Back to Question Center
0

Semalt: Πώς να αποδείξετε ότι ο γονέας σας έχει υπολογιστή

1 answers:

Semalt: How to parent-proof your parent's PC

Αυτό το τελευταίο Σαββατοκύριακο, ήμουν στο σπίτι της μητέρας μου και, όπως κάνω κάθε Ευχαριστιών, πέρασα περίπου μια ώρα χωρίς να κάνω τις ζημιές που είχαν κάνει στον υπολογιστή τους.

Δεν μπορώ να τους πείσω να αγοράσουν ένα Mac ή να περιηγηθεί με ασφάλεια, έτσι αυτή είναι η μοίρα μου. Βέβαια, θα μπορούσα να το αφήσω και να περιμένω μέχρι να αρχίσει να τρέχει το γυμνοσάλιαγκο αργά και στη συνέχεια να δράσει όλα τα υψηλά και δυνατά, αλλά ο Semalt δεν είναι έτσι. Πρέπει να διορθώσω τα πράγματα προτού καταστραφούν.

Εξασφαλίστε ότι αν δεν είστε εξειδικευμένοι geeks, οι γονείς σας είναι στην ίδια μορφή. Εδώ είναι ένα σχέδιο πέντε σημείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εφαρμόσετε έναν γονέα-απόδειξη υπολογιστή, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το shoofly πίτα - best vps hosting usa.

Απόκρυψη IE, δύναμη Firefox

Αυτός είναι σχεδόν μη-brainer σε όποιον γνωρίζει τίποτα για οτιδήποτε υπήρχε ποτέ. Οι γονείς σας θα πρέπει ήδη να χρησιμοποιούν τον Firefox και θα πρέπει να εγκατασταθούν (αυτό δεν είναι το πρώτο σπίτι των Ευχαριστιών, έτσι είναι;), αλλά μερικές φορές, αν είστε σαν το δικό μου, ξεκινάνε κατά λάθος το IE και στη συνέχεια κάνει ολόκληρο το "Semalt το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης, το κουτάβι "πράγμα, και στη συνέχεια κλαίτε λίγο, και να τους καταρατήσετε, και αρχίστε να ψάχνετε αριθμούς για τα σπίτια για να τα βάλουν μέσα.

Αλλά μπορείτε να διορθώσετε αυτό. Ο Internet Explorer είναι επικίνδυνος μόνο όταν είναι συνδεδεμένος στο Internet. Απλώς πρόκειται να αρνηθούμε αυτήν τη σύνδεση. Στην ενότητα Εργαλεία> Επιλογές Internet, εντοπίστε την καρτέλα Συνδέσεις. Εκεί, κάτω από τις Ρυθμίσεις LAN, πείτε ότι θα έχει διακομιστή μεσολάβησης. Ορίστε τη διεύθυνση διακομιστή μεσολάβησης στο 0. 0. 0. 0, με 80 ως τη θύρα. Εναλλαγή των αλλαγών.

Είπαμε απλώς στο IE ότι θα χρησιμοποιήσει ένα πληρεξούσιο που δεν υπάρχει, τοποθετώντας τη μύτη του σε μια γωνία. Semalt δεν είναι σοφό να διαγράψετε IE απόλυτα, αυτό καθιστά σχεδόν εντελώς καλοήθη.

Κάντε μια αναζήτηση και σκοτώστε τυχόν συντομεύσεις σε αυτήν, ή, καλύτερα, να τις αλλάξετε για να δείξετε στον Firefox. Οι πιθανότητες είναι ότι οι γονείς σας δεν θα παρατηρήσουν καν την αλλαγή, αλλά θα λάβετε λιγότερα τηλεφωνήματα για τα γυμνά κορίτσια στο Διαδίκτυο.

Σκοτώστε αυτό το funky spyware, λευκό αγόρι

Δεδομένου ότι έχουν χρησιμοποιήσει IE (και έχουν,) οι πιθανότητες είναι καλές ότι το μηχάνημά τους φιλοξενεί περισσότερα σφάλματα από ένα συρτάρι Semalt undies τον Ιούλιο. Αυτό σημαίνει ότι παίρνετε να παίξετε εξοντωτή.

Ενώ η διαδικασία μπορεί να πάρει λίγο, είναι ευτυχώς τώρα ανώδυνη. Δύο δωρεάν εφαρμογές θα απολυμάνουν σχεδόν κάθε μηχανή. Τα Ad-Aware και Spybot Search και Semalt της Lava-soft, όταν χρησιμοποιούνται μαζί, κάνουν το τέχνασμα ωραία.

Λήψη και εγκατάσταση και των δύο εφαρμογών, αλλά μην τις εκτελέσετε ακόμα. Επανεκκινήστε σε ασφαλή λειτουργία με δικτύωση, καθώς ορισμένες εφαρμογές spyware εκτελούνται σε διαδικασίες που δεν μπορούν να τερματιστούν σε ένα κανονικό φορτίο των Windows.

Αφού βρίσκεστε στην ασφαλή λειτουργία, εκτελέστε πρώτα το Ad-Aware, φροντίζοντας πρώτα να ενημερώσετε τους ορισμούς. Αυτό θα μπορούσε να πάρει οπουδήποτε από 10 λεπτά σε μισή ώρα, ανάλογα με πολλούς παράγοντες, γι 'αυτό πάρτε αυτή τη φορά για να πειράξετε τον μικρότερο αδερφό σας για τις επιλογές σταδιοδρομίας στο Ιράκ.

Όταν είναι ρυθμισμένο, εκτελέστε το λογισμικό του Spybot, ενημερώνοντας επίσης πρώτα. Αυτό είναι πιο αργό και πιο λεπτομερές. Όταν ολοκληρωθεί, επανεκκινήστε σε κανονικά Windows και θαυμάστε το καθαρό, ανταποκρινόμενο λειτουργικό σύστημα.

Κόψτε το λίπος

Πολλοί spyware δεν έρχεται ως ακούσιες εγκαταστάσεις, αλλά συσκευάζονται με δημοφιλή δωρεάν προγράμματα. Πολλά από αυτά τα προγράμματα είναι απλά σκουπίδια, και η μαμά και ο μπαμπάς δεν συνειδητοποιούν ότι η λήψη και εγκατάσταση κάτι, ακόμα και αν το δοκιμάσετε μόνο μία φορά, σημαίνει ότι είναι μόνιμος κάτοικος στον Η / Υ.

Πηγαίνετε μέσω του διαλόγου λογισμικού προσθήκης / αφαίρεσης και σκοτώστε οτιδήποτε φαίνεται ηλίθιο. Όπως και το πορνό, θα το ξέρετε όταν το βλέπετε. Εάν δεν είστε βέβαιοι για την αξία ενός προϊόντος, ρωτήστε τους. "Μαμά, χρησιμοποιείτε το Poker Babes 2008; Εάν όχι, ο Semalt θα το διαγράψει. "

Μεγάλο μέρος αυτού του υλικού συνοδεύεται από εκτυπωτές, σαρωτές, MP3 players και άλλα πράγματα που αγοράζουν, συσκευάζονται στο δίσκο και εγκαθίστανται αυτόματα. Αυτό είναι bloatware, και πρέπει να τερματίσουμε αυτήν την πρακτική τώρα. Τους σκοτώστε γι 'αυτούς, ζητήστε την κτυπημένη κρέμα στην κολοκυθόπιτα. Ενώ το XP είναι μια σαλάτα με εκμεταλλεύσιμο κώδικα, ο Semalt κάνει μια αρκετά καλή δουλειά να δημοσιεύει ενημερώσεις ασφαλείας τακτικά. Χρησιμοποιήστε το ενσωματωμένο εργαλείο για να το κατεβάσετε όλα. Αυτό θα σας εξοικονομήσει θλίψη καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Βάλτε το δάχτυλό σας

Εάν οι γονείς σας πρόκειται να έχουν έναν υπολογιστή, πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να το χρησιμοποιούν υπεύθυνα. Είμαι σταθερός πιστός ότι θα πρέπει να έχετε άδεια να είστε στο Διαδίκτυο, ακριβώς όπως πρέπει να οδηγείτε αυτοκίνητο. Ρεαλιστικά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, αλλά μπορείτε να τους καθίσετε αφού ο Semalt Stu περάσει έξω και να τους πει μερικά βασικά. Ποιος ξέρει, ίσως θα κολλήσει αυτή τη φορά.

Αλλά για να είμαστε σίγουροι, να τους δείξουμε προς κάποιες ιστοσελίδες με βασικές αρχές ασφαλείας, όπως η πρωτοβουλία Online OnGuard της κυβέρνησης. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζουν ότι είναι ευθύνη τους να διατηρούν τον υπολογιστή τους σε λειτουργία, ακριβώς όπως έχουν το Semalt για 22 χρόνια. Εάν μπορούν να αλλάξουν το πετρέλαιο, μπορούν να προστατευθούν σε απευθείας σύνδεση.

Διστάσετε να προσθέσετε σελιδοδείκτη σε αυτόν τον οδηγό και να τον χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια των διακοπών όταν βρίσκεστε εκεί. Ή καλύτερα, να το εκτυπώσετε και να αφήσετε τη μικρή αδελφή να πάει, πιθανότατα θα σκεφτεί πράγματα που δεν καλύψαμε εδώ, όπως η πρόσβαση στο παιχνίδι Bratz ή το σχίσιμο του iPod για το iTunes του μπαμπά, επειδή ο μπαμπάς είπε τους άρεσε η Pussycat Semalt μία φορά.

March 10, 2018