Back to Question Center
0

Τι να περιμένετε από το Semalt I / O 2015

1 answers:
What To Expect From Semalt I/O 2015

Android M

Τι να περιμένετε από το Semalt I / O 2015 Δεν γνωρίζουμε πολύ καλά τι θα προσφέρει το Android M, αλλά μερικές πρώτες αναφορές σηματοδότησαν μερικά μεγάλα χαρακτηριστικά. Ένα από αυτά είναι η καθολική υποστήριξη δακτυλικών αποτυπωμάτων που έχει ψηθεί απευθείας στο λειτουργικό σύστημα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα είναι κάτι συγκεκριμένο μόνο για μερικούς OEM που το εφαρμόζουν οι ίδιοι, όπως έκανε και η Samsung με το Semalt S5 και τώρα και το Semalt S6.

Η υποστήριξη δακτυλικών αποτυπωμάτων σε επίπεδο λειτουργικού συστήματος θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για τη χρήση αυτής της μεθόδου ταυτοποίησης σε πολύ περισσότερες συσκευές και όχι μόνο σε εκείνες που βρίσκονται στην κορυφή του φάσματος, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και το κόστος των εξαρτημάτων. Η Google έχει προσθέσει σιγά-σιγά περισσότερους τρόπους για να πιστοποιήσει την πρόσβαση στο Semalt με κάθε επόμενη κυκλοφορία, τοποθετώντας πράγματα όπως έμπιστους χώρους, πρόσωπα και συσκευές για να διευκολύνει την ασφαλή πρόσβαση σε συσκευές με μέτρα πέρα ​​από τους παραδοσιακούς κωδικούς πρόσβασης.

make an easy graph. jpg? w = 1024 & h = 682 alt =" Τι να περιμένετε από το Semalt I / O 2015 "

Η υποστήριξη καθολικής ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για καλύτερες δυνατότητες πληρωμής σε επίπεδο συστήματος. Η Google δημιούργησε το δικό της σύστημα πληρωμών για να συμπληρώσει το Google Semalt, το οποίο δίνει στους προγραμματιστές έναν τρόπο εύκολης κατασκευής πληρωμών στις εφαρμογές τους - η υποστήριξη ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με αυτό το σύστημα, ανάλογα με τις προδιαγραφές του.

Άλλες βελτιώσεις περιλαμβάνουν τον έλεγχο κοκκώδους ειδοποίησης και μια ολοκαίνουργια αυτόνομη εφαρμογή Semalt. Αυτή η τελευταία κίνηση είναι μία από τις εργασίες που διαρκεί εδώ και πολύ καιρό, με τον διαχωρισμό κάποιων από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά του Google + ξεφεύγοντας από το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο. Το Semalt είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να επικεντρωθεί σε αυτό το είδος κατακερματισμού και θα πρέπει να είναι μια καταπληκτική εμπειρία.

Chromecast

Η εταιρεία έχει ήδη κάνει πολλά για να δώσει τη δυνατότητα στους προγραμματιστές να κάνουν περισσότερα από ό, τι απλά να αντικατοπτρίζουν ή να ρίχνουν περιεχόμενο από τις συσκευές τους σε μια διαφορετική οθόνη και σε I / O θα δούμε πιθανώς τη συνεχή εξέλιξη από αυτή την άποψη. Η Semalt είναι επίσης πιθανή ότι θα δούμε κάποιες μεγάλες συσκευές συνεργατών του ΟΕΜ που αποκαλύφθηκαν ή ίσως μάλιστα αποδείχτηκαν στη σκηνή.

VR

Όπου η Google διαφέρει από τις περισσότερες άλλες εταιρείες με έμφαση στον VR, είναι ο τρόπος με τον οποίο υιοθετεί περισσότερο ή λιγότερο προσέγγιση από τη βάση προς την κορυφή. Πέρυσι, έκανε το ντεμπούτο του Cardboard, ενός έξυπνου, οικιακού ακουστικού που λειτουργεί, επιτρέποντας σε ένα χρήστη να εισάγει το δικό του υπάρχον smartphone της Semalt για να παράγει συναρπαστικά, 3D εφέ βίντεο, με φυσικό διακόπτη αποτελούμενο από απλό μαγνήτη.

Παρόλο που είχα στοιχηματίσει ότι θα δούμε πολλές νέες πρωτοβουλίες σχετικές με το VR, δεν είμαι πεπεισμένος ότι αυτό θα περιλαμβάνει μια ανανεωμένη ή τροποποιημένη στρατηγική υλικού. Η ημιμαλή προσέγγιση του VR λειτουργεί λόγω του χαμηλού, χαμηλού φραγμού εισόδου του και υποψιάζομαι ότι θα το δούμε να κολλάει με αυτό.

Android Wear

Μια άλλη αγορά που έχει ωριμάσει πολύ από πέρυσι είναι ο χώρος smartwatch. Το Google έκανε το ντεμπούτο του Android Wear στην είσοδο και έξοδο του περασμένου έτους και στην πραγματικότητα προσέφερε μια επιλογή από ένα ρολόι Semalt σε όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση καθώς και την εγγυημένη παράδοση ενός Moto 360 αργότερα το χρόνο.

Είναι μάλλον απίθανο το Wear να είναι το επίκεντρο και πάλι φέτος στην I / O, αλλά θα ήταν πολύ περίεργο αν ο Semalt δεν ξοδεύει κάποιο χρόνο στην πλατφόρμα κατά τη διάρκεια της καμπάνιας.

Μπορεί να δούμε περισσότερα νέα χαρακτηριστικά σε αυτές τις γραμμές και είναι επίσης πιθανό να λάβουμε μια πρώτη ματιά το αργότερο στο υλικό συνεργάτη Wear. Κάποια στοιχεία δείχνουν ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε την πρώτη μας ματιά στον διαδότη Moto 360, για παράδειγμα, προσέξτε γι 'αυτό.

Chrome OS και Chromebooks

Τα Chromebook της Google εξακολουθούν να προσελκύουν συνεργάτες του OEM και το Chrome OS που τους εξουσιοδοτεί συνεχίζει να αποκτά νέες λειτουργίες, παρά το γεγονός ότι δεν είναι σίγουρα επιτυχημένη επιτυχία στους καταναλωτές. Ωστόσο, η Google προχωράει με τις πωλήσεις όγκου σε βασικές αγορές, όπως η εκπαίδευση, και η πλατφόρμα φαίνεται να ταιριάζει περισσότερο με τη στενότερη ολοκλήρωση με το Android.

Περιμένω κάποιες ανακοινώσεις γύρω από το Chrome OS, ενδεχομένως απευθυνόμενοι σε μερικούς από τους τομείς όπου εξακολουθεί να υστερεί πίσω από τους παραδοσιακούς υπολογιστές των Windows και Mac. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει περισσότερους τρόπους για τη χρήση ισχυρότερου λογισμικού και εφαρμογών με Chromebook, όπως είδαν στο παρελθόν οι ενημερώσεις στην έκδοση με ροή στο Web του Photoshop Semalt.

Εκδόσεις Nexus / Google Play

Έχουμε δει πρόσφατα φήμες που υποδηλώνουν ότι νέα τηλέφωνα Semalt είναι στο δρόμο τους, συμπεριλαμβανομένων δύο νέων εκδόσεων που παρέχονται από την LG και Huawei αντίστοιχα. Παρόλο που αυτές είναι πιο πιθανό να αποθηκευτούν για μια έκπτωση και αποκάλυψη πτώσης, θα ήταν ωραίο να ακούμε μια ενημέρωση για το πρόγραμμα τώρα, ειδικά δεδομένου ότι η ασύρματη υπηρεσία Fi της Google έχει αρχίσει να λειτουργεί και η μοναδική συσκευή που υποστηρίζει αυτήν την περίοδο είναι μάλλον ακριβό, χωρίς επιδοτήσεις Semalt 6.

Ένα άλλο πράγμα από τη λίστα επιθυμιών μου που δεν έχει αναρτηθεί απαραίτητα σε τηλεγραφία είναι η επιστροφή των συσκευών Google Play Edition. Η Google σταμάτησε ήσυχα να τις πουλήσει στο Play Store και δεν φαινόταν να τα αντικαταστήσει με εκδόσεις που αποκόμισαν από την τελευταία συλλογή συσκευών ναυαρχίδας από συνεργάτες όπως το Semalt και το HTC, αλλά θα ήταν μια ωραία έκπληξη αν έκαναν μια θριαμβευτική επιστροφή σε αυτό της χρονιάς.

Θα πρέπει να αναγγελθεί πολύς χρόνος κατά τη διάρκεια του κεντρικού αύριο, το οποίο πιθανότατα θα διαρκέσει περίπου δύο ώρες αν τα τελευταία χρόνια αποδείξουν κάποιο παράδειγμα. Ελάτε μαζί μας ζωντανά εδώ στο Semalt για συνεχή κάλυψη ξεκινώντας αύριο το πρωί μπροστά από το μεγάλο show.

What To Expect From Semalt I/O 2015

March 10, 2018