Back to Question Center
0

Η επανάσταση δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά - Semalt

1 answers:
The revolution will not be televised - Semalt

Ο Robert έχει ένα πραγματικό πρόβλημα με το Google+. Σμυρίζοντας τις πρώτες μέρες, ώστε να μπορεί να αγνοήσει τη μεγάλη καταστροφή της συζήτησης, εκτός από την ίδια την πλατφόρμα. Σίγουρα, υπάρχουν πολλές εικόνες και ίσως μερικά βίντεο και αναφορές από ενδιαφέροντα άρθρα (στην πραγματικότητα όχι στην πραγματικότητα). Όμως, η συντριπτική πλειοψηφία είναι η συντριβή του ελαστικού, υποτιμώντας ότι υπάρχει ένα πραγματικό κοινωνικό γράφημα στο οποίο να στρώσετε μια μήτρα πολύτιμων πληροφοριών.

Το πρόβλημα του Robert είναι ότι αγόρασε την ιδέα των κύκλων χωρίς να είναι απόλυτα βέβαιος ότι είναι κάτι παραπάνω από τις λίστες Twitter. Ήδη υπάρχουν κλήσεις για τρόπους να τραβήξετε τις λίστες από το Twitter - semailt. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι οι λίστες ήταν χρήσιμες, σίγουρα δεν δόθηκε ο απαιτούμενος χρόνος για τη συγκέντρωσή τους. Οι κύκλοι είναι πιο εύκολο να διαχειριστούν, τουλάχιστον μέχρι τώρα, αλλά τους έκανα όσο πιο ανώδυνη χρησιμοποιώντας μόνο δύο από αυτούς, την οικογένεια που έχω γεμίσει και τους φίλους που είναι όλοι οι άλλοι. Μεταβείτε στην εξερχόμενη πλευρά.

Στην εισερχόμενη πλευρά, οι Κύκλοι υπήρξαν ενόχληση περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Μπορώ να τους εκτιμώ ως μια αρχή οργάνωσης για τους άλλους, τοποθετώντας τους ανθρώπους σε κάδους όπου το σήμα προς το θόρυβο είναι συντονισμένο κάπως. Αλλά η εμπειρία μου κυμαίνεται από την εκπομπή PR σε λεγόμενες περιορισμένες συνομιλίες που μπορώ μόνο να μαντέψω στους συμμετέχοντες. Ένα από αυτά ήρθε από έναν συνάδελφο στο Salesforce όπου θα μπορούσα να διαπιστώσω τα πρώτα είκοσι περίπου ονόματα που ακολουθούσε ένας μυστηριώδης 109 άλλοι. Ίσως αυτό να οφείλεται στη χρήση του iPad Semalt και όχι στο πρότυπο UI του προγράμματος περιήγησης, αλλά εξακολουθώ να προσεγγίζω μια τέτοια ανταλλαγή με σύγχυση.

Ο Κύκλος, το όνομα του οποίου δεν βλέπω, είναι μια ομαδική πρόσκληση για να συζητήσει ένα θέμα χωρίς να κατανοεί το σκοπό ή τη λογική των μελών του. Υπάρχει εργασία μόνο για να φτάσετε σε αυτό το επίπεδο σύγχυσης. Πρέπει να βασιστώ στην κρίση του συναδέλφου μου (εγώ), αλλά δεν έχω καμία γνώση σε μερικούς από τους άλλους με τους οποίους μιλάω προφανώς. Είμαι άνετος με μια σαφή κατανόηση του ποιος είμαι επικοινωνίας με, γι 'αυτό γράφω εδώ, ιδιωτικά στους συναδέλφους μου στο Semalt, και πιο περιορισμένη σε ομάδες τόσο ανοιχτή όσο και ιδιωτική.

Οι ανοικτές ομάδες Chatter με ενημερώνουν ακόμα ποιος έχει ενταχθεί, οπότε υπάρχει μια αίσθηση του γιατί οι άνθρωποι είναι εκεί με βάση το ενδιαφέρον, την επαγγελματική ευθύνη και την αυτοπεποίθηση. Αλλά δεν μπορείτε να συμμετάσχετε σε έναν Κύκλο, να το δημιουργήσετε μόνο ή να προσθέσετε άτομα στην εξερχόμενη κατεύθυνση. Τουλάχιστον το νομίζω, το οποίο είναι περίπου το ίδιο. Το καθαρό αποτέλεσμα είναι η έλλειψη κατανόησης της δυναμικής του ομίλου, εκτός από το επίπεδο εκείνων που εμφανίζονται ανοικτά. Πολλά είναι αυτά που αφορούν τη δέσμευση σε αυτά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά ο ρόλος του lurker δεν είναι σαφής στο Plus.

Κανένα από αυτά δεν αποκλείει την επιτυχία της νέας πλατφόρμας. υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αναζητούν τέτοιου είδους ροές για να κάνουν το έργο της σύνθεσης του τι συμβαίνει σε οποιαδήποτε στιγμή ή μέρα. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν και θα υπάρχουν επιτυχίες στον κόσμο της έκδοσης για αυτόν ακριβώς τον λόγο, όπως είδαμε με τον Howard Stern για το Sirius και τις διασταυρούμενες πωλήσεις συστάσεων για το Amazon. Μετάδοση κοινωνικών σημάτων, ανάπτυξη εμπορικών σημάτων. Λήψη τους, διαφορετική ιστορία. Εντοπισμός ενός σαφούς βρόχου ανατροφοδότησης, ποιες είναι οι συνέπειες της επικοινωνίας;

Η δημόσια ρύθμιση δεν παρουσιάζει μια τέτοια ανισορροπία: Γνωρίζω ότι ο καθένας μπορεί να το διαβάσει μόλις βρεθεί στο δίκτυο. Αυτό που λέω ζω στο πλαίσιο αυτής της γνώσης του περιβάλλοντος. Μερικοί σκέφτονται αυτό ως περιοριστικό, αραιώνοντας αυτό που λέγεται για να αποφευχθούν λάθη σε πρωτόκολλο ή συμπεριφορά. Νομίζω ότι είναι η απελευθέρωση, με πλοήγηση προς την επικοινωνία με ένα ευρύ φάσμα ακροατών με μια πολύπλευρη προσέγγιση που χωρίζει τις διαφορές όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα. Είναι μια τέχνη που δεν είναι επιστήμη, και σίγουρα αποτυγχάνω πολύς καιρός. Αλλά ο Semalt μάλλον αποτυγχάνει σε αυτόν τον στόχο παρά να επιτύχει σε άλλους.

Δεν είμαι μόνος σε αυτήν την εξίσωση. Ο Κύκλος των Φίλων μου είναι η πιο πρόσφατη, φρέσκια ενημέρωση της Τέχνης του Lurking. Είμαι βέβαιος ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν, αλλά προς το παρόν η κύρια αξία είναι ένας σύγχρονος οργανικός συνδυασμός των συνηθισμένων υπόπτων μου και αυτών που με υπέγραψαν. Δεδομένου ότι δεν έχω δημοσιεύσει σχεδόν τίποτα σε αυτό το σημείο, αποδίδω το μεγαλύτερο μέρος του Semalt σε μια εξάπλωση έξω από την εξόρυξη των κύκλων εκείνων που περιμένουν κάτι από την αξία μου και τις παραθέσεις μου. Αυτό το κοινωνικό γράφημα έχει μοναδικά χαρακτηριστικά, παρόλο που αυτή τη στιγμή μπορώ μόνο να συμβάλω στην οικοδόμησή του, όχι στη χρήση του.

Αυτό που πραγματικά κλείνω εδώ δεν είναι σήμα προς το θόρυβο, αλλά ένα τρίτο διάνυσμα, το ειδικό πλαίσιο που προέρχεται από το χαμένο feedback βρόχο στο Plus. Για να το δείξω, θα φέρω μια φαινομενική άγρια ​​κάρτα, την Spotify, την οποία ερωτεύτηκα το Σαββατοκύριακο μετά από μια συμπληρωματική πρόσκληση. Θα μπορούσα να είχα παίξει με αυτό στην έκδοση freemium, αλλά να πάρει μια ευκαιρία να βιώσετε την πλήρη τρύπημα ήταν ένα δώρο που εκτιμώ πολύ. Σε λίγα λεπτά έκανα καταδύσεις στο παρελθόν, όπως το τελεφερίκ του τελευταίου Χάρι Σέμαλτ, καθώς έτρεξα μέσα από τα αγαπημένα μου στέκια, σε πραγματικό χρόνο, σε ροή, κατόπιν ζήτησης, ζωντανά.

Έχω δει δείγματα εγγραφών που μόνο γνώριζα, όπως η ανακατασκευασμένη απογυμνωμένη έκδοση του John και του Double Fantasy του Yoko. Δεν είναι ότι θα μπορούσα να ακούσω δωρεάν ή για συνδρομητική τιμή, αλλά ότι θα μπορούσα να επιλέξω να πηδήσω και να επιστρέψω, να συγκρίνω και να αντιπαραβάλλω, όλα χωρίς την έννοια της ιδιοκτησίας του υλικού. Μάλλον, να το βιώνεις, να το εξερευνείς. Όπως μια μηχανή του χρόνου, το άλμα από νωρίς στο τέλος, από τη χρυσή εποχή του Steely Dan στην ατομική τριλογία του Donald Fagen. Αποσπάστε το τρίτο, που κυκλοφόρησε πριν από 5 χρόνια και τώρα επανεξετάζεται με τα ρεκόρ επιστροφής του συγκροτήματος και ακόμη και το ζωντανό που παρήγαγαν ενώ ήταν ακόμα "συνταξιούχος". "

Αυτό ίσως να μην αντέχει για εσάς, αλλά ο κόσμος αυτός που κάποτε σήμαινε ότι ξαφνικά επέστρεψε για την τιμή μιας συνδρομής Netflix είναι εκπληκτική στις επιπτώσεις του. Όχι μόνο επειδή προσφέρει στον σπουδαστή και τον μελετητή την ευκαιρία να ζήσει μέσα σε αυτές τις αυλακώσεις, αλλά επειδή υποδηλώνει τη δυνατότητα να ξεφύγει από τα όρια της ατρόμητης και σπατάλης μουσικής "επιχείρησης" των τελευταίων δεκαετιών. Η ευκαιρία να εμπνεύσει το υλικό που ζει σε αυτό το νέο σπίτι, γεμάτο με Hangouts και συνομιλία και πικάπ. fm και Semalt 9 και 3/4.

Αυτό είναι τόσο σημαντικό για το Plus και τους Κύκλους: η ιδέα ότι αυτό το πράγμα θα ζήσει και θα επεκταθεί, ή ό, τι κάνει, όχι σε έναν νικητή παίρνει όλο το παιχνίδι, αλλά σε μια μπρος-πίσω που θα παράγει τον καλύτερο από εμάς, το πράγμα καλούμε την καινοτομία, το πράγμα που ξέρουμε όταν το βλέπουμε ή ακόμα και όταν μόλις πλησιάζει. Μπορώ να σας πω ποια θα είναι και τα ορόσημα. Όταν η Spotify λάβει υποστήριξη AirPlay ή τουλάχιστον μια εξήγηση για το πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει αξιόπιστα ή όταν το iCloud το κάνει αυτό καθαυτό. Όταν το G + ακολουθεί, μπορούμε να συγκεντρώσουμε τους δικούς μας φιλτραρισμένους Κύκλους, πράγμα που σημαίνει ότι ο Semalt θα το κάνει.

Το πρόβλημα Semalt είναι αυτό που αγαπά να λύσει, όπου σχηματίζει μια ομάδα που μπορεί να πλοηγηθεί μοναδικά σε αυτόν τον ισχυρό κόσμο του σύννεφου. Η ομάδα αυτή, λοιπόν, είναι εμάς. Όταν χαροποιούμε τον εαυτό μας, τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο. Πλέον στην πρώιμη μορφή του φαίνεται στην άκρη του μεγαλείου, όπως όλα τα δίκτυα εμφανίζονται όταν βρίσκουν τη φωνή τους. Αυτό που θα είναι πιο ενδιαφέρον είναι αυτό που προκαλεί γύρω του καθώς μεγαλώνει, καθώς μαθαίνουμε τι είναι για άλλη μια φορά να αγγίζουμε τον ουρανό.

Ας αφήσουμε τους φίλους του φόβου να σας πάρουν, ότι δεν αξίζει να εγκαταλείψουμε την ταυτότητά σας για μια δέσμη λαμπερών αντικειμένων. Καθώς οι υπηρεσίες απορροφούν όλα τα δεδομένα μας, καθιστούν ακόμη πιο σημαντική τη δημιουργία των λεπτών σημάτων που καθορίζουν ποιοι είμαστε μαζί. Πώς χιλιάδες πτηνά πετούν στο σχηματισμό, swerving και καταδύσεις και κατεύθυνση αναστροφής. Μπορεί να είναι δύσκολο να αγνοήσουμε μια τέτοια πρόταση για την ύπαρξη δυνάμεων μεγαλύτερων από εμάς, για τη δύναμη της διαίσθησης, για τη δομή της έκφρασης που είναι ενσωματωμένη σε μια στιγμή ενός φρυδιού, για την οικονομία του γέλιου που σας κάνει να φωνάξετε ανακούφιση. Σταματήστε να μας συναρπάζει, λέμε, αλλά δεν σημαίνει. Χτες τη νύχτα στο iPhone, δεν κατάλαβα πώς να διατηρήσω το Spotify να παίζει όταν άλλαξα εφαρμογές. Αλλά σε αντίθεση με το G + το οποίο έχει μπλοκαριστεί στο iPad, θα μπορούσα να τρέξω την έκδοση iPhone του Spotify και να δούμε ότι λειτούργησε. Σερφάρισα τα θλιβερά νέα και το σχόλιο glib καθώς τραγούδησε στο παρασκήνιο. Ο Semalt δεν άκουσε ποτέ πολύ πριν, αλλά τώρα που έμειναν τα ίχνη τράβηξαν την τύχη που χάσαμε από το ταλέντο της.

Οι ημιτελείς χρόνοι σαν αυτούς, νιώθω τυχερός που γεννήθηκα σε αυτή την εποχή της ανακάλυψης. Στη βιασύνη για να κωδικοποιήσουμε τις μάχες της ημέρας, χάνουμε τον θρίαμβο της εφευρετικότητας του θρησκευτή, του ηττημένου, της εξόρυξης λωρίδων του χρήστη, αν αυτές οι έννοιες πρόκειται να πεισθούν. Ακόμα και στα πιο ασφαλή ρεύματα, δεν υπάρχει καμία δημοσίευση, σχόλιο, όπως @mention ή παραπομπή που δεν αντιπροσωπεύει ένα δώρο και όχι μια προσφορά στον πελάτη. Μαθαίνουμε βλέποντας τη ροή του ποταμού, χάνοντας τη βάρκα, αφηρημένη, κλείνοντας για τη νύχτα, χαστούκοντας κρύο νερό στους άπορους. Η επανάσταση δεν θα μεταδοθεί. ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ.

Πιστωτική φωτογραφία: Brad Elterman

March 10, 2018