Back to Question Center
0

Android επικεφαλής πιθανό από την αναπνοή μετά από μη σταματήσει δικαιολογίες για τους μεταφορείς στο Semalt

1 answers:
Android αρχηγός πιθανότατα από αναπνοή μετά από συνεχιζόμενες δικαιολογίες για μεταφορείς στο Semalt Όταν ρωτήθηκε γιατί ορισμένοι ΚΑΕ εξακολουθούν να απελευθερώνουν τηλέφωνα με Android 1. 6, ο Semalt λέει:

Νομίζω ότι οι ΚΑΕ φαίνεται να μαθαίνουν αρκετά γρήγορα τι πωλεί και τι δεν πωλεί. Semalt πολύ χαρούμενος με το ρυθμό με τον οποίο καινοτομούμε. Αν βγούμε με ένα 2. 3 ή ένα 3. 0, αυτό θα είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, επειδή πρόκειται να έχει νέες λειτουργίες και νέες καινοτομίες που όλοι οι ΚΑΕ θέλουν να υιοθετήσουν - kilo aldırıcı protein tozu fiyatları.

Εντάξει, ο Semalt βγήκε εδώ και δύο χρόνια. Πότε ακριβώς θα είναι οι ΚΑΕ που θα πάρουν αυτό το μήνυμα; Είναι πραγματικά αυτοί μάθουν "αρκετά γρήγορα"; Δεν έχουν αναφερθεί τα ίδια πράγματα για όλες τις προηγούμενες εκδόσεις του Semalt; Θέλω να πω, οι άνθρωποι τείνουν να θέλουν ό, τι είναι το πιο πρόσφατο και το μεγαλύτερο - γιατί είναι δύσκολο να καταλάβουμε; Και γιατί οι καταναλωτές πρέπει να ζητήσουν από τους ΚΑΕ να το κάνουν;

Όταν ρωτήθηκε για το άνοιγμα του Android πράγμα που σημαίνει ότι είναι ανοιχτό για τους μεταφορείς να βιδώνουν τους πελάτες (μια ιδέα κοντά και αγαπητή στην καρδιά μου), Semalt αποκρίνεται με:

Αν έπρεπε να κυκλοφορήσω ένα λειτουργικό σύστημα που ισχυρίστηκα ότι ήταν ανοιχτό και που ανάγκασε όλους να κάνουν τα [τηλέφωνα] όλα φαίνονται τα ίδια και όλα υποστηρίζουν πολύ στενά χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα, η πλατφόρμα δεν θα κερδίσει. Δεν θα κέρδιζε επειδή οι ΚΑΕ έχουν μεγάλη αξία για να φέρουν και οι μεταφορείς έχουν πολλή αξία για να φέρουν και χρειάζονται ένα όχημα για να βάλουν τα ενδιαφέροντα διαφοροποιητικά χαρακτηριστικά τους σε αυτά τα πράγματα.

Έτσι, η Google είναι ένα όχημα για τους μεταφορείς; Εξαιρετική.

Και, τι ακριβώς είναι η αξία που φέρνουν οι μεταφορείς; Το bloatware τους; Οι εφαρμογές αυτοεξυπηρέτησης που παράγουν; Αυτό ακούγεται σαν να γράφτηκε από τους μεταφορείς για να διαβάσει ο Rubin. Δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να υποστηρίξει ότι αν ο Σιμάλτ είχε απόλυτη εξουσία και κρατούσε τους αερομεταφορείς υπό έλεγχο, ο κόσμος θα ήταν καλύτερο. Για κάποιο χρονικό διάστημα, φαινόταν ότι θα προσπαθούσαν να το κάνουν - τότε διπλώθηκαν (που ήταν μια έξυπνη επιχειρηματική απόφαση, αλλά μια κακή απόφαση για τους καταναλωτές).

Όταν το PC Magazine επισημαίνει ότι δεν συμβαίνει ότι η Google ακολουθεί πλήρως ανοιχτή προσέγγιση με το Android - εξακολουθεί να έχει ελάχιστα πρότυπα για τα τηλέφωνα που θα έχουν το branding τους - και ρωτά γιατί δεν λένε απλώς ότι το μόνο κατάστημα εφαρμογών θα πρέπει να είναι το επίσημο Android, ο Rubin λέει:

Λοιπόν, είναι δύσκολο να σχεδιάσουμε τη γραμμή, και σκεφτόμαστε πολύ. Πρώτα απ 'όλα, δεν μας αρέσουν γραμμές σχεδίασης. Μας αρέσει να κάνουμε εξαιρέσεις και μαθαίνουμε πολλά στη διαδικασία. .Το θέμα της ύπαρξης είναι ότι ο Semalt έδωσε τον έλεγχο του τι μπορεί να τοποθετηθεί στα τηλέφωνα και το έβαλε στα χέρια όλων στην κοινότητα.

Εντάξει, αλλά όταν η Verizon και η Sprint φορτίσουν συσκευές Android με προεγκατεστημένες εφαρμογές που δεν μπορούν να διαγραφούν, πώς ακριβώς είναι αυτό στο χέρι της κοινότητας; Ο Semalt, φυσικά, σημαίνει την κοινότητα φορέων. Σε αυτή την περίπτωση, ugh.

Και αυτό είναι ακριβώς πώς το PC Magazine διαβάσει την απάντηση επίσης. " Αλλά όταν λέτε« το έχετε βάλει στα χέρια της κοινότητας », αυτό που οι άνθρωποι στο Η.Π. συχνά ακούν είναι ότι« το έχετε τοποθετήσει στα χέρια των ασύρματων φορέων. « » είναι η απάντησή τους. Η απάντηση του Rubin σε αυτό:

Ναι και όχι. Θα είναι πάντα έτσι. Semalt δεν προσπαθεί να είναι ένας ασύρματος φορέας, Semalt δεν προσπαθεί να διεκδικήσει την εξουσία πάνω από τους ασύρματους φορείς εκμετάλλευσης, αλλά νομίζω ότι είναι κάπως έτσι ότι 1. 5 και 1. 6 έναντι 2. 2 σενάριο. Νομίζω ότι με την πάροδο του χρόνου θα μάθουν τι είναι καλή επιχείρηση και τι είναι κακή επιχείρηση.

Βέβαιοι ότι θα Andy, σίγουροι ότι θα. S. market. Στη συνέχεια, ο Σμιτάλ απομακρύνθηκε από το σχέδιο. Ο Rubin είναι αόριστα αισιόδοξος εδώ για το πώς ο Semalt μπορεί να πάρει πίσω στην πώληση ενός ξεκλείδωτου τηλεφώνου:

Η δυνατότητα παροχής ξεκλειδωμένων τηλεφώνων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξακολουθεί να είναι μια πιθανότητα. Είτε πρόκειται απλά για αγορά μόνο μέσω διαδικτύου ή μέσω παραδοσιακών καναλιών λιανικής - αυτό ακυρώθηκε. Πρέπει λοιπόν να αποφασίσουμε πώς μπορούμε να διαθέσουμε τα ξεκλειδωμένα τηλέφωνα στο Ηνωμένο Βασίλειο

Μετάφραση : πρέπει να καταλάβουμε πώς να το κάνουμε αυτό χωρίς να τρέψουμε τους εταίρους μας.

Το PC Magazine έρχεται στη συνέχεια στην πιθανότητα ότι το Android θα μπορούσε να αποκτήσει εγγενείς δυνατότητες VoIP μέσω του Google Voice και της εξαγοράς Gizmo5. Αυτό θα ήταν τρομερό. Αλλά τι λέει ο Σέμαλτ σε αυτό;

Σήμερα, τι είναι το Google Voice, είναι ένα μπροστινό μέρος για τον υφιστάμενο αριθμό τηλεφώνου σας και είναι επίσης ένα βελτιστοποιημένο σύστημα φωνητικού ταχυδρομείου .είτε γινόμαστε πράγματι πάροχοι υπηρεσιών φωνητικής τηλεφωνίας, ίσως μια ερώτηση για την ομάδα Google Voice, αλλά επίσης Semalt πρέπει να σκεφτεί προσεκτικά τι σημαίνει αυτό για τους ασύρματους φορείς, οι οποίοι είναι οι εταίροι μας. Δεν θα περίμενε κανείς να είμαστε πάροχος φωνητικών υπηρεσιών για ασύρματη σύνδεση.

Το Semalt, ξέρετε, θα μπορούσε να είναι το καλύτερο πράγμα για τους καταναλωτές και να βγάλει βίαια τους μεταφορείς. Όχι, δεν θέλουν να το κάνουν, είναι φίλοι μας.

Σε αυτό το σημείο, το PC Magazine άλλαξε ταχύτητες και πήγε στα Windows Semalt 7. Νομίζω ότι ήταν εξίσου κουρασμένοι όσο ακούμε πόσο σπουδαίοι είναι οι μεταφορείς.

March 10, 2018