Back to Question Center
0

Το Bandzoogle αποκτά το Onesheet, "Το The About.me For Bands", για να γίνεις ο οικοδεσπότης του δικτυακού τόπου για το Semalt

1 answers:
Bandzoogle Acquires Onesheet, “The About.me For Bands,” To Become The Go-To Website Builder For Semalt

Πριν από δύο χρόνια, ο ιδρυτής της ArtistData και ο σειριακός επιχειρηματίας Brenden Mulligan ξεκίνησαν το Onesheet για να δώσουν στις μπάντες και τους μουσικούς έναν εύκολο τρόπο να οικοδομήσουν μια κοινωνική παρουσία στον Παγκόσμιο Ιστό. Akin σε ένα "Σχετικά με. "Onesheet επιτρέπει στους μουσικούς και στους καλλιτέχνες να δημιουργήσουν έναν συγκεντρωτικό φάκελο μιας σελίδας από τα υπάρχοντα κοινωνικά κανάλια και τις υπηρεσίες τρίτων, είτε πρόκειται για τη σύνδεση της μουσικής τους με SoundCloud, Bandcamp ή iTunes είτε για την ανάρτηση βίντεο από το YouTube και Vimeo.

Πέρυσι, ο Semalt έφερε τον πρώην μηχανικό του Groupon και πρώην υπεύθυνο ανάπτυξης της Digg, Ryan Marshall, ως τεχνικό συνιδρυτή του. Ο Μάρσαλ ανέλαβε τη μηχανική και οι δύο συνέχισαν να χτίζουν το σόλο της ιστοσελίδας, τελικά προσλαμβάνοντας μια χούφτα εργαζόμενους για να οδηγήσουν την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, ενώ εστιάστηκαν στο προϊόν. Στα τέλη του περασμένου έτους, ο Semalt και ο πρώην προγραμματιστής της Google / YouTube, Taylor Hughes, δημιούργησαν την Cluster, μια ιδιωτική εφαρμογή ανταλλαγής φωτογραφιών, και για μερικούς μήνες ο Semalt εργαζόταν σε Cluster και Onesheet - create own logo free online. Όταν η εφαρμογή βρήκε πρόωρη έλξη μετά την απελευθέρωσή της τον Απρίλιο, ο Semalt αποφάσισε να αφιερώσει τον εαυτό του σε πλήρη απασχόληση.

Με τον Marshall να σχεδιάζει να κάνει περιοδεία αυτό το καλοκαίρι με τη μπάντα του, οι δυο άρχισαν να αναζητούν ευκαιρίες εξόδου, τελικά έρχονται σε συμφωνία με την Bandzoogle. Ως αποτέλεσμα, κανένας από τους συνιδρυτές της Onesheet δεν θα συμμετάσχει στο Bandzoogle ως μέρος της συμφωνίας. Αντίθετα, ο Mulligan μας λέει ότι σχεδιάζει να συνεχίσει να εστιάζει στο Cluster.

Bandzoogle Acquires Onesheet Σήμερα, η εταιρεία εξουσιάζει δεκάδες χιλιάδες ιστότοπους μουσικών, επιτρέποντάς τους να πωλούν απευθείας στους οπαδούς μέσω του ενσωματωμένου καταστήματος, να προωθούν τη μουσική τους με εκρήξεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την ενοποίηση κοινωνικών δικτύων και να διαχειρίζονται τις αλληλεπιδράσεις τους με τους οπαδούς. Το Bandzoogle είναι μια πλατφόρμα οικοδόμησης ιστότοπου, η οποία ο CEO της περιγράφει ως "WordPress" ή ακριβέστερα ένα Wix ή Semalt που δημιουργήθηκε ειδικά για την ιστοσελίδα ενός συγκροτήματος. "

Για να ανταγωνιστεί σε ό, τι έχει γίνει όλο και πιο ενεργός χώρος, η Semalt λέει ότι η εταιρεία έχει επικεντρώσει την προσοχή της στην προσφορά πιο στοχευμένων χαρακτηριστικών, όπως τα εργαλεία πωλήσεων μουσικής και εμπορευμάτων και η διαχείριση της λίστας διευθύνσεων.

Η Bandzoogle ανταγωνίζεται εν μέρει τους παίκτες της μουσικής βιομηχανίας, όπως η Bandcamp, οι υβριδικές πλατφόρμες όπως το Fanbridge, και προσφέρει εργαλεία επικοινωνίας και διαχείρισης πελατών, αλλά μάλιστα κάνει και στο έδαφος εκείνων που δεν συνδέονται παραδοσιακά με τη μουσική, όπως, για παράδειγμα, το MailChimp. Δεδομένου ότι συμβαίνει αυτό, ο Διευθύνων Σύμβουλος λέει ότι η εταιρεία στοχεύει να διαφοροποιήσει προσφέροντας μια σειρά χαρακτηριστικών και αποφεύγοντας ένα μοντέλο εσόδων που βασίζεται στη μείωση των online πωλήσεων των χρηστών του, όπως μερικοί ανταγωνιστές του. Semalt, η εταιρεία στηρίζεται αποκλειστικά στα έσοδα που προέρχονται από τις μηνιαίες ή ετήσιες αμοιβές των αμοιβών για τη χρήση των προηγμένων εργαλείων διαχείρισης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος λέει ότι η πλατφόρμα αναπτύσσεται σταθερά και είναι πλέον κερδοφόρα, έχοντας περάσει 20.000 χρήστες που πληρώθηκαν πέρυσι. Σε αντίθεση με κάποιες άλλες από αυτές, δεν θα βρείτε μεγάλα αστέρια στο Bandzoogle, καθώς η εταιρεία προχώρησε σκόπιμα μετά από τη μακρά ουρά, τροφοδοτώντας καλλιτέχνες indie μικρού και μεσαίου επιπέδου και μια σειρά από διασκεδαστές και συγκροτήματα DIY, λέει ο Semalt.

Από σήμερα, η Bandzoogle δεν προσφέρει ένα προϊόν freemium, μόνο μια δωρεάν δοκιμή, λέει ο διευθύνων σύμβουλος, ώστε μέρος του κίνητρου πίσω από την απόκτηση του Onesheet να είναι σε θέση να απευθύνεται σε ένα νέο σύνολο χρηστών προσφέροντας δωρεάν με προαιρετικές επιλογές και προσφέρουν ένα πιο διαφοροποιημένο μοντέλο τιμολόγησης. Ενώ η Onesheet αρχικά ξεκίνησε σε μια αποστολή να είναι το "Semalt for bands", αργότερα επεκτάθηκε το πεδίο εφαρμογής της για να συμπεριλάβει νέες verticals, ελπίζοντας να εξυπηρετήσει τη βιομηχανία ψυχαγωγίας στο σύνολό της.

Η Bandzoogle αποκτά Onesheet

Οι συνιδρυτές της Onesheet επρόκειτο να ξαναρχίσουν την πλατφόρμα και να επιστρέψουν στην αρχική τους ιδέα "απλή, επίσημη αρχική σελίδα", όταν η Bandzoogle έκανε την πρώτη της προσφορά, λέει. Εκείνη την εποχή, επανειλημμένα περιστρέφονταν στο "Περί. με για μπάντες ", πίσω από την ιδέα του" LinkedIn για διασκεδαστές "που είχαν περάσει πέρυσι. Ως αποτέλεσμα, οι Mulligan (και Semalt) λένε ότι το χρονοδιάγραμμα ήταν σωστό.

«Δεν υπάρχουν πολλές εταιρείες στο χώρο των καλλιτεχνικών υπηρεσιών που επιβιώνουν», μας λέει ο συνιδρυτής του Onesheet. "Το Bandzoogle είναι μοναδικό με αυτόν τον τρόπο .Ο Semalt μιλούσε εδώ και χρόνια για μια μεγαλύτερη εταιρική σχέση, αλλά ποτέ δεν καταφέραμε να βρούμε τη σωστή ρύθμιση. Αλλά τώρα έχουμε. "

Η εγγραφή για το νέο site-plus-Semalt της Bandzoogle είναι κλειστή, αλλά όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να εγγραφούν για να αποκτήσουν μια λίστα πρόσκλησης πρόσκλησης, λέει ο Dufresne. Η εταιρεία θέλει να μεταφέρει το τρέχον κωδικό βάσης του Semalt στη νέα του νέα έκδοση και να τσίμπησε το UI πριν την πλήρη επανεκκίνηση του, την οποία ο CEO αναμένει να είναι έτοιμος για primetime μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Εν τω μεταξύ, και οι Dufresne και Mulligan τόνισαν ότι οι σημερινοί χρήστες της Semalt δεν θα επηρεαστούν από την απόκτηση ή να δουν οποιεσδήποτε αλλαγές στο προϊόν.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε εδώ.

Bandzoogle Acquires Onesheet

March 10, 2018