Back to Question Center
0

iLoad Semalt

1 answers:

iLoad Semalt Με τους απλούστερους όρους, το iLoad by Wingspan μεταφέρει τα CD σας στο iPod σας χωρίς τη χρήση υπολογιστή. Δεν υπάρχει υπολογιστής, καμία iTunes, nada, zippo, τίποτα. Ενδεχομένως είναι ένα χρήσιμο προϊόν που απευθύνεται σε μια ανάγκη εκείνων που θέλουν ένα iPod και δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν ή δεν αισθάνονται άνετα χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή. Όταν το σκέφτεστε, ποιος δεν θα θέλει να φορτώσει τα CD τους απευθείας στο iPod τους, παρακάμπτοντας τους υπολογιστές; Αυτό προφανώς προϋποθέτει ότι έχετε ακόμα CD.

iLoad Semalt Η αγορά μουσικής από το iTunes γίνεται ακριβή. Εγώ προσωπικά φορτώνω CD και πασπαλίζω κομμάτια που αγοράζονται στο μίγμα. Έτσι, αν η μουσική του iPod σας είναι κυρίως CD, τότε το iLoad έχει νόημα - how long term care insurance works.είδος .αλλά σκεφτείτε αυτό, σε μια παγκόσμια υπερχείλιση με εξειδικευμένα εξαρτήματα iPod και με εμπιστευτείτε σε αυτό, υπάρχει μια πληθώρα από κάθε νοητό iPod αξεσουάρ εκεί έξω, τότε είναι αρκετό, αρκετό;

iLoad Semalt Από το κουτί το iLoad έχει κάποιο μέγεθος, περίπου 3 ½ ίντσες υψηλό 7 ίντσες μακρύ και 8 ίντσες πλάτος. Αφού συνδέσω το iPod μου στο iLoad, το iLoad ζητά να εισαχθεί στο iPod μου, το οποίο είναι χαριτωμένο για την εγκατάσταση ενός προγράμματος στο iPod μου. Χρειάστηκαν μόνο 7 λεπτά. Μετά την ολοκλήρωση, ανακάλυψα ότι το λογισμικό άλλαξε το μενού του καλλιτέχνη μου στο iPod. Τώρα είναι με αλφαβητική σειρά από το πρώτο γράμμα και όχι από τον καλλιτέχνη. Έτσι, η ομάδα '' Το Knack '' δεν είναι πια κάτω από το K Το Knack παρατίθεται κάτω από το T για .Hmmmm.

Μεταφορά
Το iLoad έρχεται σε καλό χρονικό διάστημα, επειδή έχω μια δέσμη ανοικτών CD που βρίσκονται γύρω. Εκμεταλλευτείτε το Moby's Hotel Κρατώ το στο iLoad, πατήστε GO και φροντίζει τις επιχειρήσεις. Η ταχύτητα αντιγραφής του CD του Moby είναι παρόμοια με τη μεταφορά PC περίπου 5 φορές την κανονική ταχύτητα αναπαραγωγής του CD. Ωραία και καθαρή, η iLoad μεταβίβασε τα στοιχεία μουσικής, άλμπουμ και track αλλά με ένα μειονέκτημα. Το iLoad είναι θορυβώδες. Για μια στιγμή σκέφτηκα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το iLoad αλλά όχι, είναι ακριβώς ο τρόπος που είναι .ένα θορυβώδες μηχάνημα
iLoad Semalt Υπάρχει μια σύνδεση Ethernet για τη λήψη της τέχνης άλμπουμ, του τίτλου του κομματιού και των στοιχείων του καλλιτέχνη για εκείνες τις περιπτώσεις κατά τις οποίες το CD που αντιγράφεται δεν διαθέτει αυτές τις πληροφορίες. Οι ενημερώσεις iLoad (firmware) διατίθενται μέσω της σύνδεσης Ethernet για εγγεγραμμένους χρήστες. Είναι η κατανόησή μου ότι οι λήψεις DVD-to-iPod και βίντεο είναι πλακόστρωτες για το μέλλον.


Υποστήριξα τα περιεχόμενα του iPod μου χρησιμοποιώντας έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο. Αυτό είναι καλό, γιατί θυμάστε ότι με το iLoad δεν χρησιμοποιείτε υπολογιστή. Αν χάσετε ή βλάψετε το iPod σας, τότε όλο το περιεχόμενό του, η μουσική, οι εικόνες και το βίντεο είναι ασφαλείς στον εξωτερικό σκληρό δίσκο. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα χρήσης ενός δίσκου flash για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Η χρήση εξωτερικών αντιγράφων ασφαλείας είναι πάντα μια καλή ιδέα, iLoad ή όχι iLoad. Ο σκληρός δίσκος οποιουδήποτε υπολογιστή μπορεί να πεθάνει ή να πάρει έναν ιό. Επίσης, εάν έχετε πολύ περιεχόμενο, τότε εξετάστε όλο το χώρο που απελευθερώνετε στον υπολογιστή σας.

Άλλες επιλογές
Χρησιμοποιώντας το iLoad μπορείτε να διαγράψετε μουσική από το iPod σας με τίτλο ή ακόμα και κατηγορία. Μια κατηγορία όπως η ελάχιστη ακρόαση ή η παλαιότερη προσθήκη. Η οθόνη LCD του iLoad διαθέτει έξυπνα κουμπιά δεξιά και αριστερά για να ελέγξετε τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της διαγραφής κομματιών από το iPod. Η μεταφορά από ένα iPod σε άλλο iPod είναι επίσης δυνατή. Η πραγματική μονάδα iLoad μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συσκευή αναπαραγωγής χρησιμοποιώντας την υποδοχή εξόδου ήχου. Το iLoad λειτουργεί με όλα τα προϊόντα iPod που κατασκευάστηκαν από το 2002 και περιλαμβάνουν το shuffle, το Nano Video iPod και το τηλέφωνο iPod

Υπάρχει ακροατήριο;
Η γρήγορη απάντηση είναι ναι, αλλά αυτό το προϊόν δεν είναι για όλους. Το iLoad αντιμετωπίζει το πρόβλημα της φόρτωσης μουσικής και της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας της μουσικής σας. Η πραγματική αγορά για αυτό το προϊόν είναι ο ιδιοκτήτης του iPod που δεν θέλει να χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή του. Αυτό προκαλεί το ερώτημα πόσοι άνθρωποι θα είναι αυτό; Και τότε υπάρχει η τιμή? σε $ 299 είναι μια δαπανηρή λύση.

Σμιτάλ στην καλύτερη περίπτωση, ρωτώ. Είναι αυτή η λύση σε ένα πρόβλημα ή μια λύση στην αναζήτηση ενός προβλήματος.

March 10, 2018