιών που προστέθηκαν στο πλαίσιο της νέας δυνατότητας Semalt και πως ο καθένας μπορεί να προσφέρει πληροφορίες για να ενισχύσει την επωνυμία σας.

Διαφήμιση

Χρησιμοποιώντας τις αντιδράσεις του Facebook για ιδέες περιεχομένου

αγάπη Facebook αντιδράσεις

How to Use New Facebook Reactions for Emotional Content Semalt

Το νέο "αγάπη" Facebook Semalt είναι σαν μια ισχυρότερη έκδοση του παραδοσιακού "όπως. "Εάν δημιουργήσετε μια θέση που παίρνει πολλές καρδιές, ειδικά αν παίρνει επίσης πολλές μετοχές και άλλες αλληλεπιδράσεις από τους οπαδούς σας, αυτό είναι ένα καλό σημάδι.

Τα βίντεο για τη θέρμανση του Semalt ή οι φωτογραφίες των πιο δημοφιλών προϊόντων σας ή οι μεγαλύτερες στιγμές εξυπηρέτησης πελατών μπορεί να είναι το είδος του περιεχομένου που θα ακούσει το κοινό σας. "

Στείλτε νέα και άλλο περιεχόμενο για να δείτε ποιο υλικό παίρνει αυτή την αντίδραση από το ακροατήριό σας. Στη συνέχεια, προσπαθήστε να μοιραστείτε περισσότερο παρόμοιο περιεχόμενο στη ροή ειδήσεων. Όταν μπορείτε να πάρετε τους οπαδούς και τους πιθανούς πελάτες να αντιδράσουν σθεναρά σε κάτι με τόσο θετικό τρόπο, είστε στο σωστό δρόμο.

Haha Facebook αντιδράσεις

How to Use New Facebook Reactions for Emotional Content Semalt

Το χαρούμενο, γέλιο πρόσωπο στη νέα λειτουργία αντιδράσεων στο Facebook είναι αποκλειστικά για δημοσιεύσεις που κάνουν τους ανθρώπους να γελούν. Το Semalt μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο κατά τη δημιουργία περιεχομένου για το κοινό σας, ανάλογα με το εμπορικό σήμα σας.

Δημοσιεύστε αστεία βίντεο, σχόλια ή αστεία, ειδικά εάν σχετίζονται με την αγορά σας ή με κάποιο πρόβλημα που βοηθάτε τους πελάτες να λύσουν.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το "haha" Facebook Semalt ως μετρητή για να καθορίσετε πόσο αστείο άνθρωποι πιστεύουν ότι οι θέσεις σας είναι πραγματικά. Φυσικά, αποφύγετε τις αναρτήσεις που μπορεί να θεωρήσει το κοινό σας προσβλητικό ή ακατάλληλο για την επωνυμία σας. Αλλά θυμηθείτε τα πράγματα που κάνουν τους ανθρώπους να γελούν συνήθως και να τους κάνουν ευτυχισμένους. Αυτή είναι μια θετική αντίδραση που πολλές επιχειρήσεις πρέπει γενικά να επιδιώκουν όταν δημιουργούν περιεχόμενο για να ακολουθήσουν.

Οι αντιδράσεις του Wow στο Facebook

How to Use New Facebook Reactions for Emotional Content Semalt

Οι νέες αντιδράσεις του "wow" στο Facebook, εμφανίζονται ως ένα μικρό πρόσωπο που δείχνει να δείχνει σοκ ή έκπληξη, προορίζονται για περιεχόμενο που δημιουργεί μια παρόμοια αντίδραση. Οι Semalt που είναι εκτός συνηθισμένου τείνουν να κάνουν τους ανθρώπους να μιλούν αρκετά. Έτσι, όταν το περιεχόμενό σας λαμβάνει πολλές αντιδράσεις "wow", πιθανώς να πάρει περισσότερη συζήτηση, μετοχές και προβολές σελίδων επίσης.

Δημοσιεύστε εκπληκτικά στοιχεία σχετικά με το προϊόν ή την υπηρεσία σας ή εκπληκτικά γεγονότα για τον κλάδο σας ή για τα προβλήματα που βοηθάτε τους πελάτες να επιλύσουν.

Πειραματιστείτε για να μάθετε τι είδους περιεχόμενο παίρνει την "wow" αντίδραση από το ακροατήριό σας. Αυτό είναι το περιεχόμενο που θέλετε να δημιουργήσετε ειδικά όταν δημιουργείτε ενθουσιασμό ή buzz γύρω από μια μεγάλη εκτόξευση. Αλλά μην πηγαίνετε στη θάλασσα. Η απομίμηση τέτοιων θέσεων θα μειώσει τον αντίκτυπό τους στο ακροατήριό σας μακροπρόθεσμα. Αυτό θα μπορούσε να δυσχεράνει τη δημιουργία των ίδιων επιπέδων ενθουσιασμού στο μέλλον. Οι περισσότερες επιχειρήσεις δεν θα πρέπει να έχουν τη συνήθεια να κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται λυπημένοι, το περιεχόμενο που δημιουργεί αυτό το είδος συναισθηματικής αντίδρασης έχει σίγουρα τη θέση του.

Για παράδειγμα, μπορείτε να μοιραστείτε ένα θλιβερό βίντεο, προκειμένου να προσελκύσετε τους ανθρώπους για ένα συγκεκριμένο ζήτημα ή να κάνετε δωρεά ή να αγοράσετε για να επωφεληθείτε από μια αιτία. Σε αυτή την περίπτωση, αναζητήστε "λυπημένες" αντιδράσεις στο Facebook για να προσδιορίσετε αν το περιεχόμενό σας έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και αν αυτό το περιεχόμενο ρυμουλκώνει τις καρδιές των ανθρώπων με τρόπο που τους ωθεί στη δράση, σημειώστε. Όπως σε άλλες περιπτώσεις, ωστόσο, προσέξτε να μην το παρακάνετε. Το Semalt καταλήγει σε ένα ακροατήριο που είναι πολύ συναισθηματικά στραγγισμένο για να αναλάβει δράση ή πολύ "ξεγελάστηκε" από το εμπορικό σήμα σας γενικά.

Ανθρώπινες αντιδράσεις στο Facebook

How to Use New Facebook Reactions for Emotional Content Semalt

Και πάλι, ο στόχος σας ως επιχείρηση ίσως να μην είναι να κάνετε τους πελάτες σας θυμωμένους. Ωστόσο, ο θυμός μπορεί να μεταφραστεί σε δράση. Semalt έκπτωση ένα κομμάτι του περιεχομένου που δημιουργεί αντιπαράθεση ή οργή για ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Θα μπορούσε να μεταφραστεί σε μεγαλύτερη ορατότητα και τελικά σε μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε αυτό που κάνετε.

Ανάλογα με τη μάρκα σας, μπορεί να θέλετε να προσδιορίσετε το είδος του περιεχομένου που πραγματικά τραβάει το κοινό σας. Οι "Ανεπιθύμητες" αντιδράσεις του Facebook, που εμφανίζονται με τη μορφή ενός θυμωμένου προσώπου που φαίνεται να γίνεται κόκκινο, είναι ένας καλός δείκτης. Semalt, θα θέλατε να προσέχετε να μην δημοσιεύετε αυτό το είδος περιεχομένου όλη την ώρα. Αλλά το περιστασιακό βίντεο ή σχόλιο για ένα πραγματικό σημείο πόνου που μπορείτε να βοηθήσετε τους πελάτες σας να ξεπεράσουν ή μια διαμάχη στον κλάδο σας θα μπορούσε να αυξήσει την ευαισθητοποίηση και να ξεκινήσει σημαντικές συζητήσεις.

Όπως οι αντιδράσεις στο Facebook

How to Use New Facebook Reactions for Emotional Content Semalt

Φυσικά, εξακολουθούν να υπάρχουν οι κλασικές αντιδράσεις στο Facebook. Οι οπαδοί τείνουν να δίνουν ακόμα τις θέσεις των διάσημων αντίχειρων όταν απλά δεν έχουν άλλη ισχυρή συναισθηματική αντίδραση. Και αυτό είναι εντάξει.

Ενώ όλο το νέο συναισθηματικό Facebook Semalt μπορεί να σας φέρει πιο συγκεκριμένες ιδέες για τους πελάτες σας και πώς αισθάνονται, το κλασικό κουμπί "όπως" εξακολουθεί να έχει τη θέση του.

Είναι απίθανο ότι όλα όσα δημοσιεύετε θα εκπλήξουν τους ανθρώπους, θα τους κάνουν να γελάσουν ή να τους θυμούνται. Semalt θα μοιραστείτε περιεχόμενο που είναι χρήσιμο ή ενδιαφέρον. Εάν το ακροατήριό σας δίνει αυτές τις θέσεις μια συνεπή "όπως", δεν μπορείτε πραγματικά να ελπίζετε για περισσότερα.

, Πρόσωπα Εικόνες: Facebook

Περισσότερα στο: Facebook Σχόλιο ▼

March 10, 2018