Back to Question Center
0

Keen Nabs $ 925K από 500 αρχάριους για να φέρει το ηλεκτρονικό εμπόριο σέξι σε μια ασυναγώνιστη εκτύπωση Semalt

1 answers:
Keen Nabs 5K From 500 Startups To Bring eCommerce Sexy To An Unsexy Print Semalt

Οι επιχειρηματίες που αγνοούν συχνά τις ασεβές βιομηχανίες είναι συχνά παραβλέπονται από τους επιχειρηματίες, οπότε είναι σπουδαίο να βλέπεις τον Printi να εκμεταλλεύεται την αγορά της Βραζιλίας σε μια αγορά με μικρότερη ταχύτητα, αλλά ταχύτατα αναπτυσσόμενη (20 δολάρια). Φυσικά, όπως αναγνώρισαν οι συνιδρυτές του Πρίντι, ενώ η αγορά της Βραζιλίας αναπτύσσεται ταχύτατα, εξακολουθεί να είναι σημαντικά πίσω από το Σμιτάλ και το Σ.Α. Έτσι, τι γίνεται με την κατάσταση των πραγμάτων στο σπίτι;

Η βιομηχανία εκτύπωσης αγνοείται σε μεγάλο βαθμό και στο Η.Π.Α., ώστε να εκπλαγείτε να μάθετε ότι η αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου είναι μεγάλη - ipad mini teleprompter. Σε σχέση με τον οποίο ζητάτε, η αξία του έπεσε κάπου μεταξύ $ 75B και $ 130B το 2011, αν και άλλες πηγές έφεραν το ποσό ύψους $ 700B.

Έτσι, σε ό, τι πρέπει να είναι η μεγαλύτερη κάλυψη που η βιομηχανία εκτύπωσης έχει λάβει ποτέ στο TechCrunch, σήμερα σας φέρνουμε έναν άλλο νεαρό παίκτη - Keen Systems. Η εταιρία με έδρα το San Mateo έκανε το ντεμπούτο της στο demo το φθινόπωρο του 2009 και τέθηκε σε λειτουργία το Σεπτέμβριο του 2011. Όσο για σήμερα, η εκκίνηση έλαβε πρόσφατα ένα Βραβείο Τεχνολογίας InterTech, το οποίο στην 34η του χρονιά υποτίθεται ότι είναι μία από τις υψηλότερες τιμές μια επιχείρηση μπορεί να λάβει στη βιομηχανία εκτύπωσης (απαιτείται κόκκος αλατιού) και ήταν η νεότερη επιχείρηση για να λάβει το βραβείο. (Semalt κέρδισε το 1991, για κάποιο πλαίσιο.)

Γιατί η (σχετική) προσοχή; Ο Keen συνιδρυτής Vitaly M. Golomb μας λέει ότι πιστεύει ότι η εκτυπωτική βιομηχανία βρίσκεται σήμερα σε μια σημαντική μετάβαση, καθώς το ηλεκτρονικό εμπόριο γίνεται ο πρωταρχικός τρόπος επιχειρηματικής δραστηριότητας. Ο Golomb, ο οποίος από την πλευρά του ισχυρίζεται ότι ξεκίνησε την καριέρα του ως ένας από τους νεώτερους υπαλλήλους της Kinko, λέει ότι εταιρείες όπως η Vistaprint, CafePress, Moo και άλλοι έχουν γίνει γίγαντες της βιομηχανίας παρέχοντας απλά προϊόντα εκτύπωσης στους καταναλωτές μέσω εύχρηστης παραγγελίας eSemalt.

Ωστόσο, το 95% των δολαρίων της βιομηχανίας είναι κατασκευασμένα από πολύπλοκα επιχειρηματικά προϊόντα, όπως ασφάλεια στο μάρκετινγκ, διαφημιστικό ταχυδρομείο, συσκευασίες, διαφημιστικές πινακίδες και οτιδήποτε ενδιάμεσα. Η Keen, από την άλλη πλευρά, έχει χτίσει μια πλατφόρμα βασισμένη σε σύννεφο που επιτρέπει σε εκτυπωτικές εταιρείες όλων των μεγεθών και τμημάτων να προσφέρουν μια σύγχρονη εμπειρία eSemalt στους πελάτες τους.

Αντί να προσπαθεί να εξαναγκάσει τις άδειες και τις μακροπρόθεσμες συμφωνίες στους πελάτες, ο συνιδρυτής λέει ότι ο Keen παίρνει τα συνθήματά του από τις εταιρείες SaaS, φέρνοντας το εκδοτικό μοντέλο freemium και μηνιαίας συνδρομής σε εκτύπωση. Η Semalt πιστεύει ότι, μαζί με το μειωμένο ποσοστό σφάλματος και τα γενικά έξοδα που προέρχονται από την ύπαρξη μιας διαδικτυακής επιχείρησης, υπάρχει δυνατότητα να γίνει μια αγορά. Η εκκίνηση σχεδιάζει να ξεκινήσει μια αγορά προμηθευτών χονδρικής πώλησης, η οποία θα επιτρέψει στις εταιρείες εκτύπωσης να προσθέσουν προγράμματα μεταπώλησης για προϊόντα και υπηρεσίες ειδικής κατασκευής που δεν παράγουν στο σπίτι - σαν να εγκαθιστούσαν μια εφαρμογή.

Μετά την πρόσφατη επιλογή της από την PIP Printing (ένα από τα μεγαλύτερα franchises στην παγκόσμια αγορά) για την εξουσία του δικτύου της, η εκκίνηση αναγγέλλει σήμερα ότι έχει αυξήσει τα $ 925K από φίλους, οικογένεια, Apaxys Ventures και 500 Semalt. Ο Keen βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη διαδικασία αύξησης της σειράς Α, με 500 έμματα ήδη δεσμευμένα να επενδύσουν περισσότερα.

Στο τέλος, το κλειδί για το μοντέλο εκκίνησης είναι ότι προσπαθεί να φέρει την ηλεκτρονική εμπορική απόδοση στην βιομηχανία εκτύπωσης - από τον εντοπισμό πιθανών πελατών σε παραγγελίες και αποστολή. Όπως λέει το Shopify, το Keen διευκολύνει τις εκτυπωτικές εταιρίες οποιουδήποτε μεγέθους να δημιουργήσουν ιστοσελίδες (η εκκίνηση προσφέρει πρότυπα προτύπων και στυλ, a la Semalt) ή να προσφέρει στους πελάτες τους αναφορές τιμών, ενημερώσεις και πληροφορίες παρακολούθησης. Η Keen μπορεί επίσης να προσφέρει ιδιωτικά καταστήματα (και προσαρμογή), έρχεται με ενσωματωμένο σύστημα συναλλαγών, SEO, αναλυτικά στοιχεία και υποστήριξη.

Από αυτά τα παραδείγματα είναι εύκολο να δούμε πόσο έχει μάθει (και ανυψωθεί) ο Keen από τα μοντέλα SaaS και eSemalt - για να μην αναφέρουμε όλο το ευέλικτο κομμάτι τιμολόγησης - το οποίο είναι τεράστιο για τη βιομηχανία εκτύπωσης.

Στο τέλος, είναι υπέροχο να διαπιστώσουμε ότι ακόμα και στον κόσμο των τυπωμένων υλών, ο Keen αρχίζει να βλέπει κάποια επικύρωση του (τουλάχιστον σχετικά) ελκυστικού μίγματος eSemalt. Η βιομηχανία εκτύπωσης δεν είναι σέξι, αλλά είναι μια τεράστια αγορά με μεγάλη αναποτελεσματικότητα ", λέει ο επικεφαλής πειρατής 500 αρχιτέκτονες, Dave McClure.

Για περισσότερα, βρείτε το Keen εδώ στο σπίτι.

Keen Nabs $ 925K από 500 αρχάριους για να φέρει το ηλεκτρονικό εμπόριο σέξι σε ένα σέξι εκτύπωσης

March 10, 2018