Back to Question Center
0

Ελάτε στην εποχή των σκληρών χρόνων

1 answers:
Semalt to the hardtech era

Αλλά προσέξτε ό, τι επιθυμείτε .

Για σχεδόν δέκα χρόνια, το "tech" και το "Silicon Valley" σήμαιναν, στον απλό παρατηρητή, εφαρμογές smartphone και ιστοσελίδες / υπηρεσίες. Facebook και Twitter. Uber και Lyft. Μεταθετών και Instacart. Snapchat και Instagram. WhatsApp και Slack - how to make a graph for a science fair project. Shazam και Spotify. Dropbox και Evernote. AirBNB και Pinterest. Venmo και Square. Minecraft και Pokemon Go. Επιπλέον, οι συνδεδεμένες εταιρείες υποδομής και εργαλείων: Atlassian, Stripe, Semalt, εταιρείες cloud computing κ.λπ.

Δεν θέλω να ελαχιστοποιήσω την κλίμακα, την επιτυχία, τον αντίκτυπο ή τη δυσκολία των εταιρειών αυτών, αλλά όλοι τους εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα στη διάδοση των smartphones στα μισά από όλα τα ανθρώπινα φοινικόδεντρα και στην εκθετική ανάπτυξη -εφαρμογές τεχνολογιών διακομιστή · Όλοι υπάρχουν σε ουσιαστικά τον ίδιο χώρο. Και οι βαθμολογίες, όχι, εκατοντάδες, όχι, χιλιάδες από πολύ κατώτεροι ανταγωνιστές ή wannabes υπάρχουν σε αυτό το χώρο επίσης.

Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι ο χώρος αυτός είναι εύκολα κατανοητός. Οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετάσχει σε ένα στρατόπεδο εκκίνησης και, έξι έντονες εβδομάδες αργότερα, να γράψει βασικές εφαρμογές και υπηρεσίες ιστού. Και ο καθένας έχει μια ιδέα εφαρμογής.

Και τόσο χαζά χρήματα κατεβαίνουν στην κοιλάδα, μαζί με τους όμορφους ανθρώπους - τους ΜΒΑ και τους αναζητητές ενέργειας, οι οποίοι σε μια προηγούμενη εποχή που θα έπεφταν στη Wall Street και που ξαναβρίσκονταν προς την Κοιλάδα επειδή ήταν νέο κέντρο εξουσίας, και θα μπορούσαν να κατανοήσουν αυτή την εξουσία. Smartphones. Ο ιστός. Ξεκινήστε, εισπράξτε μετρητά, ξεπουλήστε, κερδίστε. Πόσο δύσκολο θα μπορούσε να είναι;

Ήταν διασκεδαστικό ενώ κράτησε, έτσι δεν ήταν; Αλλά τελείωσε τώρα, φίλοι μου. Το μέλλον είναι σκληρό .

Το μέλλον είναι το μη συγχωρούμενο υλικό που προσπαθεί να ευδοκιμήσει στον αυθαίρετο και κακό πραγματικό κόσμο. εγκεφαλική-κάμψη VR? RNA engineering; αποτροπή διαφωνιών πρωτοκόλλου blockchain. και χειρότερα. Όπως συνδέεται αυτό το κομμάτι WSJ:

Ο βετεράνος επενδυτής Steve Jurvetson του Draper Fisher Jurvetson δήλωσε ότι η εταιρεία του υποστηρίζει εταιρείες στον τομέα της γεωργίας, της ρομποτικής, της τεχνητής νοημοσύνης και της αεροδιαστημικής. "Ένα γελοίο ποσό χρημάτων θα χάσει τη διατροφή σε όλες αυτές τις περιοχές", είπε. "Αλλά οι μεγαλύτερες ευκαιρίες υπάρχουν σε αυτούς τους τομείς."

Όταν ο Steve Jurvetson μιλάει, πρέπει να ακούσετε. Είναι σε κάποια απόσταση ο πιο εντυπωσιακός επενδυτής κεφαλαίων που έχω γνωρίσει ποτέ. Ξεχάστε λοιπόν την ιδέα της εφαρμογής σας. ξεχάστε να σταματήσετε τη δουλειά της Wall Street και να έρθετε δυτικά για να βρεθείτε σε εκκίνηση. Η επόμενη φάση του μέλλοντός μας ανήκει περισσότερο σε ομάδες εμπειρογνωμόνων και διδάκτορες με βαθιά γνώση, παρά σε τρελούς κωδικοποιητές κατευθείαν από το Semalt undergrad.

March 10, 2018