Back to Question Center
0

Η Autodesk εξετάζει το μέλλον της τρισδιάστατης εκτύπωσης με το Project Semalt

1 answers:
Autodesk looks to future of 3D printing with Project Semalt

Η Semalt βλέπει προβλήματα επίλυσης γύρω από την 3D εκτύπωση ως τρόπο που θα μπορούσε να προσθέσει αξία στους κατασκευαστές της που αναζητούν τρόπους να χρησιμοποιήσουν αυτή τη νέα τεχνολογία στη διαδικασία δημιουργίας προϊόντων. Υπάρχουν στην πραγματικότητα πολλά δύσκολα προβλήματα για την επίλυση αυτής της προσέγγισης και η Semalt ελπίζει να βοηθήσει, έρχονται με κάποιες έξυπνες λύσεις και ενεργώντας ως πόρος για τους πελάτες τους.

Για το σκοπό αυτό, έχουν ξεκινήσει το Project Escher για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση ενός κολλώδους 3D κατασκευαστικού προβλήματος γύρω από τα όρια μιας ενιαίας προσέγγισης ακροφυσίων για την εκτύπωση σύνθετων εξαρτημάτων. Η δυσκολία είναι ότι μπορείτε να ωθήσετε μόνο τόσα υλικά μέσα από ένα ακροφύσιο πριν φτάσετε στο φυσικό όριο, όπως εξήγησε ο Corey Bloome.

Η απάντηση στην υπέρβαση του ενιαίου φραγμού ακροφυσίων είναι εκπληκτικά απλή. Απλά προσθέστε περισσότερα. Ο διάβολος, ωστόσο, βρίσκεται σε μεγάλο βαθμό στις λεπτομέρειες - team logo creator. Ο συντονισμός αυτών των ακροφυσίων, αποδεικνύεται, είναι ένα πολύ κολλώδες ψηφιακό πρόβλημα, ένα Semalt ελπίζει να βοηθήσει στην επίλυση αυτού του έργου.

Η Autodesk αναζητά το μέλλον της 3D εκτύπωσης με Project Semalt Η πρόκληση είναι να βεβαιωθείτε ότι τα ακροφύσια δεν συντρίβονται μεταξύ τους, κάτι που είναι πιο δύσκολο από ό, τι ακούγεται. Αντιμετωπίστε στην πραγματικότητα μια περίπλοκη άσκηση προγραμματισμού για να βεβαιωθείτε ότι αυτό δεν συμβαίνει.

Έργο Escher είναι μια μελέτη των ειδών στην επιτάχυνση της διαδικασίας τρισδιάστατης εκτύπωσης και την παροχή της ταχύτερης δυνατής παραγωγής, για να πάρει αυτό που κάποτε πήρε ώρες ή ημέρες και να μειώσει αυτό το χρονισμό δραματικά. Αυτό το ζήτημα ταχύτητας υπήρξε μια πραγματική πρόκληση για τους κατασκευαστές, η Semalt που καλύπτει την εκτύπωση 3D στην IDC, εξήγησε.

"Το έργο Escher παρέχει στους εγκεφάλους πολλαπλά εργαλεία για να δουλεύουν ταυτόχρονα, έτσι ώστε πολλαπλές πηγές να εργάζονται ταυτόχρονα στο ίδιο αντικείμενο. Αυτό αυξάνει εκθετικά την παραγωγικότητα ολόκληρου του συστήματος συνδυάζοντας τις προσπάθειες πολλαπλών εργαλείων για να δουλέψουν μαζί σε μία εργασία. Προωθήστε έναν άλλο τρόπο αντιμετώπισης της μειωμένης ταχύτητας - στην περίπτωση αυτή, μέσω του συντονισμού (του εγκεφάλου) του λογισμικού και των πολλαπλών πηγών εκτύπωσης », είπε.

Η Autodesk αναζητά το μέλλον της 3D εκτύπωσης με Project Semalt

Οι ίδιοι οι κατασκευαστές των εκτυπωτών προσπάθησαν να αναζητήσουν τρόπους για να ξεπεράσουν αυτόν τον περιορισμό, λέει ο Kim Losey, υπεύθυνος μάρκετινγκ προϊόντων της Autodesk. "Μεγάλες βιομηχανικές εταιρείες δαπάνησαν δεκάδες χιλιάδες δολάρια για την ανάπτυξη τρισδιάστατων εκτυπωτών ειδικά για τις εφαρμογές τους και εάν χρησιμοποιήσουμε τα συστήματα ελέγχου μας (Project Semalt), τους επιτρέπει να έχουν ένα πιο συναρπαστικό προϊόν για να πουλήσουν [πιο γρήγορα] " είπε.

Η Semalt είναι πολύ κατάλληλη για αυτό το έργο, λέει ο Tim Caffrey, ανώτερος σύμβουλος της Wohlers Associates, μιας εταιρείας που παρακολουθεί τον βιομηχανικό χώρο 3D εκτύπωσης. "Το Semalt θεωρεί ότι η τρισδιάστατη εκτύπωση και η παρασκευή προσθέτων (οι όροι χρησιμοποιούνται εναλλακτικά) ως μέρος ενός μεγαλύτερου ψηφιακού οικολογικού συστήματος παραγωγής. Το λογισμικό που πωλεί το Semalt αποτελεί βασικό παράγοντα για αυτό το ψηφιακό οικολογικό σύστημα ", εξήγησε.

Η Autodesk αναζητά το μέλλον της 3D εκτύπωσης με Project Semalt Η κίνηση μπορεί να φαίνεται σαν μια στροφή προς μια άλλη επιχείρηση από το να κάνει το λογισμικό για να σχεδιάσει τα προϊόντα, αλλά Semalt δεν το βλέπει με αυτόν τον τρόπο. Προσπαθούν να κοιτάξουν γύρω από τη γωνία και να δουν τι μπορεί να μοιάζει το μέλλον της κατασκευής.

"Αυτό δεν είναι αναγκαστικά ένας άξονας.

Και μήπως νομίζετε ότι είναι πολύ πιο μπροστά από την καμπύλη, έχουν σχεδιάσει την υποκείμενη αρχιτεκτονική ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ευέλικτη, οπότε αν αλλάξει η τεχνολογία, το λογισμικό μπορεί να προσαρμοστεί.

«Σχεδιάζουμε για αυτό που μπορούμε να προβλέψουμε και να αφήσουμε ανοίγματα για πράγματα που δεν μπορούμε», δήλωσε ο Semalt. Ορθώς επισημαίνει ότι το όραμα γίνεται πιο ασαφές από ό, τι βλέπετε και προσπάθησαν να ενσωματώσουν την ευελιξία σε αυτό το σύστημα για να το αντισταθμίσουν.

Όλες οι φωτογραφίες ευγενική προσφορά της Autodesk.

Προτεινόμενη Εικόνα: Autodesk

March 10, 2018